Хороскоп за 20 февруари – събота

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 20-02-2016 - 10:26

Овен 21 март – 20 април

Ден за прояви на милосърдие, за прочистване на мислите и промяна на приоритетите. Излезте поне за няколко часа от коловоза на забързаното ежедневие. Обърнете се към по-духовни занимания, към нуждите на децата и близките, на които не сте отделяли необходимото внимание през седмицата. Ден на изповеди, на срещи далече от делничноста и поглед към нещо приятно от миналото. Вечерта ще бъде магична и магнетична. Оказвате се притегателен център за желани и нежелени присъствия. Направете своя избор.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Къмет – 5

Здраве – 5

 

Телец 21 април – 20 май

Ден за прояви на благотворителност. Ще ви е трудно да тръгнете в такава посока. Ще се опитвате да печелите пари, предимства и влияние, да се доказвате и да правите впечатление вместо да покажете обич и разбиране към хората, на които държите. Амбициите ви ще претърпят поражение, ще се окажете в доброволна или принудителна изолация и ще загубите едно покровителство. Правете това, за което ви молят близките и децата, а не това, което смятате, че им е нужно и полезно. Разминавате се и с любовта.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Къмет – 4

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Посетете свято място, направете дарение. Молбите и молитвите днес се чуват и сбъдват. Излезте от сцената на ежедневието, не мислете само за пари и задължения. В този ден най-голямата ни отговорност е просто да бъдем хора, да подкрепим някой изпаднал в нужда и да се надяваме, че и нашите проблеми и нужди ще намерят разрешението си. Прочистете мислите от насъбрания негативизъм. Не гледайте в краката си, погледнете нагоре, ще ви стане по-леко на душата. Предприетото с една гола амбиция няма да успее.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Къмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Случващото се в днешния ден променя начина ни на мислене и дава предимство на грижата за ближния. Който не бъде милостив сам ще се лиши от милост. Не допускайте да ви вкарат в скандали и разправии. После трудно ще се помирите, а някой окончателно ще си тръгне от живота ви. Пътувайте към места на релакс и сила. Помолете се, днес молитвите се чуват и сбъдват. Сами може да сбъднете нечия мечта с подарък, който другия не може да си позволи. Дайте си сметка къде са тези, които наистина ви обичат.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Къмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Символ на деня е Свещенният граал, чашата на молосърдието и грижата за ближния. Луната навлиза в знака на Лъва, който отговаря за сърцето, за сърдечните връзки и любовта. Не си позволявайте агресия в този ден. Проявете мъдрост и разбиране към молбите и исканията на другите. Всеки жест ще се отплаща в бъдеще, ще скъсява дистанциите, ще облекчава и лекува. Тази вечер колелото на съдбата ще се завърти и утре ще получим това, което днес сме заслужили в желанието да помогнем или да навредим.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Къмет – 5

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

С действията си от днешния ден ще привлечете хора и обстоятелства, които ще ви помогнат до няколко дни да постигнете напредък в своите дела и инициативи. Разтворете сърцето си, обгрижете някого, намерете начин да стопите дистанциите и да подкрепите нечия инициатива морално или материално. Изключете от съзнанието мисълта за агресия, потушете и семейните скандали в зачатие. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Противопоказно е да се товари сърцето. Раздайте каквото имате в излишък.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Къмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за спонсорски и дарителски акции. Не отминавайте протегнатите за помощ ръце. Може да получите лично откровение накъде да вървите, кой ще ви помогне и на кого може да разчитате. Добре е да се започне диета до пълнолунието. Дайте си срок до новолунието в Риби да се откажете от вреден навик и да задвижите нова лична, творческа или лечебна програма. Този ден може да срещне търсещия и нуждаещия се с този, който може да му бъде полезен по пътя към сбъдване на желанията. Смирете амбицията. Мислете екипно.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Къмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В хороскопа ви се образува кармичен кръст на планетни сили. Може да се наложи промяна в личната ви програма. Едно пътуване се отменя за сметка на друго или на страничен ангажимент. Съдбата ви среща с хора, които се нуждаят от подкрепа или ви сблъсква с благодетел в момент, когато сами се нуждаете от помощ и защита. Ден на неслучайните връзки, които може да променят живота и положението ни в обществото. Не си поставайте тежка и амбициозна програма. Щадете сърцето и чувствата на другите.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Къмет – 5

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ще се радвате на разбиране и подкрепа. Добре е да зарадвате някой пъплещ неуверено нагоре по склона на големите амбиции и възможности. Ден на подадените ръце, на благотворителните иницинтиви, които ни правят хора. Прявете снизхождение към грешките на околните. И вие може да сгрешите. Тази вечер в живота ви ще влезе промяната с една нова връзка, пътуване или ангажимент изискващ внимание и отдаденост. Навлизате в магичен период, в който всичко е възможно или е на път да се постигне.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Къмет – 5

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не е ден за амбициозна работа в посока на личния интерес. Ще получите неочакван подарък от съдбата, ако се постараете повече за някой друг, ако обгрижите близък или непознат и отделите от ценното си време за нечие улеснение, болка или нужда. Бъдете сигурни, че всичко което започнете с желание за печалба ще претърпи крах. До утре на обед в живота ви ще влезе промяната. Съдата ще ви даде това, което сте натрупали като кармични плюсове и минуси. Противпоказно е да се товари сърцето, ограничете пушенето.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Къмет – 5

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари 

Ще се почувствате добре, ще се изпълните с удолетворение, а и ще си спестите неприятности, ако приемете като свои желанията на другите и се опитате да ги удовлетворите. Ще бъдете провокирани от нечие искане. Смирете амбицията, не позволявайте на скандалите и разправиите да влезат в дома ви и да ви отровят уикенда. Луна и Марс ви гледат в нехармонини аспекти от знака на Лъва и Скорпиона. Ще ви притискат от няколко страни. Проявете разбиране и окажете съдействие и може да се надявате на такова. Следете кръвното.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Къмет – 4

Здраве – 4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на сърцето пърхащо от любов, но и на разбитото, което търси подкрепа. Ще влезете и в двете роли. Ще утешавате някого, в момент когато сами се нуждаете от утеха, разбиране и любов. Проявете самарянската си природа, направете едно добро дело и в живота ви ще се появи добрата случайност. Тази вечер е магична. Може да излезете от задръстени и зациклени ситуации, да намерите отдавна търсения път и човекът, с когото да продължите. Отнесете се спокойно към проблемите и ще ги разрешите.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Къмет – 5

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е 22. Не я превръщайте в обикновена четворка. Имате шанс да завладеете престижна ниша в бизнеса и в обществото. Асансьорът на голямата амбиция ще ви изкачи нагоре. Ако се свивате и действате меланхолично ще ви товарят със задължения, а друг ще се кичи с наградите и повишенията. Не проспивайте шансовете си.

Родените днес е добре да работят към благотворителни мисии, да участват в световни организации свързани с мира, с политическото сътрудничество и световната икономическа политика. Дайте им добро образование.

Заченатите днес ще изпият чашата на страданието до дъното, но ще получат извисяване и награди, които се дават на малко хора в този живот. Да не забравяме, че на наша територия идват само души спечелили определен конкурс в отвъдното.                                                                    

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.