Иван и Андрей са продуценти на риалитито, което тръгва през март.
БРАЧНА КОНСУЛТАЦИЯ

Нигерийци напират за „Смени жената”

Агенция Монитор - неделя, 19-02-2017 - 16:34

Семейство с 11 кучета, двойка от Нигерия, говореща български, и фамилия с 9 деца са сред записалите се за участие в новото шоу на bTV “Смени жената”. Бг аналогът на свтовния хит Wife Swap тръгва през март, а продуцент е „Междинна станция” в лицето на Иван Христов и Андрей Арнаудов. „Кастингът и сега е отворен. Желаещите да се включат могат да влязат в секцията на предаването в сайта на bTV и да изкарат едни прилични пари за десетина дни забавление.”, сподели Иван. От заснетия до момента материал става ясно, че семействата стават по-щастливи, след като разменят местата с с напълно непознати.

„Виждаш друг модел на поведение и ценности. Тук важи с пълна сила твърдението, че човек оценява най-добре едно нещо чак когато го загуби. В това риалити губиш половинката си за кратко време и после си я връщаш.”, добави Андрей. Иван пък поясни, че опцията за влюбване между героите не е заложена в бибилията на шоуто и целта е метаморфозата им да се случи изцяло на ниво общуване и бит.

В „Смени жената” две семейства от крайно различни социални нива и с на пръв поглед несъвместим начин на живот, разменят за една седмица съпругите в тях. За това време жените разменят освен съпрузите си и домовете, децата и начина си на живот. През първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя. Всяка съпруга оставя „упътване”, в което обяснява своята роля в семейството и задълженията, които трябва да извършва. През втората половина, „новите” съпруги налагат своите собствени правила, които новите им семейства трябва да спазват.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.