Хороскоп за 22 юни, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 22-06-2016 - 00:21

Овен 21 март – 20 април

Родените в третата декада ще имат проблеми на работното място и в любовта, особено ако са ги сместили на едно място. Ще се наложи да се отказвате от своите планове и намерения, за да удовлетворите чуждите. Ще срещате ледени сърца, ще ви използват и предизвикват в момент, когато се опитвате да играете честно и по правилата. Не са изключени здравословни проблеми. Алергиите ви надвиват. Ще почувствате непоносимост към тези, с които трябва да вършите нещо заедно. И в любовта една илюзия си отива и ви оставя сами.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес получавате по заслуги, че и даже нещо допълнително, което не сте заслужили. Ще се справите успешно с всеки проблем, ще решите текущите задачи и ще се включите в изгодни начинания. Родените в третата декада са в най-благоприятна позиция. Ще разберете и кой ви мъти водата в живота или на работното място и ще вземете мерки. Днес маските падат, предстои преобразяване. Показваме истинското си лице и намерения, от които няма да се откажем. Чака ви повишение. Разширявате пълномощията си.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят се свързва с подражанието, с пасивното следване на чужди съвети и предписания. Това трябва да избягвате на всяка крачка, за да извлечете максимални ползи и предимства не само за себе си но и за колектива, който представлявате. Очертават се опити за въздействие. Може да ви предложат подкуп или много фино да се опитат да ви прехвърлят топката. Ден на огледалато, всеки е изправен пред своето. За някой то е криво, за друг отразява правилно реалноста. Бъдете максимално обективни в действия и преценки.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Проблемите ще са повоче за родените в третата декада. Колегите ще ви прехвърлят тежките задачи. Ще се чувствате неразбрани и пренебрегнати и у дома, ще ви се иска да отидете някъде другаде вечерта. Този ден сваля маските, дава на всеки шанс да разбере кой и доколко го обича и цени. Правите си криви сметки и постъпвате погрешно в желанието да имате едно или да задържите друго. Девизът на деня е „каквото си надробиш, това ще сърбаш”. Ще има опити на странични хора да загребват от вашето с голямата лъжица.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Не пропускайте този ден. Може да убедите някого да действа във ваш интерес, да влага лични ресурси и пари в проекти и намерения, носещи ви облаги. Днес Лъвът показва, че е такъв, че е царят на положението и владее играта. Теглите чертата между миналото и бъдещето в една връзка и работа, обръщате дебелия край на тоягата към тези, които не се приравняват и подчиняват. Получавате дивиденти за минали дейности и услуги. Ако някой ви притисне с искания, ще остане с по-малко от досегашното. Утре вас ще притискат.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на преобразяването. Изправете гръбнака, не се дръжте като мекотело. Печелят тези, които си знаят цената и познават изискванията на момента, на околните и на шефовете. Имате шанс да направите силен ход, да отвеете конкуренцията и да спечелите повече от друг път. Не се преструвайте, кажете точно какво искате и към какво се стремите. Денят ще сложи край на една дълга илюзия, която до момента ви е ощетявала и поставяла в патова ситуация. Проведете уточняващи разговори, търсете нови варианти и възможности.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на маймуната. Ще бъдете преметнати от свои и чужди, ще ви лъжат където и да отидете, ще се опитват да ви зимъкват и най-малката печалба. Дистанциите се увеличават, проведните разговори остават един обиден, друг разочарован, а трети направо отхвърлен или отстранен от играта и съвместните начинания. Вероятен е здравословен проблем. Родените в третата декада са с една идея по-зле, по неразбрани и необичани. Каквото отложите за утре ще мине много по-добре от очакваното и няма да ви разочарова така.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Днес всичко се вижда изкривено, преценките на околните за ситуацията са неточни, а това ще ви даде възможност да използвате всички козове и лостове, да си свършите работата и оберете печалбата. Не се правят отстъпки. Гонете си целта, независимо кой какви молби отправя към вас. В утрешния ден всичко ще се промени, ще изпаднете от една класация и ще се налага да кандидатствате за друга. Никой няма да ви пощади, ако има шанс да спечели за ваша сметка. Използавйте шансовете си докато е време.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ще е трудно, но ще трябва да се отървете от една илюзия и да видите истинското лице на хората, които сте превъзнасяли и величаели. Стават ви ясни нечии сметки. Усещате как се топят илюзиите, как реалността забива нокти в сърцето ви, показвайки откъде трябва да бягате и към кое повече не си струва да се стремите. Колкото по-бързо си дадете сметка за пробите и грешките в живота си, толкова по-добре. Този ден ни помага да видим истинската картина и действителното положение, в което се намираме.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените около 10-15 януари са на път да загубят важни позиции, партньорства и привилегии. Стъпвайте внимателно, не се знае на какво ще стъпите и кого ще настъпите. Ще срещате ледени сърца, ще се сбъсквате с реалноста такава каквато е, без маска и грим. Отношенията ви с някого ще охладнеят, а с друг ще бъдат окончателно прекратени. Новите начинания отлагайте за утре, когато ще имате повече шансове и предимства. Пазете си документацията, не носете със себе си оригинали. Внимавайте с посредниците.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Околната действителеност е отражение на това, което става в сърцето и душата ни. Усмихнете се и слънцето ще ви се усмихне. Ще пробиете в места, където хората не са свикнали да срещат съпричастност. Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Съобразете се с изискванията на реалноста. Не тръгвайте неподготвени за работа, на изпит или на прослушване. Колкото повече усилия положите, толкова повече награди ще получите и в любовта. Връзките се уточняват. Време е да се обвържете или да скъсате.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Инстинктите може и да ви подведат в днешния ден. Една любовна магия е на път да се развали. Стават ви ясни някои хватки и преструвки на тези, които сте издигнали на пиедестал. Мислете обективно и в синхрон с промените, които стават наоколо. Свалете розовите очила независмо колко разочаровани ще останете. Животът иска своето, налага нови правила, с които искаме или не, но ще трябва да се съобразим, ако не искаме да останем аутсайдери. Застраховайте се по всички възможни начини. Не оставайте нищо на случайноста.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е еденица. Вървите към нова работа, нова дейност и нова любов. Заложете здрави основи на всичко, което предприемате. Не оставайте друг да дърпа конците. В средата на октомври може да имате проблеми със закона. Окопайте се стабилно на завладените позиции.

Родените днес ще имат труден живот, ако родителите им не ги обезпечат и бдят над тях. Ще се замесват в интриги, ще изживяват пикове в социалното, материалното и емоционалното си състояние. Ще има моменти, в които ще живеят с маска и на ръба на закона и такива, които ще разкриват истинската им същност. На няколко пъти ще започват отначало.

Заченатите днес ще имат крехко здраве, ще наследят слабите гени на родителите си, но в живота все ще искат да са първи. Ще изживеят крах на илюзиите във втората половина на живота си.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.