Хороскоп за 1 ноември, вторник

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 01-11-2016 - 08:50

Овен 21 март - 20 април

Край с мечтите и вечното планиране. Днес трябва да се действа, да се наточат сечивата, да се изберат оръжията, да се открият нужните щитове и предпазни мерки за бъдещите инициативи. Който остане в изчакване ще освободи място на конкуренцията и в бъдеще ще съжалява за пропуснатите ползи. Проведете нужните събрания, не отлагайте деловите си срещи за утрешния ден, когато не е добре да се работи в екип. В миналото на този ден са изливали сребро и са правили украшения и съдове от него. Прегледайте и колата.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

Телец 21 април - 20 май

Тежък ден за родените в третата декада. Не отсъствайте от местата на личния си интерес. Може да се наложат пътувания, но е добре да оставите някой да наглежда дома или близките, които се нуждаят от грижи. Пасивността в този ден е вредна и нежелателна, но нищо сериозно не бива да се предпиема, ако действията ви не са съгласувани с шефове, колеги и партньори. Вътрешната ви енергия нараства и търси поле за изява. Ще имате няколко варианта. Вечерта ги обсъдете, а в утрешния ден действайте самостоятелно.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

Близнаци 21 май - 21 юни

Не пропускайте да проведете нужните преговори и важни делови разговори в този ден. Силата ви нараства. Може да поставите условията си на колектива и групата, в която се изявявате. Това, което оставите за утре ще бъде изложено на нечий натиск и вмешателство. Ще се появят странични фактори, с които ще се наложи да се съобразите и да промените в негативна посока взетите в момента решения. Затова днес подпишете и затвърдете с печат документите, които са ви важни. Не стойте в очакване, а действайте.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Силен ден за родените в третата декада. Правите ход, с който ще се измъкнете от неприятни ситуации и влияния. Пасивността е противопоказна и разболява. В този ден пасивният човек даже и травми може да получи. Добре е да се настроите и на самозащита от чуждия негативизъм. За утре не планирайте работа в екип и поемане на колективна отговорност. Днешният ден ви дава свобода на мисълта и избора. Нужно е и интензивно физическо натоварване. Позволете на натрупаната енергия да излезе навън и да работи за вас.

Р-5

П-6

Л-5

К-4

З-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Рисков ден за родените в третата декада. Проведете разузнаване в тила на конкуренцията, но за утре планирайте своя лъвски скок в новата посока. Денят изисква от вас решителна творческа инициатива. Прегледайте и машинния парк, с който ще работите и колата, ако ще пътувате, особено на дълъг път. Късно вечерта ще получите важна вест, която ще ви даде възможност в следващите два дни да направите правилните ходове. За утре планирайте среща с тези, които зависят от вас. Ще доминирате на събрания и конкурси.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Вътрешната ви енергия се активизира. Заемете се с ремонти и обновителни действия на работното място и у дома. Край с планирането, време е да се действа. Настройте се и на самозащита. Сложете в ред документи за собственост и наемни отношения. На всички нива защитавайте личните си интереси и не се бавате да контрирате тези, които ви нападат и препречват пътя. В този ден е нужно повече натоварване. Освободената енергия трябва да се изразходва, за да не се вкисне в някой орган и да ви разболее. Идете на сауна и масаж.

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Предприетото днес ще отвори широки хоризонти, ще ви даде възможност да дишате по-леко, да уточните положенията на работното място и у дома, да излезете с чест от ситуации и отношения, в които играете подчинителна роля. Поставете условията си, за да не ви ограничат чуждите. Настройте се на активна самозащита. Време е да извадите козовете и да се опитате да заемете мястото, което ви се полага. Чудесен ден за отваряне на собствено заведение и търговски обект. Не се страхувайте да направите първата крачка.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Денят ви дава лост и опорна точка, с които да повдигнете и разрешите проблемите си и тези на децата. Добре е за уреждане на собствености, за прехвърляне на имоти, за стартиране на нови проекти и бизнес отношения. Вътрешната ви енергия търси поле за изява. Не чакайте покана в любовта. И сънищата ви са своеобразна проверка на силите и възможностите, показват вътрешната ви нагласа и усещане. Ще ви дойде добре всяко физическо натоварване, но психическите гледайте да туширате навреме.

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-4

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Ден за окопаване в нова среда и пробив на нова позиция. Бъркате, ако изчаквате по-добри времена. Сега е момента да действате рационално и да си гоните личния интерес. Започнете нов предмет на дейност, отворете нов офис и търговски обект. Този ден ще покаже доколко сте конкурентоспособни в средата си. Опитайте да се реализирате на нова работа. За утре не планирайте съвместни проекти, срещи и събрания. Не се препоръчват колективни инициативи. Вълкът е силен, защото сам си върши работата, направете го и вие.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на лаопарда. Ако не нападнеш ще те нападнат и елиминират от играта. Няма трето положение освен това на ловецът и неговата жертва. В такъв момент е добре да си осигурите и необходимите защити, да организирате ответен удар на удара нанесен ви от конкуренцията и да отворите заведние точно под носа им. Покажете на другите, че трябва да се съобразяват с вас. До два дни ще оберете плодовете на дълъг труд, стига днес да си защитите позициите и да не позволите на някой друг да се възползва.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

Тежък ден за родените в третата декада. На първо време ви е нужен щит срещу чуждата агресия и желание да ви обсебват и манипулират. Не мислете за оръжията, а повече за защитата, независимо че нападението винаги е най-добрата защита. В момента може да обедините усилията си с още някой засегнат в конкурентната игра, но за утре не планирайте съвместни начинания, а сами си гонете интереса. Препоръчват се умерени физически натоварвания и смяна на един вид труд с друг. Не решавайте точно днес имотни делби.

Р-4

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Силен ден за родените в третата декада. Не се съмнявайте, че ще направите силен ход и ще извлечете очакваните ползи. Печели действената политика и лична инициатива. Включете се в играта, определете приоритетите, отворете заведение, опитайте да се внедрите в нова среда и на нова професионална позиция. Само, който стои пасивен няма да успее. Край с изчаквателната политика, с вечното обмисляне и умуване. Във въздуха витае агресия. Обединете усилията си с близки и приятели. Атакувайте съвместно от всички страни.

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е тройка. Имете възможност да се внедрите в нова пазарна ниша, на нова работа и в нов бизнес. През 2017 г. ще разширите дейноста си, а в началото на 2018 г. ще оберете плодовете на труда си, ще пътувате и ще се устроите на по-добра позиция. Чакат ви силни месеци и години.

Родените днес няма да си оставят „магарето в калта”. Това са активни борци за права, свободи и лична инициатива. Още от сега събирайте пари за да им осигурите собствен магазин, ателие или офис. От особоно значение е бизнесът им да е подсигурен с недвижимва собственост и база за развитие.

Заченатите днес ще бъдат войни, борци за свобода и права, спортисти или просто хулигани. Няма да се държат така както очаквате или се опитвате да ги възпитате.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.