Хороскоп за 29 ноември, неделя

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 29-11-2015 - 09:52

Овен 21 март – 20 април

Ден на равносметка. Бъдете максимално обективни, за да не изпуснете нишката на разговорите у дома и с приятели. Вероятни са проблеми при пътувания. Родените в третата декада ще изживеят и притеснения в любовта, ще бъдат обект на клюки и манипулации. Може да ви подхвърлят думи и документи с невярно съдържание. Днес всичко се вижда изкривено, мислите ни добиват един нежелан отенък и подтекст, който може да влоши нещата и де се изтълкува превратно. Една лъжа ще налее допълнително масло в огъня.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Не пропускайте в този ден да се изясните, да оправите отношенията с колеги, близки и приятели, да направите крачка към помирение у дома, с децата и партньора. Ако оставите ситуацията да се развива сама в следващите дни съвсем ще изпуснете кормилото, ще ви бъдат поставени ултиматуми и ще загубите контрола над нещата. Вижте се отстрани, откажете се от илюзиите и инстинктите, които не ви позволяват да действате адекватно. Предстои обединение на групата на несъгласните с вас.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес всеки трябва да работи за прочистване на мислите от насъбраната шлака. Символ на деня е огледалото. Виждаме по различен начин нещата, които еднакво отразяват реалноста. Не продължавайте да се заблуждавате, че владеете положението, че контролирате ситуацията и всичко зависи от вас. До три дни в живота ви ще настъпят обрати, за които в момента не си давате сметка, а ако си давате, просто ги омаловажавате. Сплотете семейните редици, мислете комплексно и за проблемите на работното място.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Не оставайте без надзор документи и стойностни за вас неща. За родените около 10-и юли се очертават проблемни и рискови ситуации. Някой върви към изневери, друг просто си взима сбогом, премества се, устройва се в нова среда или в нов дом. Предприетото в момента ще промени тотално връзките и начина ви на живот. Не взимайте решения подведени от първосигнални импулси. Може би трябва да си дадете още един шанс. Този ден слага край на една голяма илюзия. Бъдете себе си, не следвайте безропотно чужди мисли и съвети.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Около Лъвовете на различни позиции винаги се навъртат шутове, хора които съветват, провокират, шепнат на ушенце или открито се опитват да играят водеща роля в избора ви и начина ви на живот. Днес е важно да отстоявате личното си пространство и избор. Вижте се отстрани, коригирайте в движение грешките и проведете мероприятия, с които да ограничите вредните контакти и домогвания. В този ден всеки получава по заслуги. Не се сърдете на никого за наградите и наказанията, които получавате.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Не търсете и не давайте съвети в днешния ден, който затвърдява зависимостите и ни заставя да следваме пасивно чужди мисли и предписания. Опитайте да се изскубнете от условностите, да се погледнете отстрани, да направите преоценка на ценностите в живота си, да преразгледате и любовните отношения, да отидете към обвързване или раздяла. Ще оберете реколтата на предишните си действия, занимания и постъпки. Някой ще дочака и каещите се грешници или сам ще се прастраши да се извини.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Проблемен ден за родените в третата декада. Пазете си документацията, не се предоверявайте и се приберете навреме, ако пътувате. Проблемите, които ще се появят са рикошет от миналите ви неадекватни действия и неглижирането на сигналите, които са ви подавани. По законът на Мърфи за всемирната гадост нещо ще се развали в най-неподходящия за това момент, а друго окончателно ще излезе от строя. Натрупваното неудовлетворение ще донесе и семейни скандали, които ще туширате с нови или ненужни покупки.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

С лекота ще изместите титуляра от местата, за които отдавна кандидатствате и мечтаете. Съдбата работи във ваш интерес разделяйки едни и сближавайки други в играта, която водите. Ако искате и утре да печелите ще трябва да погледнете по-обективно на нещата. Ако се главозамаете от усрехите си утре ви очаква неприятно изтерзняване. В момента вие налагате приоритетите, но в следващите дни колелото на съдбата ще се завърти, ще се наложи да се съобразявате с тези, с които днес не сте се съобразили.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден, свързан с подражанието и с пасивното следване на нечии съвети и начин на живот. Опитайте да живеете така както на вас ви харасва, както сте мечтали и желали напоследък. Поне в една посока накарайте другите да се съобразяват с вас. Ако постъпите различно, утре много неща ще се променят. Ще излезете на финалната права в бизнеса, ще ви погледне и партньорът с нови очи, ще направите заедно голяма крачка напред към по-доброто и обезпечено бъдеще. Каквото повикате, такова ще се обади.

Работа – 4

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на ледената кралица, на студа в отношенията, който властва независимо топлото време напоследък. Опитайте да преодолеете преградите, които сами сте изградили или нечие поведение и отсъствия са ви накарали да го направите. Дори и една топла дума ще стигне. Някой ще направи повече, ще промени подхода, изискванията си и претенциите към партньора. Не са изключени и скандали, преди отношенията окончателно да се напаснат или прекратят. Бъдете внимателни при пътуване, пазете си документацията.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не преследвайте големи цели, преди да сте постигнали малките и да сте подобрили климата у дома. Осигурете базата за развитие на амбициозните си проекти. Вижте реалноста такава каквато е. Не си заравяйте главата в пясъка на забравата с надеждата, че всичко ще се уреди само. Денят изисква лична активност, поемане на отговорност и точна преценка при взимане на животопроменящи решения. Ако мислите позитивно ще срещате разбиране, но ако сте изпълнени с агресия, не очаквайте да ви разберат и подкрепят.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Прекрасен ден. Може да промените към по-добро отношенията у дома, ако се опитате да видите ситуацията с очите на засегнатите в нея. С един премерен жест ще разрешите и най-задръстените проблеми. Не е ден за пасивност, за отказ да се съберете и разберете, да проявите съпричастност и да влезете в положението на тези, с които живеете е работите заедно. Не позволявайте да ви подвеждат старнични хора, които имат някаква полза или сметки за уреждане и разчитат нещата да си останат постарому или да се задълбочат.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е тройка. В момента водите тежки битки за територии и влияние, за личното си щастие и любовна връзка. На 30 г цикъл планетата на кармичните изпитания Сутерн се връща в знака на Стрелеца и в момента е точно върху вашето Слънце. Ролите ще се сменят, пораствате, помъдрявате и остарявате. В този година участвате в предаването на щафетата у дома и на работното място. В следващата натоварването ви ще е максимално.

Родените днес ще бъдат големи артисти. Може да живеят с маска и в обществото. Ще имат трудно детство и може да се затворят в себе си. Родителите им ще бъдат прекалено взискателни или няма да се интересуват много от тях.

Заченатите днес ще имат крехко здарве, но добри помисли и намерения, които ще заздравяват живота и връзките на околните. В даден момент от живота си ще живеят в изолация.