Хороскоп за 1 октомври – четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - четвъртък, 01-10-2015 - 09:00

Овен 21 март – 20 април

Ден на огледалото, на пасивното следване на чужди съвети и предписания. Ще ви е трудно да се съобразите с всички, които не се съобразяват с вас. Търсете начин да прокарате идеите си в общия хор от искащи, молещи и претендиращи хора. Не отлагайте нищо важно и значимо за утре, когато интересите ви ще избягат в странична посока или някой ще доминира над личиния ви избор и действия. Тенденцията е да получаваме това, което сме заслужили, за което сме се постарали или в миналото сме пренебрегнали.

 

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Няма как днес да не постъпите поне малко егоистично с цел да запазите позициите си и да защитите това, което сте постигнали във времето. Маските падат. Ще разберете кой даржи на вас, кой ви подкрепя и защитава личния ви интерес и кой само ви губи времето. Постарайте са да се видите отстрани и да туширате фалшивите нотки в отношенията на работното място и у дома. Ще кажете тежки думи, ще обърнете гръб или ще видите как някой се отдалечава от вас. Ден на тежък избор.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днешният ден е огледално отражение на това, което става в душата ви, което трудно скривате и още по-трудно премълчавате. Дистанциите ще се увеличат. Ще получавате откази и ще отказвате съдействие и подкрепа на тези, които в миналото не са ви подкрепили. Лъсва голата истина и в любовта. Преговорите протичат напрегнато, с претенции и от двете страни и липса на разбирателство. От действията ви може да пострадат странични хора. Дава се предимство на връзкарството. Всеки дърпа чергата към себе си и не мисли за другия.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

С някакво шесто чувство откривате истината и разконспирирате лъжата. Бедете сигурни, че и другите ще се усетят, ако подхождате неангажиращо към връзките си, ако открито или прикрито заблуждавате и използвате ситуацията за лични облаги и цели. Може да се сключат нови договори, но и да се развалят старите, на които до момента сте се опирали. Дайте се точна сметка какво печелите и какво може да загубите с прибързаните си действия. Този ден преобръща ценостите, показва истинската ни същност.

 

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Труден ден за родените в третата декада. Мисълта за пари и печалби ще ви дистанцира от тези, които истински ви обичат и ценят, но не могат да ви предоставят желаните от вас екстри. Вероятни са проблеми в семейните и партньорски връзки, спорове за разходи и заделени средства, неприятни разговори на висок тон, които разделечават задълго. Ден, който сваля маските, показва действителните ни намерения и оставя малко място за истинската любов и чувства. Дано успеете да запазите добрия тон и връзките, които са ви ценни.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Околната действителност днес е огледално отражение на това, което става в душата ви. Желанието за печалби ще ви срещне в пряк сблъсък с големите ви конкуренти. В момента личната ви позиция е стабилна. Шансовете за успех са на ваша страна, но и другите няма да се откажет и ще приложат опасни тактики. Настройте се на внимание, не позволявайте на емоциите да взимат връх над разума. Отминете тези, които ви вредят и не отвръщайте на удара, за да си нямате наприятности в утрешния рисков ден.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на неприятни прозрения за нечии намерения. Лъсва една лъжа. Не продължавайте със заблудите. Направете това, което отдавна е трябвало да направите, за да защитите своя и семейния интерес. Днес всеки получава по заслуги. Каквото си надробил това ще сърбаш. Отстранете без колебание вредното и разболяващото от живота си. Днес то ще бъде показано в истинската му светлина. В утрешния ден силата ще бъде на ваша страна. Никой да не очаква компромиси, ако е злоупотребил с доверието ви.

 

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

За родените в третата декада денят носи повече неприятности и проблеми, противопоставяне на жеското и майчинско начало, неприятни моменти с близки и любими. Не взимайте страна в споровете с тъщи и свекърви. Старото и младото не се разбират, но поне може да си влезат в положението, за да не страдат и другите около тях. Преговорите вървят трудно. Може да получите откази на работното място и да влезете в преразход на сили и средства. Не искайте много и не обещавайте повече отколкото може да изпълните.

 

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят ви изпълва с неудовлетворение не само от своята, но и от чуждата работа. Може да разберете, че някой се е ползвал безплатно от труда ви. Лъсват лъжливите отношения и плагиатството. Още утре ще направите ход, с който да прекратите връзки и работни отношения. Разкритията от днешния ден може да се отразят негативно и на любовния живот на родените в първата декада. Околната действителност се вижда в изкривен вид, сякаш в окото ти е попаднало чуждо тяло. Вървите към дистанцираност и отчуждение.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Може и да не постигнете идеала в днешния ден, но със сигурност ще извлечете ползи от грешките на другите и от личната си активност. Вървите към уреждане на спорове, към подписване на нови договори и прекратяване на старите, които вече вредят или са изгубили смисъла си. Днешният ден носи така нужното ви изтрезвяване, придружено с възможност да поставите всеки на мястото му и да сложите в ред нещата у дома. За утре не планирайте съвместни инициативи. Действайте сами и с нужните защити срещу околните апетити.

 

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на маймуната. Бъдете внимателни, ако не искате да ви излъжат и привлекат към действия и дейности, от които да загубите пари. Нищо не е такова каквото изглежда или каквото някой ви обяснява. Може и самият той да е излъган, затова не бива да се сърдите прибързано. Проверявайте всяко предложение по странични канали. Ден, в който е препоръчително да се откажете от илюзиите и инстинктите, да не разчитате на това, което виждате или ви казват. Задкулисието се опитва да направлява живота ви. Не се давайте без бой.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Имате възможност да направите важен и печеливш ход в днешния ден на разнобой и разногласия. Околните ще са заети със себе си, ще влизат в спорове и интриги, които ще отнемат от енергията и личния им потенциал. В такъв момент печели този, който запази самообладание и си върши работата, без да се осланя на друг. Гонете от съзнанието си вредните и разболяващи мисли. Важните срещи уредете за днес. Не отлагайте нищо за петък, когато някой ще се опита да ви излъже и ощети. В момента може да спечелите, докато други двама се карат.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е единица. Започнете нова работа и нова бизнес инициатива. Търсете ново място за внедряване и участие в престижни професионални проекти. Изправени сте пред нов избор и в любовта. В следващата година може да сте двама пред люлката, в която ще люлеете третия.

Родените днес ще постигат амбициите си, без да се интересуват от чуждите. Ще надделяват с изискванията си в семейството. Ще претендират за по-голяма част от общото наследство и в крайна сметка ще го получат. Неотклонно ще преследват целите си.

Заченатите днес може да имат слабо здраве, но ще бъдат обичани, щадени, пазени и обгрижвани. Не възпитавайте в тях егоиста. Животът ще ги сблъска с неочаквани обрати, към които ще се наложи да се приспособят.