По взаимно съгласие

Порно звезда се развежда с милионер – липсва й страстта пред камера (СНИМКИ)

Агенция Монитор - четвъртък, 09-03-2017 - 15:42

Секс актриса си направи своя църква

Тайландска порно звезда, която уж вече била постигнала „същинската мечта“, като минала под венчилото с дядо милионер, възнамерява да се разведе. В това решение на 31-годишната Нонг Нат нямаше да има нищо странно, ако не бе странната причина, която я накарала да вземе това „съдбоносно“ решение – и този причина е не липсата на любов, не липсата на секс, както всеки би могъл да заподозре, защото възлюбеният й е на 72 години, а доста по-комплексна – става дума не толкова за липсата на секс пред камера, колкото за усещането, че след това те гледат стотици хиляди очи (нещо, което мистър Харолд Нелсън очевидно не можел да й даде, защото и без това избягвал сексуалните наслади с обекта на чувствата си, защото се оплаквал от страхове, че може да напусне този свят по време на някой полов акт).

Тъкмо по тази причина, освен молбата за развод (по взаимно съгласие), Нат е предприела и няколко решителни крачки с очевидно рекламна цел.

Първото, които й хрумнало е да пусне в интернет стандартен видеоклип за воайори – Нат си взима душ и, разбира се, е гола под водните струи. Вторият ход също не носи кой знае какви изненади – дамата публично обявила, че ще си „монтира“ по-голям бюст, който да и проправи пътя обратно в порно бранша. Тук идва и другата подробност, която показва, че в главата на Нат все пак се движи и нещо друго освен дъвката – тя няма да прави филми за възрастни (отчита го като отминал етап в живота), а ще се отдаде на голите снимки.

„Имам уредена сделка със списание и ангажименти за секси шоута. Имам достатъчно диаманти и пари. Не искам да работя, но трябва някак си да се издържам”, споделя тя пред британската булевардна преса.

В същата тази британска преса пък циркулира и друга история за звезда от неприличните филми (доколкото изобщо могат да се нарекат филми) – става дума за разтропана дама на име Кристъл Басет.

Тя е преживяла своеобразен катарзис, срещайки любовта на живота си, която не е полицай, както повеляват някои закони на жанра, а пастор. Именно по тази причина Кристъл не само е прекратила демонстрирането на креватни страсти пред камера, а се е омъжила, родила е две деца и дори е основала собствена църква.

Кристъл, повече известна под „артистичния“ си псевдоним Наджа Хилтън, се е снимала в повече от „мръсни“ 100 филма. До промяната тя стигнала, след като започнала да ходи на църква, където срещнала сегашния си съпруг Дейвид, който бил пастор там. След това в продължение на три години и Кейт се подготвяла да стане проповедничка и посещавала специализирано училище. После двамата със съпруга й решили дори да подхванат собствен „бизнес“ и основали своя собствена църква, наречена "Нови прочети на християнския живот", като се надяват чрез нея да помагат и на други хора да променят живота си.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.