Седмичен хороскоп за 10 - 16 октомври

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 09-10-2015 - 19:20

Овен 21 март – 20 април

Очертава се прекрасен уикенд. Всичко предприето ще тръгне по вода, ще донесе ползи и предимства, ще ви срещне с нужните хора и ще разкрие нови хоризонти пред личната ви амбиция и изява. Добре е да се отвори магазин или заведение. Поне една ваша творческа инициатива ще даде плодове. За родените в първата декада неделният ден ще донесе повече проблеми. На 12-и тъмнината около нас се активизира в деня преди новолунието. Не се обвързвайте, не отивайте на първа среща и не подписвайте нов договор, ако не искате после да се чудите как да се отървете и откажете. На 13-и се правят планове, обмислят се инициативи, проверяват се данни, документи и наличности. Ще се събудите с едно вярно чувство за полезното и вредното. Не тръгвайте в посока, която ви и неприятна. Обадете се на тези, към които изпитвате някакво особено притегляне и афинитет. На 14-и е време за старт на нови инициативи. Пасивността ще ви навреди, но и прекалената амбиция ще се стори подозрителна на тези, които искате да спечелите. Не отлагайте за четвъртък колективни инициативи. В този ден са вероятни фатални привличания и срещи с неподходящи хора. В петък организирайте купон, почерпете, повод ще се намери. Не е време за диети. В този ден не се пълнее. Хора в притеснено положение ще ви подкрепят и подпомагат, за да ги подкрепите и вие на изборите или в живота.

 

