Хороскоп за днес

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 15-06-2015 - 21:01


16 юни, вторникОвен 21 март – 20 април


Сънищата от тази сутрин са вредни, лъжливи и заблуждаващи. Не вярвайте на никого и на нищо, което ви предложат. Тъмнината на новолунието поглъща и най-светлите помисли, кара ни да правим нежелани и рискови компромиси, да се свързваме с неточните хора, да изневеряваме на любимите и на собствения си стил на работа и живот. Обмисляйте всяка идея. Не се съгласявайте с условията на другите, не теглете кредити и не подписвайте договори за работа. И в утрешния ден само планирайте нещата.
Телец 21 април – 20 май


Ден на интриги и изкушения. На едно място ще организирате атаката срещу някого, но на друго ще ви атакуват подмолно и неочаквано. Емоциите трудно се овладяват. Може да кажете и направите нещо, за което да съжалявате. Не тръгвайте с голямата кошница, не провеждайте събрания и делови срещи важни за бизнеса ви. Всичко уговорено и подписано ще обслужва интересите на хора зад кадър, ще води до загуби на пари, ползи и влияние. Вечерта може да се скарате с близък по незначителен повод.
Близнаци 21 май – 21 юни


Новолунието във вашия знак е в края на работното време. Съвпадът на Луна, Марс и Слънце във вашия знак ще действа алергично на болните въпроси, ще подклажда семейни и професионални войни, ще ви кара да направите нещо, за което ще съжалявате. Очаквайте провокации на всяка крачка. Не провеждайте събрания и не се изказвайте неподготвени особено в края на деня. Ще ви задават провокиращи и объркващи въпроси, ще бъдете изненадани в гръб от нелоялната конкуренция и предадени от близък.

Рак 22 юни – 21 юлиТова новолуние ще донесе болезнени проблеми и промени и за вас. С напредването на деня губите контрол над чувства и страсти, давате повод за агресия и сами провокирате някого. Ако днес започнете служебни или семейни войни, няма да се успокоите, дълго ще страдате и влачите оковите на съжалението и болката. Препоръчва се пост и въздържание. Проведете прочистваща диета, сложете в ред сметки и дела и не започвайте нови инициативи преди петък. Вероятно е да се отворят тайни рани в тялото и в душата.
Лъв 22 юли – 22 август


Бъдете сигурни, че работата, която потръгне днес, ще ви заведе на личната ви голгота, ще ви накара да страдате, да губите пари и позиции, да влизате в свещени войни с бивши приятели и близки. Смирете амбицията, не позволявайте трети лица да ви наставляват и направляват, да ви сочат пътя и показват целта. Лъжата и двуличието избуяват като плевели и задушават разумната инициатива. И у дама ви тази вечер ще донесе неприятности и битки, ще настройва брат против брата и родители срещу деца. Утре ще се събудите с прояснен ум.Дева 23 август – 22 септември


Родените в последната декада да очакват удар в гръб в посоката на най-голямата си амбиция и личен интерес. Съвпадът на Луна, Марс и Слънце виси като дамоклев меч над главата ви от знака на двойствените Близнаци. Едно ще се говори, друго ще се прави. Ще се играе задкулисно, нечестно и с подставени лица. Не подписвайте нови договори, не теглете кредити и не се съюзявайте с никого. За вечерта си дайте дума, че няма да предизвиквате и да реагирате на скандали. Не е изключен здравословен проблем. Щадете крайниците.
Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на тежки битки, които може да се развият успешно за вас, но още утре ще ви донесат болка, поради болката и мъката на засегнатите в ситуацията близки. Не правете това, което не искате да ви се случи. Не носете украшения от кости и рога. Може да станете рогоносец или сами да изневерите. Липсва честност и отговорност в партньорската игра. Една лъжа ще ви коства много. Утре ще се събудите с тежкия вкус на съжалението, което ще вгорчи още повече положението. Десет пъти мерете, преди да отрежете.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на прехвърляне на топката. Всеки чака удобния момент да нанесе удар в противниковия лагер. Съмнявайте се във всеки и за всичко. В деня на новолунието тъмните сили вършат тъмните си дела, вкарват ни в преразход на сили, средства и чувства, опошляват връзките, които сме изградили с много труд и любов. Може би и нашата прогноза ще се окаже неточна, но все пак е по-добре да направите избора си в следващите дни. Утре ще се събудите с вярна и точна идея за това какво трябва да се направи или изключи от играта.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада може да очакват болезнен удар върху личните си стремежи и амбиции. Една врата ще се затвори пред вас, друга ще се затръшне завинаги. От един приятелски и колегиален разговор може да се развият опасни спорове, които да прераснат в непримирими вражди и войни. Не казвайте големи думи, не критикувайте другите, ако вътрешно усещате, че и вие сте правили същите грешки. Ако усетите, че агресията ви нараства, намерете спокойно място и се успокойте, за да не направите грешен избор.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес само безгрешните може да хвърлят камък по грешниците, но такива хора май няма сред нас. Всички сме в калта и взаимно си правим кал. Съобразете се с изискванията на момента, не участвайте и не предизвиквайте конфликти, не критикувайте и не съдете, особено ако сами се нуждаете от осъждане. Агресията нараства. В следващите два дни ще се наложи да взимате болезнени решения след случващото се в момента. Успокойте топката, не я прехвърляте в чуждия лагер, за да не ви я върнат с двойна сила.

Водолей 21 януари – 19 февруари

По някакъв начин съдбата ще ви направи съдник, ще постави меча и хляба във вашата ръка. Не бързайте да налагате вето и да разпределяте благините. Може да сбъркате, да си създадете проблеми в отношенията с близки, колеги и роднини. Всеки има своята истина, а тя не винаги съвпада с истината на другия. Вероятни са опасни сблъсъци или разминаване на интереси, което ще навреди на всички участници в ситуацията. Ще легнете тази вечер с натежала глава, но ще се събудите с вярното решение на проблема.

Риби 20 февруари – 20 март

Родените след 11 март ще изпият горчивата чаша на разочарованието и болката. Смирете недоволството, не се оставяйте да ви провокират и настройват срещу някого. Тенденцията е да ви използват като бумеранг срещу свои и чужди. Не планирайте раждане със секцио около 17 ч. Примката на новолунието не ни дава да си поемем дъх. Трудно е да се внедриш в нова среда. Не започвайте нова връзка, не подписвайте и нов договор. Утре ще се събудите с вярното решение. Вродената ви интуиция ще си свърши работата.

ЧРД

Личната ви година е тройка. Действайте с рогата напред. Не се отказвайте от старта на нови инициативи, заложете на нова карта. Започнете странична работа и бизнес. В следващата година натоварването ви ще е максимално, но и придобивките няма да закъснеят.

Родените днес застават с лице срещу тъмнината още с раждането си. В живота им ще има много тежки моменти, трудно ще пробият, ще се движат ката кон с капаци и ще преследват една цел, без да се интересуват от околните или от последствията.

Неблагоприятен ден за зачатие, особено инвитро. Вземете всички предпазни мерки, не се доближавайте до партньора. Ако се зачене в насилие, ще се родят вредни и опасни за обществото хора, които ще провалят и вашата, и своята съдба.