Хороскоп за 27 април, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 27-04-2016 - 07:16

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на орела-лешояд. Ако не нападнеш ще те нападнат. Не правете компромиси и не очаквайте да ви направят такива. Отхвърлете съмненията, действайте директно и изпреварващо. Ден за гладуване и духовно прозрение. Не стойте дълго пред компютъра, щадете очите. В този ден се отдава лесно много енергия. Не си позволявайте преразход на сили средства и чувства. Концентрирайте се над най-важната задача или личен проблем и действайте, без да правите излишни компромиси.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април - 20 май

 

Денят е благоприятен за нови начинания, както важни и значими, така и незначителни. Хвърлете въдицата в морето на очакванията и надеждите и опитайте да хванете голямата риба. В този ден преградите са лесно преодолими и шансовете са на ваша страна. Сключете нов договор, вземете решенията, които ще ви издигнат на нова навивка на лично и професионално развитие. Чакайте и спонсорска подкрепа. За вас няма невъзможни неща в този момент. Възползвайте се от всяка възможност. Вие сте на ход.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден за поставяне на условия и ултиматуми там където нещата се нуждаят от контрол и подтик. Не изпускайте благоприятните възможности да наложите воля и амбиции, да направите крачката, за която се подготвяте от доста време. Край с изчаквателната политика. Не давайте повече шанс на тези, които отказват да си вземат поуки, мързелуват или живеят на ваш гръб. Така вече ще бъдете с един ход напред пред конкуренцията, която още не е взела решение как да постъпи и да се държи в създалата се ситуация.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

Днес и утре ще се наложи да водите тежки битки. Съветът е да не отстъпвате, да се държите твърдо и да се концентрирате над най-важната за вас мисия и цел. Ако се огънете ще се опитат да ви пречупят. На работното място бъдете особено внимателни и не се съгласявайте на компромиси, заместване или всякакъв тип изключения. Трудно ще спечелите конкурс, но не бива да бягате от отговорност и поемане на лична инициатива. Този ден ще ви помогне да изкачите мъчително поредния житейски връх. Вечерта си поръчайте сън.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес захапвате кокала и няма да пуснете, докато нещата не станат така както ги искате, желаете и мечтаете. Не се колебайте да направите крачка в нова посока и да се държите ултимативно към тези, които препречват пътя ви. Не се съмнявайте, че ще преодолеете всяка бариера. Може да получите документи позволяващи преход в нова среда. Някой печели конкурс, друг получава виза и купува еднопосочен билет. Денят дава шанс да постигнем максималното, на което сме способни. Не се препоръчва пасивност.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август- 22 септември

 

Може и да не стигнете мечтания връх, но със сигурност ще направите крачката към него или ще заемете и ангажирате подстъпите към този връх, така че конкуренцията да не може да ви изпревари. Ден за старт на нова работна програма, за подписване на нов договор, за предложения и покани за взаимни инициативи. Ще получите неочаквано прозрение, как да постъпите в една важна за вас ситуация на избор. Днес и утре ще се случват събития помагащи да се справите с тежки проблеми и задължения и да излезете победители.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Труден ден за родните в първата декада. Ще се наложи да поемете чужда отговорност, което ще ви вкара в допълнителни разходи на пари, нерви и време. Въоръжете се с търпение. На работното място ви очакват неприятни изненади или проверки, които може да покажат пропуските ви. Конкурентната битка навлиза в решителна фаза. Ако не си гоните интереса ще ви прогонят от вашата пазарна ниша, ще ви създадат затруднения и грижи. Този ден е проверка докъде може да стигнете и доколко сте силни в играта, която водите.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Време е за старт на нови инициативи. Търсете начин да получите това, за което сте се старали и работили. Кандидатствайте за нова работна позиция и за допълнителна дейност, която ще ви донесе повече доходи и лична стабилност. Сега е момента да вземете важно решение и да тръгнете в избраната посока. Днес и утре ще постигнете повече отколкото се надявате, ако се концентрирате над най-важните си цели и задачи. Ако вечерта преди заспиване мислите упорито над проблемите си ще се събудите с вярното решение.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

 

Ден на високите енергии, на големите амбиции и на желанието да се постигне максималното, което ситуацията около вас позволява. Не влизайте в преразход на сили и средства. Не тръгвайте във вредна за вас посока. Денят изисква висока степен на организация и концентрация, за да се свърши всичко и да се приемат допълнителни офети, които ще донесат и допълнителни пари. Не напрягайте очите, сменете един вид труд с друг. Планирайте пътувания. Оганизирайте срещи на място и водете преговорите без посредници.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес и утре Луната е във вашия знак. Ще водите тежки битки не само на работното място, но и по отношиние на личните връзки. Денят изисква да се поставят ултиматуми, да си мисли и действа без протакане в ситуацията, която е назряла и търси разрешението си. Всичко предприето ще има успех, независимо че може да не го видите в момента. Заложета здрави основи на всичко, което започвате. Целете се нависоко и ще стигнете далече. Бъдете внимателни, лесно се отдава енергия в ненужни подробности.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Добре е да вземете важно решение, което ще ви издигне на нова навивка на лично и професионално развитие. Рискувайте, прекрачете бариеите, които сами сте изградили от миналите проби и грешки. В момента и грешките ви ще носят ползи, ще покажат с какво и с кого не бива повече да се занимавате и накъде трябва да вървите. С лекота се отхвърлят съмнения и се взимат отговорни решения. Тази вечер може да се наложи да поставите ултимативни условия, които ще помогнат не всички засегнати в ситуацията да извлекат ползи.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес и при вас тенденцията е нещата да потръгнат и промените да започнат да се случват. Нищо няма да стане без вашето активно участие и натиск в желаната посока. Концентрирайте се над най-важнато цел и я следвайте неотклонно. В момента започвате своя миграционен път към нови хоризонти, към нови места на лично и професионално развитие. Не се отклонявайте от целите си, независимо кой и за какво претендира и колко пъти в миналото се е опитвал да ви спре и ограничи. Мислете повече за личния си интерес.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Честит Рожден Ден!

 

Личната ви година е четворка. Ще се натоварите максимално, ще получите няколко предложения и покани и ако ги реализирате всичките ще изкачите високи върхове в кариерата. До септември юридическата ви позиция е силна. Не се разпилявайте в пътувания и веселби. 2017 г ще ви донеси повече възможности за пътувания, приятни и разтоварващи моменти.

Родените днес притежават огромен енергиен потенециал, който ще им позволи да се оправят във всякакви ситуации, да намерят изход дори и когато той не съществува за другите. Днес и утре ще се раждат призваните да бъдат победители.

Критичен ден за зачеване. Заченатите днес ще искат невъзможното, ще се насилват да постигат непостижими цели, което може да ги озлоби и откаже от постижимото, което седи до тях и очаква само да протегнат ръка.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.