Майкъл Кривиралчев е в неизвестност от миналия 25 октомври, когато е видян за последно да излиза от дискотека в Пловдив
Личен архив

18-годишен младеж от Пловдив в неизвестност от 2 месеца

Ели Крумова - неделя, 15-01-2017 - 11:53

Близките на Майкъл Кривиралчев се молят да го открият жив и здрав, подозират, че е отвлечен в чужбина

18-годишен младеж от Пловдив е в неизвестност от повече от 2 месеца. Последно Майкъл Кривиралчев е видян на 25 октомври м.г. на излизане от дискотека. Оттогава майката Гергана Михайлова няма никаква информация за сина си. Жената е алармирала полицията и е провела собствено разследване къде е бил през цялото това време синът й, но за съжаление фактите, с които разполага тя, са недостатъчни, за да бъде открит Майкъл.

„В полицията ни казаха, че той е пълнолетен, но въпреки всичко снощи пуснахме жалба. В понеделник ще отидем отново в полицията, за да го обявим за международно издирване. Майкъл е изключително отговорно момче и обожава майка си. Не може толкова време да не я потърси”, каза през сълзи за Агенция Монитор приятелка на майката Гергана Михайлова. Преди да изчезне безследно Майкъл е учел в СОУ „Свети Константин Философ” в Пловдив. След развода на родителите си той е останал да живее с баща си, но е продължил да поддържа контакти с майката. Малко преди да изчезне Майкъл е имал дребен спор с Гергана относно шофьорски курсове. Майката е платила обучението му, но той категорично е отказал да се явява на изпити. Последно по вайбъра й е написал: „Остави ме на мира. Дай ми малко време”, след което си е събрал багажа и е напуснал дома си. Гергана и приятелите й са успели да разберат, че Майкъл е отишъл при свой познат хомосексуалист в близко до Пловдив село. Там останал няколко дни, като на молбите на майка си по вайбър е започнал да отговаря съвсем кратко с „да” или „не”.

„Това не е типично за него. Той обожава майка си и затова се усъмнихме, че някой друг пише вместо него. Следата ни заведе към мъж на около 60 години, който се занимава с износ на момчета към Испания. Занимава се и с дрога. Искаме само Майкъл да е жив и здрав и да го открием”, обясниха близките на момчето.

Майката на изчезналото момче призовава ако някой знае къде е Майкъл Кривиралчев, има информация за неговото местонахождение или го е видял, да се обади в най-близкото управление на МВР, на телефон 112 или на нейния телефон 0890 343 001.

Анонимността е гарантирана!

Междувременно млада жена се е свързала с Гергана във Фейсбук и й е съобщила, че е видяла сина й на 13 срещу 14 януари в дискотека във Варна. Майката не знае дали тази информация е вярна и се надява полицията да си свърши работата и да издири къде е момчето й. 

 
 
 
 
 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.