Хороскоп за 10 април, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 09-04-2017 - 23:00

Овен 21 март – 20 април

Ден на тежки битки, особено за родените във втората декада. Бъдете особено внимателни днес и утре с документацията си, с техника и транспорт и с всичко, което изисква контролирано внимание и нужния потенциал от знания. Неблагоприятен ден за оперативни намеси в областта на отделителната система. В преносен смисъл трудно ще се отделите от средата си, от хора с които ви свързват обещания, финансови или други зависимости. Тези отношения ще променят избора ви и ще ви вкарват в капани, от които трудно ще излезете.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

От голямо значение днес е да се работи в екип, да се създават защитаващи и стимулиращи връзки и групи, чрез които може да изявите амбициите и целият си душевен и физически потенциал. Противопоказно е да започвате нови самостоятелни инициативи, защото по един или друг начин ще се натъкнете на колективен отпор или ще трябва да се съобразите с груповите интереси и със средата си. Така всичко сторено от вас ще потъне в прахта на забравата. Спазвайте диета без много течности, за да не разводните и абсорбирате обратно шлаката.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Съветът на деня за вас е да работите в екип, да организирате по нов начин тези, които зависят от вас и да дадете всичко от себе си за стимулиране работата на групата, от която зависите. Лош ден за соловите играчи и за тези, които не се съобразяват с общите тенденции, със семейството, с колегите, с желанията на близките и децата. Може да ни налегне печал, под действието на която да вземем негативни решения. Обадете се на приятели в криза и сами потърсете приятелско рамо, ако страдате за нещо или се чувствате самотни.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Рисков ден за родените във втората декада. Нещо отвътре ви подтиква да задвижите една или друга работа и дейност, да тръгнете в нова посока и да предприемете ход извън пътя по-който вървите. Добре е до 3 май да не се предприемат нови инициативи, а да се подготвяме за тях. Контролирайте се максимално, спазвайте диета, не позволявайте да ви провокират. Ще имат късмет груповите инициативи, но това не значи, че трябва да влезете прибързано в несвойствена среда, за да успеете. Не употребявайте силни думи и парфюми.

Работа-4

Пари-5

Любов6

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ето денят, в който е добре да си организирате своя група по интереси, да влезете в своя лъвски „прайд”, да обедините сили и ресурси с доказани в миналото партньори и хора, с които се разбирате по един или друг начин. Ден на тръбача, който призовава, който ни събира под знамената на общата ни амбиция и активност. Не се претоварвайте и щадете очите. Тази вечер се засилват маниакалните депресии, залива ни печал. Подкрепете по-слабите и близките, които изживяват нещо мъчително и тежко. Да няма магична дейност.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Благоприятен и силен за вас ден. Влезте в средата, в която се чувствате силни, подкрепени, знаещи и можещи. Намерете мястото си в общия пъзел, потърсете нужните ви защити и подновете договорите към фирми и работодатели доказали лоялност. Ден на тръбача, който свиква сбор. Пълнолунието ще напълни потребителската ви кошница, ще ви помогне да реализирате идеи и възможности, които сам човек трудно може да постигне. Спазвайте диета, изхвърлете насъбраните негативи от тялото и душата.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес е добре да се спазва диета, но не само по отношение на храната, но и на връзките и общуването. Не си позволявайте да влизате в неприятни и губещи за вас отношения. Не е ден за компромиси, а за напасване към средата, към групата, която ще ви помогне и защити в моментите на лична и професионална криза. Днес и утре може да изкачите няколко стъпала в посока на голямата си амбиция, да елиминирате конкурент, но и да спечелите врагове. Правото и законът са на ваша страна, така че действайте, не се отказвайте.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на обединение в групи по интереси и личен професионализъм. Не си позволявайте компромиси, работа с хора, които вечно може да носите на раменете си или да работите за тях на минимално заплащане. Идете там, където се чувствате добре, преподпишете договорите си с фирмите, които са показали лоялност и са ви подкрепяли в амбиции и нужди. Добре е да потърсите за съвместна дейност и съавторство и хората, с които в миналото добре сте работили и сте се чувствали в безопасност. Уговорете си проучвателни срещи.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Стиковайте действията си с тези, с които усещате, че се допълвате по един или друг начин. Ще се почувства зле този, който вечерта остане сам или доброволно се изолира от семейството, от колектива и от средата си. Засилват се маниакалните депресии, виждаме реалността в тъмни краски, когато сме в изолация. Търсете активно взаимност, включете се отново в групата и в средата, в която в миналото сте работили. Намерете мястото си в обществения пъзел и дайте приноса си за общото благо. Работейки за всички работите и за себе си.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не е ден на самотните бегачи, особено на дълги разстояния. Нищо няма да постигнете сами. Денят засяга болезнено амбициозните интереси на хората, които са се решили на солови акции. Намалете претенциите, приобщете се към старата си група или потърсете нов екип, в който да развивате личния си потенциал. Отхвърлете от душата и тялото всичко вредно и разболяващо. Ден за диета на физическо и духовно ниво. Губят максималистите и тези, които са се предали. Включете се и подкрепете съвместните изяви.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Един от силните ви дни, особено ако успеете да организирате екипа и хората от средата си за съвместни дейности и инициативи. Подкрепете и работете по отношение и на семейните проекти. Ако ви поканят някъде идете и проучете нещата. Може да влезете отново в стария си екип, да се върнете на старата си работа или да намерите нещо ново, което да удовлетвори и защити амбициите ви. Не се опитвайте да изпъкнете, да блеснете на чужд фон или да се изолирате от всичко и всички. Поединично ще бъдем елиминирани. Законът ще ви защити.

Работа-6

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Съвместните действия днес действат като юмрук в лицето на конкуренцията. Не си позволявайте да останете сами, да влезете в излишни конфликти с колегите, със семейството и с групата, в която работите и творите. Съберете състава, набележете перспективата, обединете ресурси и интереси в името на общата цел. Пълнолунието превъзбужда, качва лунатиците на покрива. Активизират се всякакви маниакално-депресивни състояния. Стойте близо до близките, които изживяват труден и стресов период. Спазвайте диета.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица. Ще влезете в неприятни отношения със закона, но може да спечелите и шестица от тотото на живота. Истинският възход за вас ще започне от края на септември, когато законът ще ви защитава повече, ще имате възможност да сключите по-добри и изгодни договори и да преподпишете старите при по-добри условия. В момента се оглеждайте за новото си гнездо, в което да отгледате големите си амбиции.

Родените днес имат вроден организаторски талант и дарба за водачество. Това се деца, които ще улавят бъдещите тенденции за развитие на обществото и ще ръководят промените. Дайте им добро образование и ще се гордеете с тях. Ще имат силно покровителство и силна лична връзка с родените под Везни.

Заченатите днес няма да загубят връзката си със отвъдното. Ще получават по неведоми пътища подкрепа от предците и ще чуват гласа на съвестта. Често ще ги обхваща необяснима тъга по нещо което са загубили.

 

 

 

 
 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.