Знаков фен на „Пирин“ удари 1 120 000 лева от онлайн турнир по покер

Румен Жерев - четвъртък, 08-02-2018 - 17:53

Константин Капчин, дългогодишен, но вече бивш лидер на фенклуб „Пирин SS“ извади щур късмет на юбилейния online турнир по покер Sunday Million в платформата Poker Stars и се добра до шокиращата за самия него печалба от 707 574 долара. От неделя вечерта до вторник се проведе турнира, в който се включиха 35 000 покерджии. В неделя вечерта започна играта, а последната ръка беше раздадена в 05:15 часа във вторник. Тази година 12-годишнината на известните в цял свят онлайн турнири Sunday Million беше подплатен с 10 милиона награден фонд. В първата част от надпреварата благоевградчанинът с ник нейм kapchinуспя да елиминира третия и на финала заедно с бразилец и швед седнаха на онлайн масата. Тримата преговаряха за сделка, което им е позволено от регламента, а след подялбата останаха $200,000 за победителя в турнира, като до този етап всеки от тримата си беше гарантирал най-малко милион в левове.

Само четири раздавания след подновяването на играта шведът отпадна и българинът остана да се бори с Hulk 9950 за първото място в оспорван heads up. В крайна сметка обаче нашенецът загуби на Q10 срещу А3, като на бразилеца се обърна чифт тройки.

Справка в статистиките за Костантин Капчин - кapchin показва, че това е първата му голяма печалба в онлайн турнир. Българинът е абсолютен дебютант и до момента е влизал само два пъти в челните 5 позиции. Общите му печалби преди големия успех от вторник възлизат на едва 61 долара.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.