Хороскоп за 9 август, вторник

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 09-08-2016 - 00:10

Овен 21 март – 20 април

Ден за промяна, преместване, пътувания и отгледи на терени, за преосмисляне на отношения, настоящи и бъдещи съвместни действия. Важното отложете за следобед, когато може да намерите и нужните ви лекарства, материали и съдействия. Опитайте да стопите дистанциите с нужните ви хора. Ден за прошка. Търсят се нови пътища за работа и контакт. Може да участвате и в посреднически роли. Навлизаме в период на трансформации, които ще ни сближават и раздалечават поради новия избор, който правим.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Телец 21 април - 20 май

Важното свършете по най-бързия начин. Следобед в живота ви ще настъпят негативни промени, ще се загуби едно покровителство, съдействие или защита. До петък не планирайте аборти. Лесно отхвърляте и протегнатата ръка, правите неуместни крачки и забележки, след които може да бъдете изолирани или да попаднете в неблагоприятна позиция на избор. Спазвайте диета, но не само по отношение на тялото, а и на приятелските връзки. Не е все едно с кого и за какво ще се обвържете в този ден. Не прекалявайте със стимулантите.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес в организма ни се включват финните енергии. Ще ви станат ясни някои отношения, ще намерите точната граница между позволеното и забраненото, ще прокарате от раз проекти и намерения. Днес може да се намери лекарство за тежка болест, да се реши важен спор и да се излезе от зациклени ситуации. Ще ползвате и нечия безплатна протекция и консултация. Мислено си пожелайте всичко неприятно да изгори в пламъка на миналото. Този ден разчиства мисли, отношения и терени, дава шанс да се започне начисто и в любовта.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в последните дни на зодията да не избързват, за да не направят грешен ход. От обед в живота ви ще се появи особено покровителство. Може да намерите лечебно място, да получите адекватно лечение и да излекувате поне един проблем. Навлизате в силен и творчески период. Чакайте повишение и предложение за работа. Ще изчистите задръстени положения в бизнеса и личните връзки. Помогнете на съдбата да ви помогне. Уредете срещи, преговаряйте, изисквайте, настоявайте и вашето ще си дойде при вас.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Провокацонин ден, особено за родените в първата декада. Не се захващайте с важни и отговорни проекити, особено с такива, на които ще разчитате напред във времето. Каквото е важно да се свърши експедитивно и без протакане. До петък абортите са противопоказни. Провокациите ще се на всяка крачка. Ще се наложи да правите компромис, да замазвате свои и чужди гафове, да плащате висока цена за некачествени стоки и услуги. Не се занимавайте с имотни и наследствени делби. Преговаряйте лично. Не давайте големи обещания.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на важни открития и признания. За грешка нека има и прошка. Отношенията ви навлизат в нова и изчистена от неточности фаза, а това ще помогне да преустроите работата и бизнеса си на нова база. Освободете се от греховете, направете стъпка към помирение с тези, с които времето и неточния избор са ви разделили. Проведете уточняващи и сближаващи разговори и на работното място. Може да намерите лечебно място и лекарство. Преосмисляте и виждате по нов начин отношенията си с партньори. Ден на верен избор и в любовта.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Луната напуска вашия знак. Дано и емоционалните ви притеснения ви напуснат. Мислете и действайте на едно по-разумно и адекватно на ситуацията ниво. В организма ни се включват финните енергии. Ще направите нужните връзки и ще откриете пътя за помирение или разрешение на проблемите. Действайте открито, не пропускайте благоприятната възможност да се сдобрите с някого, да стопите ледовете в любовта и да балансирате между своите желания и амбициите на околните. Ден за пътувания, преместване и командировки.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Луната навлиза във вашия знак. Имате възможност в днешния ден да постъпите различно, да се сближите с някого, да направите компромис, след който и за двете страни ще има по-добър вариант на избор и късмет. Пожелайте си нещо още със ставането и до вечерта може да го имате. Може да си приготвите сами лекарство и да излекувате със силата на прошката семеен или професионален проблем. До утре на обед имате свобода за действие и личен избор. Ще се случват събития, които ще ви дават предимство и в любовта.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ако нещо отдавна ви мъчи, сега е момента да го разрешите, да признаете грешката си, да отидете към помирение и сближаване. Ако продължите с изчакването и завоалираните действия пропастта в отношенията ви ще се разраства и после много трудно ще преодолеете различията. Направете ретроспекция на живота и професионалния си избор, коригирайте се, мислено изгорете в огън това, което смятате за вредно и опасно за вас. Денят носи пречистваща и жизнеутвърждаваща сила, възможност да се направи правилен избор.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

От днес Луната ви гледа в хармоничен аспект, а това ще позволи да коригирате в блага посока емоционалните си връзки, да стопите дистанциите, да направите ход към сдобряване и помирение. Не отлагайте разговори, които изискват неприятни признания или срещи, от които дълго сте бягали. Признайте пред себе си грешките и коригирайте подхода. Днес всяка ситуация може да влезе в релси, да се намери изход от объркани и неуредени връзки и да се тръгне по нов път. Трябва съвсем малко усилие и вяра, че постъпвате правилно.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Труден ден за родените в първата декада. До петък ще направите куп грешки и може да загубите важни позиции. Смирете амбицията, не влизайте в чужда територия и не провокирайте хората, с които работите, имате лични и делови връзки. Ако подходите с увъртане в ситуация изискваща честна и открита игра ще загубите и ще дистанцирате някой, който може да ви бъде от полза. Не правете забележки и не давайте непоискани съвети. Бъдете дискретни. Не водете имотни и наследствени дела. Не правете и аборти до петък.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Този ден ще донесе мир, разбирателство и укрепване на връзките, ще ви отведе на лечебно място и ще помогне да се излекувате. Навлизате в период на пречистване и преосмисляне. Пожелайте си всичко негативно в живота ви да изгори, да се възродят нужните ви връзки и да се отиде към оздравяване на всички нива. Направете крачка към другия, преместете се на по-добро място за работа и живот, не оставайте в положения и състояния, които ви вредят и разболяват. Можете да го направите, а и някой ще ви помогне.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-6

 

 

 

Честит Рожден Ден!.

Личната ви година е осмица. Ще постигнете максималното, ще получите повишение, ще намерите нова или допълнителна работа. И в личния ви живот вървите към стабилизация, семейството се увеличава и стъпва на нова база и терен на развитие. Урежда се наследство. За следващата година планирайте разчистване на старите сметки и личностна инвентаризация.

Родените днес притежават заложена лечебна и възраждаща програма. Ще бъдат добри психолози, ще усещат и тушират болките на другите, но може и да разболяват. Ще се явяват като балансьори в отношенията. Добре е да станат лекари, психолози, терапевти и социолози. Могат да разчитат на любов и съдействие от родените около 15 септември.

Заченатите днес ще имат ярък и пълен с приключения живот. Ще пътуват много, ще срещат опасни врагове и ще преживеят критични обстоятелства, за които ще пишат и раказват.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.