Хороскоп за 23 август, вторник

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 23-08-2016 - 00:27

Овен 21 март – 20 април

Един от най-силните дни за печалби, за търсене на партньорства и сключване на нови договори. Пътувайте, огледайте терени, търсете директни срещи с производители от страната и чужбина. Малко са дните, в които е препоръчително да се рискува, но днес в умерени граници това е уместно. Обхваща ни някакво неукротимо желание за движение напред и нагоре. Не се стопирайте и изолирайте. Направете промените, които ще ви улеснят и помогнат да тръгнете по своя път. Ден на изцеление от болки и грижи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

Днес може да ударите джакпота в бизнеса и в живота. Опитайте да реализирате и най-смелите си идеи. Лесно ще уредите патенти и разрешителни, ще намерите спонсор и подкрепа за съживяване и стартиране на печеливши проекти. Увеличете натиска в посока на бизнес инициативите. Ден за подвизи и лични рекорди. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се страхували и притеснявали. Чудесно е точно днес да постъпите на нова работа или да подпишете нов договор. И в любовта няма да сте капо.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Близнаци 21 май - 21 юни

И независимо вмешателствата в личната ви политика днес може да се окажете в списъка на печелившите поради нечии недомислия и отсъствия. Денят е благоприятен за пътувания, командировки и преместване в нова среда или нов офис. Мислете и действайте в перспектива. Всяка промяна ще се отрази положително на бъдещите ви инициативи. Отворете нова страница и в партньорските отношения. Ден и на доброволната жертва, на отказ от собстеност или позиция в обществото заради семейното и общо благо.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Очаквайте поне една победа и покана, която ще промени живота ви. Денят се свързва с колесницата на победата, с възможноста да попаднете на точното място и да се срещнете с точния човек. Ако усетите, че сте близо до таково положение направите и някои жертви, за да се закачите за ситуацията или човека и да продължите напред заедно. Ден на революционни преустройства в работата и начина ни на живот. Не може да останете безучастни в ситуации променящи животи и съдби. Ден за изцеление от болки и страхове.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

За вас днес е опасно да бъркате в меда. На родените в първата декада ще се наложи да отстъпят от позиции и амбиции, да направят доброволна жертва в името на близките или на каузи от взаимен интерес. Направете нужните размествения и преустройства, които ще ви осигурят свобода на действие. Сега е момента да прехвърлите собственост на децата и да подсигурите бъдещето на внуците. След време бумерангът ще се върне в грижа лично за вас. Кръвта се пречиства, роднинските връзки също.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Дева 23 август - 22 септември

Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Всичко предприето ще носи ползи и стабилност. Толкова благи планети в Дева подкрепени от Луна и Плутон от Телец и Козирог ще ви осигурят шанс за финансова и юидическа самостоятелност и закрила. Уредете патенти и разрешителни. Подписаните договори ще работят за вас. Ще се случват събития, които ще издигат вашата кандидатура на по-високи позиции. Ще има и проблеми за родените около 1 септември поради квадратурата с Марс и Сатурн, но при всички положения шансът е на ваша страна.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Вземете важно решение, дори и на първо време то да разбалансира добре подредената ви вселена. Урокът за Везните в момента е, че за да се уравновесите и балансирате е нужно първо да излезете от равновесното положение, да изкажете претенции, да си потърсите правата и да направите изпреварващ ход. Днес и утре късметът е на ваша страна. След това проблемите ще ви притиснат, ще съжалявате за пропуснатите моменти и ползи. Денят изисква революционно преустройство промяна в мисленето и позициите в обществото.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Луната ви гледа в опозиция от знака на Телеца. Време е да решите проблемите с правата върху имоти и наследства. Родителите правят своите дарения, а децата жестовете, които произлизат от това. Дава се клетва за вярност, прави се това, за което те молят. Ден на доброволната жертва в името на бъдещето на рода и държавата като цяло. Днес и утре обстановката е заредена с агресивния плам на съвпада между Марс и Сатурн, но той ще засегне повече съседа ви Стрелец. Но трябва да се внимава и с междусъседските отношения.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят е зареден с революционна енергия. Марс във вашия знак настига Сатурн, а това е аспект провокиращ агресията, военните действия и революционната обстановка на всички нива. Родените около 1 декември с най-голяма сила ще усетят този агресивен плам. Аспектът носи опасност за очите, поради съвпада му със звездата Антарес. Както и да го мислите няма да мине без активни и на места агресивни действия както от ваша стана, така и от страна на околните към вас. Ще се наложи да водите битки, да налагате мнение и авторитет.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на промени в една или в друга посока, но ползите за вас ще са повече от негативите. И за страната ни ще има повече защити в променящата се обстановка. Назряват конфликти, от които ще се възползвате и ще получите дори нещо даром. Сега е момента да направите своята крачка в посоката, която в миналото е била забранена. Поставете условията си, не пропускайте да вземете страната на тези, чиито действия са най-близки до вас и до амбициите ви. Може да спечелите повече отколкото предполагате. Ден за изцеление.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес циреят на назряващите отдавна проблеми се пука. Предстоят революционни преустройства, в които е добре да се включите, да направите своя избор, да участвате като помирител, парламентьор и посредник в отношенита на тези, които дрънкат оръжията на междесъседската кавга. Изискването в този ден е да си абсолютно чист, справедлив и категоричен в преценката си. Да му мислят тези, които ще играят ролята на арбитър у дома, на работното място и в световните институции. Изцелението и на света няма да се постигне леко.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Марс и Сатурн стоварват агресивната си енергия не само върху вас, но и върху цялата отминаваща епоха на Рибите. Тенденцията е да се наложат революционни промени не само в отношенията, но и в начина на поведение и мислене. Което не може да се постигне с мирни средства ще се постигне със сила. Проблемът е, че това ще създаде напрежение и конфликти, които дълго ще тлеят. Бъдете внимателни, не рискувайте излишно и не провокирайте околните. Но ако вече не се издържа излезте на квартира или си сменете работата.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е четворка. В момента се намирате на кръста на изпитанията, който ще изисква промяна в работата, отношенията и начина на мислене. Ще поемете повече отговорности, семейството ще се увеличи или някой допълнително ще се появи отдалече. В следващата година ви предстои пътуване, смяна на работа и дом или така дългоочакваното разширение и освобождение от наложените отговорности.

Родените днес притежават дарби, които ще ги позлатят и агресия, която ще ти утвърди в средата, в която ще се движат. Това са певци, байрактари, водачи и оратори на нова епоха.

Заченатите днес ще носят заряда на войната, желанието да извършат подвиг в името на висши идеи или на желанието за облагодетелстване.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.