Телец 21 април – 20 май

10-и може да се окаже един от най-печелившите ви дни не само за месеца, но и в рамките на годината. Каквото предприемете, ще ви помогне да спечелите, да си върнете позициите в бизнеса и в обществото или да завоювате нещо много по-престижно. Късметът ви се отприщва. Реагирайте бързо на покани и обаждания. Включете се в някаква обществена мисия. В живота ви ще се появи чакан и неочакван благодетел. Родените във втората декада привличат добрата случайност и се подсигуряват материално. В неделя е добре да отворите заведение или търговски обект. Сега е моментът да хвърлите котва на място, където ще се чувствате добре приети и още по-добре печелещи. В понеделник може да се очакват опити за изнудване и провокации от личен характер. Не правете нищо противозаконно и не започвайте дейности в сивата икономика. Новолунието на 13-и отслабва личния ви потенциал. Не предприемайте рискови инициативи, обмисляйте, проучвайте, заемете се с консултантска дейност и отлагайте деловите срещи. В следващите три дни Луната ще ви гледа в опозиция, ще срещате колективен отпор, трудно ще прокарвате идеите си на работното място и може да се наложи да се откажете от едно за сметка на друго. Не планирайте аборти и гинекологични интервенции. Добре е за операции на щитовидната жлеза и вадене на сливици.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако искате проектите ви да потръгнат, погрижете се в този уикенд това да се случи с амбициите на някой друг, в чийто живот играете разпоредителна роля. Ще се наложи да бъдете благодетел в момент, когато сами се нуждаете от подкрепа и благодеяние. Някой ще се включи в опасна мисия или ще приеме да изпълнява чужди разпореждания. По някакъв начин нарушавате закона, своите собствени предписания и обещания. Вероятни са опити да ви оказват въздействие на високо и ниско ниво. Каквото отложите за неделя, ще носи ползи и печалби. Това е най-добрият ден в този месец за отваряне на собствен търговски обект, както и за покупка на имот или жилище. С действията си в момента си осигурявате така нужната ви база за професионално и лично развитие. На 12-и попълнете информационните празнини. Не започвайте нищо без съответните консултации и уточняване на позициите. Гонете от живота си фалшивите връзки. Стойте далече от хората, в чиито действия и думи виждате фалш, двуличие и неискреност. На 14-и задвижете стопирани дела. Не чакайте покана и в любовта. За четвъртък не планирайте срещи с непознати, не приемайте колективни оферти и не подписвайте нови договори. Каквото отложите за петък, ще носи късмет, но вечерта ще изпаднете под влияние на комплексите на миналото.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Започвате с един печеливш и силен съботен ден. Всичко тръгва като по вода. Ще отбиете атаките, ще направите изпреварващ ход, ще се освободите от задържащи и ограбващи живота ви положения. Чудесен ден за светски балове, за дарителски и спонсорски инициативи. В този ден се задвижват и световни мисии за защита на потъпкани интереси и позиции. Денят е благоприятен за публични изяви, за модни дефилета и благотворителни конкурси. В неделя участвайте в брокерски дела. Може да намерите и капарирате отдавна търсен имот. На 12-и ограничете срещи и контакти. Не бързайте да подписвате нови договори, особено ако усещате елемент на натиск и манипулация. Вероятни са изнудващи положения. Не товарете кръста, не планирайте за 12-и и 13-и оперативни намеси във връзка с отделителната система и бъбреците. Всеки ход извън закона и разпоредбите ще ви коства престиж и пари. На 14-и включете резервите на пълна мощност. Чакат ви три дни на успехи и постижения. Имате два пътя - на атаката и на защитата. Съчетайте ги. На 15-и може да направите удобни и полезни за друг собствените си амбиции и желания. Ще се наложите в бизнеса и в преговорите, които водите. В петък важното да се свърши до обед. Подпишете нов договор, стиснете си ръцете с качествени партньори и не отлагайте купона. В този ден не се пълнее.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Съботният ден носи чудесни възможности за връзки, за работа, за предложения и контакти, които ще са полезни за бъдещето на всички участници. Преградите са лесно преодолими. Любовта е на една ръка разстояние, а и възможностите за успешен бизнес са налице. В добавка идва и шанс за държавно или обществено финансиране. Може да откриете своя личен или семеен благодетел и да уредите бъдещето на децата. Благоприятен ден за обвързване и брак, за участие в обществени и политически прояви с елемент на благотворителност. Чудесен уикенд за старт на нов бизнес и отваряне на заведение. В понеделник не бързайте с обещанията и с подписването на нови договори. Ще действат заробващи клаузи. Сами ще се опитвате да манипулирате околните, но те с голяма вероятност ще се усетят. Очертава се раздалечаване и отлив във връзките. На 13-и ще се събудите с вярно чувство за полезното и вредното. Не пренебрегвайте желанията на тялото и гласа на съвестта, ако не искате в следващите дни да си имате проблеми. В сряда не водете имотни дела и не упълномощавайте никого да действа от ваше име. Навлизате в рисков период. До петък на обед може да загубите завоювани в миналото позиции. Не планирайте гинекологични интервенции и аборти. Петъчната вечер носи късмет и успешни връзки. Хапнете си на воля, няма да напълнеете.

 

Дева 23 август – 22 септември

10-и е един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Луна, Венера, Марс и Юпитер във вашия знак ви дават неподозирани възможности. Заемете позицията, която сте заслужили във времето с умения, старания и личен принос. Всяка връзка, среща и предложение ще е от голямо значение. Пред вас се отварят заключени врати. Бъдете сигурни, че знаете вълшебните думички, които ще привлекат най-благоприятните за вас партньори в личен и професионален план. В неделя се ориентирайте към брокерски инициативи, купете и продайте имот. С действията си в момента си осигурявате база за бъдещото ви развитие. Тези дни са благоприятни за брак и за всякакъв тип обвързвания. В понеделник някой ще се опита да ви изнудва, да се присламчи към трапезата, която сте приготвили, и да се ползва от труда и удобствата, които предлагате. Не подписвайте нови договори и не приемайте нови предложения. Търсете умисъл и задкулисни намерения във всичко, което се предлага и случва. На 13-и ще се събудите с едно вярно чувство за полезното и вредното. Доверете се на интуитивните си усещания. На 14-и се ориентирайте повече към защита, нападайте само в краен случай, ако няма накъде. На 15-и работете сами и на свой терен. Не се обвързвайте с групови инициативи. В петък не позволявайте да ви увещават как да постъпите. Не спазвайте диета.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

