Хороскоп за 29 март, вторник

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 29-03-2016 - 07:26

Овен 21 мат – 20 април

 

Ако вчера сте казала „А”, днес трябва да изредите другите букви от азбиката. Движете се с мисълта, че владеете и уравлявате ситуацията и наистина ще ви се получи. Оглавете груповите инициативи. Овенът е роден водач. Сега е момента да поведете и общественото мнение в часта, в която знаете, че сте силни и компетентни. Ден за поръчки и доставки, за търговия с полуфабрикати и заготовки. Чудесно е да се преместите на ново работно място. Някой ще дочака и повишението си. Хора поставени в стресова ситуация ще ви правят услуги.

 

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

 

Денят се свързва с колесницата на победата. Ще се разделим на две групи, едните ще седят на капрата, другите ще ги удря камшика. Хората с комплекси да не очакват отстъпки. За вас денят обещава победа над врагове и конкуренти, възможности за пътуване към близки и далечни дестинации, където ще се устроите добре и ще свършите много добра работа за бъдещето си. Ден за революционни преустройства, за неукротимо движение напред и нагоре към върха. Утре със сигуност ще давате уроци, кое как да се направи. Дано ви послушат.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на табуна волни коне. Отпуснете юздите на тези, които се опитват да ги скъсат. Трудно ще управлявате и направлявате екипа и семейството си. Днес при вас ще има разнобой на интереси, поведения и позиции. Може да претърпите фиаско в положения, които до момента сте приемали за даденост. Ако се свиете в черупката ще ви изкарат насила, а ако действате със сила ще ви ударят през пръстите. Не очаквайте на никого да угодите, затова помислете повече за себе си. Не отлагайте оздравителни процедури.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

Имате два дни на сила, след които някой ще ви стъпи на врата, ще се опита ди ви подчини на личните си цели, амбиции и интереси. Днес с лекота ще изпреварите конкуренцията, ще изобличите нечии апетити и грешки, ще въздадете правосъдие и ще намерете точното за вас място. Доверете се на интуитивния си избор. Бъдете справедливи. Направете доброволна жертва в името на децата. Ще се почувствате окрилени от промените, които правите. Този ден не носи предимства на хората с комплекси. Действайте активно.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на призив и пробив в една важна за бъдещето ви посока. Всичко предприето ще носи късмет. Ден за предприемаческа дейност на границата с риска. Сключете нови договори, решете са на крачката, която все отлагате. Днес се дава клетва за вярност, сформират се и групи по интереси. Време е за революционни преустройства както на работното място, така и в личния живот. Кръвта се прочиства, проведете и разчистващи пътя ви мероприятия. Може да отбележите личен рекорд и да накарате да ви забележат.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-6

 

Дева 23 август – 22 септември

 

И докато другите рискуват, печелят и прибират печалби, вие се свивате в черупката си все по надълбоко. Ден на едиповите комплекси, на хората с проблеми в детството, които им пречат да бъдат себе си в една по-късна възраст. Трудно правите избор, съгласявате се на вредни за вас компромиси и позволявате да ви водят за носа. Ще се намери и повод за ревност. Вероятно е да изживеете неприятни моменти, които ще ви накарат в следващите дни да промените тотално отношенията си с някого.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден за пътувания и командировки, за разговори на четири очи, за договаряния по цени на стоки и услуги. Рискувайте в рамките на умереното, но в никакъв случай не оставяйте да ви изпреварват, пренебрегват или отстраняват от важен договор и поръчка. Вероятно е да направите доброволна жертва в името на децата, но на други нива си гонете интереса. Ден за подписване на нови трудови договори. Ако се мисли и действа в екип може да се извоюват по-големи придобивки. Ден на революционни промени.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден за подвизи и лични рекорди. Сега е момента да направите остър завой в посоката, която смятате за правилна. Поемете умерени рискове, търсете си правата, подпишете нови договори и уредете правни въпроси. Ден за неукротимо движение напред и нагоре към върха на успеха, постиженията и славата. Може да намерите изцеляваща програма и да получите точната консултация. Ще си проличат победителите и тези, които си знаят и си гонят правата. Само който не опита и не е активен, той няма да се похвали с победа.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

И докато другите правят крачки напред, вие се огъвате под натиска на хора, които с нищо не ви превъзхождат. Колкото повече отстъпвате, толкова повече ще ви настъпват. Ще правите обосновани и необосновани жертви, ще ви предалагат ниски договори и заплащане, което не отговаря на нивото на извършваната от вас дейност. Който си замълчи ще бъде изтикан в глух коловоз. В този ден си давате сметка за стойностните неща в живота и за истинските приятели. Ще лъснат комплексите и слабите ви места. Някой ще се възползва от това.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Край с изчакването и ограниченията. Днес правите силна крачка напред, а в следващите дни се окопавате на завоюваните позиции. Пътувайте повече с наземен транспорт. Денят е благоприятен за работа в екип, за договаряния по отношение на стоки, услуги и доставки. Подпишете нов договор, търсете начин да представите по нов и революционен начин продукта на труда си. Ден на иновациите. Ще си проличат умеещите да побеждават. Ако от първия път не ви се получи, опитайте пак и ще отстраните конкуренцията.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Напредвате стабилно в комплект с хората, които държат на вас. Пътувайте, затвърдете връзките, които до момента са ви държали на повърхноста в моментите на криза. Бъдете справедливи, поемайте умерени рискове и се опрете на колективния гръб, подкрепа и съдействие. Вероятни са раздели с тези, които вече не отговарят на амбициите и новите ви претенции. Оставете комплексите в миналото, не се свивайте пред натиска на старите и неравностойни връзки. Ден на революционни преустройства в работата и в начина ви на живот.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-6

 

Риби 20 февруари - 20 март

 

Тежък ден за родените във втората декада. Ще се наложи да преодолете страховете и притесненията си, за да запазите позициите си на работното място и в обществото. Ако проявите малодушие и се държите комплексарски ще ви изтикат без да се замислят от позициите, които по един или друг начин сте заслужили. Може да направите известни компромиси, но не и да се оставяте да ви изтикат до стената. Конкуренцията нанася удар. Опитайте да бъдете верни и да отстоявате правата си. Получавате изцеление, но по трудния начин.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Честит Рожден Ден!

 

Личната ви година е петица. Вървите към пътувания, служебни промени и преустройство на отношенията в семейството. Гответе се за заминаване, за нов и самостоятелен живот, за поемане на личните ви отговорности и старт на нови инициативи.

Родените днес носят кармичните проблеми, неудобства и притеснения на рода, но и воля, сила и храброст да се справят с незгодите по пътя. Ще бъдат героите в нашия живот. Винаги ще може да разчитате и да се опрете на тях в труден момент. От особено значение е да бъдат обичани и обгрижвани в детството иначе вместо в герои ще се превърнат в предатели.

Заченатите днес ще бъдат готови на подвиг, ще се стремят към рицарски постъпки и приятелско поведение. Ще носят поетична и вдъхновена душа.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.