В съботния ден ви залива приливът на промяната, на желанието да се тръгне към нещо ново и значимо, да се преодолеят всякакви забрани и задръжки. Ако не можете да се справите с даден проблем или човек, просто го заобиколете и изключете от плановете си. В неделя ще постигнете максималното в една отдавна подготвяна инициатива. Това е и най-добрият ден за покупка на жилище или офис, за уреждане на наемни отношения и за отваряне на собствено заведение. Ударете шампанското в кораба на големите надежди, започнете нов живот, на ново място и при нови условия. В понеделник предстои изтрезняване и дано да не е неприятно. Предстоящото новолуние във вашия знак отслабва съпротивителните ви сили, а в такъв момент някой може да се възползва и да ви насочи в изгодна нему посока на избор. Не носете изделия от кости и рога и бъдете внимателни, ако решите да правите партньора си рогоносец. На 13-и правете само това, което ви идва отвътре и което усещате за правилно. В сряда прегледайте машините, с които ще работите и пътувате. Отстранете дефектите. На 14-и нищо съществено да не се предприема. Десет пъти премерете, преди да отрежете, да кажете нещо или да направите избор. В петък отстоявайте принципна политика. Препоръчват се сбирки с хубаво похапване. Диетите са противопоказни. Колкото и да изядете, няма да напълнеете.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 10-и шансовете ви са максимални, независимо каква посока ще изберете. Ако някъде ситуацията е непробиваема, просто заобиколете и продължете пътя си. Ще получете подкрепа, порция любов и творческо вдъхновение, които ще ви помогнат да продължите с повече амбиция и хъс напред в живота. В неделя осигурете базата за бъдещото си развитие, купете нов дом или офис, търсете начини да обезпечите и децата с жилище. В понеделник властват силите на разрушението и манипулацията. Не взимайте окончателно решение по важни за вас въпроси. Рано сутринта във вторник ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното. В деня на устата по някакъв свръхсетивен начин усещаме кои храни да ядем и кои да избягваме. Така ще е и с хората и с нещата, с които искате да се занимавате. Интуицията ви прави много по-верен избор, отколкото разумът. На 14-и Луната навлиза във вашия знак, отваря пътища, затворени преди, и събужда потиснати надежди. Върнете се към старите си планове и опитайте да ги реализирате. Новите също ще получат подкрепа и защита. В четвъртък може да влезете в престижна среда и да си осигурите подкрепата на стабилни партньори. Ден на фатални привличания и в любовта. В петък защитавайте принципна политика. Към обед с лекота ще принудите някой да работи във ваш интерес. Хапнете си без задръжки, не се пълнее.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Съботният ден улеснява пътя на другите, но това ще е за ваша сметка. За всичко, което смятате да постигнете и предприемете, ще ви трябват допълнителни усилия, средства и пари. Нищо няма да ви се даде даром. Пред вас са стените на подозрението и недоверието, които не може лесно да се преодолеят. Но в неделя ще направите успешен ход в съвсем различна посока. Намирате своята база за нов живот и човека, с когото да вървите напред. На 13-и правете това, което ви идва отвътре. Сортирайте нещата, отстранете всичко, което ви се струва вредно и разболяващо. На 14-и е време да реализирате част от заплануваното. Не можете да си позволите повече изчакване и пасивност. Поне в една посока животът ви ще се отпуши. Ще получите предложение за нова работа. Сега е моментът да се хвърлите в битка за защита на професионалните и семейните интереси. Търсете юридически защити там, където не можете да се справите сами. Доверете се на професионалистите в областта, в която не сте компетентни. В четвъртък се пазете от фатални привличания и въздействия. Неблагоприятен ден за сключване на колективни трудови договори и работа в екип. Предателите се вклиняват и във вашата група. В петък проблемите ще са повече за родените в първата декада. Ден на едиповите комплекси, които трудно ще преодолеете.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

10-и е денят, който може би дълго сте чакали. Постигате непостижимото преди. Ще се изскубнете от зависимости и влияния, които са потискали личната ви инициатива. Направете крачка към нова връзка, брак и работно място. Действията ви ще се улесняват от приятели и от закона. Огледайте имоти и терени. Този уикенд може да си купите къща, апартамент или база, на която да развивате бъдеща дейност. Ще се спрете на нещо подходящо и значимо за бъдещето си. В неделната вечер отново ще се появи несигурност и една особена неудовлетвореност и дистанцираност, които в понеделник ще ви отклонят от пътя. Нищо важно не започвайте на 12-и. В хороскопа ви се образува кармичен кръст на планетни сили. Не се съгласявайте с офертите на непознати, а и познатите ще ви мамят. Тъмните сили се активизират и на високо ниво. Не е добре да се взимат важни решения, засягащи страната. На 13-и в трудна позиция са родените в третата декада. Вероятни са проблеми с кръста и бъбреците. Намалете физическото натоварване. На 14-и е време да действате изпреварващо, да подсигурите защитата и да започнете атака в желаната посока. На 15-и не обединявайте сили и ресурси с непроверени хора, не теглете кредити и не сключвайте брак. В петък ще има за какво да почерпите, а и диетите са противопоказни.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота имате два варианта на избор и подход в една трудна ситуация. Можете да карате направо и без задръжки, да влезете в открити сблъсъци на интереси и позиции или тактично да заобиколите забраната и да действате в избраната посока. Децата се измъкват от влиянието на родителите. Контролът не действа и в любовта. Неделният ден отпушва нова посока на избор, дава възможност да намерите по-голямо жилище, да се разширите в бизнеса и да дадете на близките си по-голяма самостоятелност. На 12-и проблемите на конкуренцията ще ви дадат възможност да изплувате и да спечелите предимство. Не бързайте да се обвързвате, отложете за вторник сключването на нови договори и поемането на определена отговорност. 13-и е най-успешният ви ден за периода. Ще се събудите с верен усет и точна преценка какво да се направи и как да се постъпи в една трудна ситуация на избор. Може да спечелите дело и да преобърнете нещата в своя полза. На 14-и ще се наложи да влезете в битка за защита на лични и семейни интереси. В този ден пасивността разболява и вреди. Не чакайте друг да ви свърши работата, защото ще работи за своя интерес. В четвъртък е противопоказно да се работи в екип. Отложеното за петък ще носи късмет. Избирайте блюдото си по каприз. В този ден храната се превръща изцяло в тъкани и енергия.

 

Риби 20 февруари – 20 март

И както реката заобикаля преградите по пътя си, така и вие в съботния ден не отивайте към директно единоборство. Направете нужните отстъпки и компромиси, за да не загубите силата си. В неделя може да уредите имотен и наследствен спор, който ще помогне да се сдобиете с жилище или с база за бъдещото ви развитие. На всички нива законът ще защитава чуждите позиции. Намерете добър адвокат, ако ви предстоят дела. Предприетото в понеделник ще тръгне накриво и в бъдеще ще се нуждае от корекции или от тотална промяна и обновяване на договорите. Може да попаднете под измамно влияние. На 13-и още със ставането в главата ви ще се оформи надежден и точен план. С някакво шесто чувство усещате какво трябва да се направи в една зациклена ситуация. Този ден дава точна индикация за полезното и вредното. На 14-и и 15-и сте в стихията си. В хороскопа ви се задействат не само навреждащи, но и поддържащи и подкрепящи аспекти. Добре е да отстоявате позицията си, да влезете в битки за защита на територии и мнения на 14-и и да не работите само за чуждия интерес. На 15-и ще направите удобни и приемливи за другите личните си амбиции. Ще получите подкрепа и финансиране. В петък ще ви пречат комплексите на миналото. Някой ще се възползва, ще ви натяква и провокира. Отделете повече внимание на храната, няма да напълнеете.