Хороскоп за 23 януари, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 23-01-2017 - 09:05

Овен 21 март – 20 април

Концентрирайте усилията си към приключване на недовършените дела и дейности. Не започвайте нищо ново преди да сте се освободили от старите ангажименти в бизнеса и в любовта. Изискването на деня е да не бързаш, да премисляш, да съпоставяш факти и наличности и да се оглеждаш за ново място за внедряване. Всякакъв тип почиствене и пречистване ще са ви от полза. Не бързвайте и не карайте другите да го правят. Хора в притеснено положение ще ви направят услуга за услугата, която ще им направите.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден за разчистване на отношенията, за довършвене на започнатото преди. Днес и утре вървите към равносметка и преговори за новото, което ще предприемете на 25-26-и. Не бързайте да давате обещания, да влагате пари, средства и чувства в дела и проекти, които до два дин може и да се обезсмеслят или да поемат в друга посока. Ден на пасивност. Печелят тези, които могат да си позволят да изчакат, но в същото време да притискат и притесняват другите да избързат, да си разкрият картите и да изпаднат от играта.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Всичко да се прави без бързане, за да се избегне тенденцията към пренапрежение и нервни сривове. Очаквайте провокации на всички нива. Ще ви засегнат на болното място, ще ви насочват в посоката, в която имате най-големи комплекси и притеснения. Луна и Сатурн ви гледат в опозиция. Приятели може да се обърнат против вас и общите ви интереси, ако са материално притиснати и притеснени. Не правете изявления, не започвайте нищо ново и значимо, на което смятате да разчитате. Пазете се от случайни контакти.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на раковината. Вслушвайте се във вътрешния си глас, следвайте интуитивните си усещания и ще си спестите болки и неудобства. Ден за прочистване от насъбраната шлака в тялото и в душата. Преди да започнете работа почистете работното и място и се постарайте да изчистите недоразуменията с колеги. Всичко да се прави спокойно и без бързане. Бъдете сигурни, че ще изгубите контрола в ситуацията, ако си позволите прибързани инициативи. Не е ден за старт на нови проекти. Но старите ще се приключат и ще донесат награди.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

 

Лъв 22 юли - 22 август

Денят изисква да се взимат еднолични решения, да не се работи в екип и да не се започва нова дейност. Не позволявайте да ви дават съвети и да ви подтикват да бързате за едно или за друго. Хора с комплекси ще се опитват да се измъкват и печелят чрез вашата инициатива. Не позволявайте на никой да се крие зад вашия гръб и да ви дава съвети. Печели тактиката на пасивното изчакване. Все някой ще се изхвърли и ще сбърка и с това ще ви даде възможност в следващите дни да направите силен ход напред в нова пазарна ниша.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август - 22 септември

Рисков ден за родените във втората декада. Денят започва с промени в плана, с отклонение от пътя който сте си начертали и с притеснения на работното място. Ако се държите комплексарски още повече ще ви притесняват и ограничават пълномощията. Отстоявайте позициите си. Довършете си работата, предайте и представете възложените преди проекти. Не се захващайте за нова работа. Някой ще се опита да ви стовари личните си отговорности и задълженея, а утре ще се перчи, че всичко е свършил сам.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Избягвайте контакти с хора, които са склонни да ви пристесняват, изискват или налагат мнението си. Ден на пасивност, на отказ от активни мероприятия и участие в нови творчески или професионални проекти. Започнатото в момента няма да издържи проверката на времето, ще се разпадне и ще донесе непредвидени загуби на пари, време и влияние. Но това, което успеете да приключите и доведете до финала на реализацията и на продажбата ще ви донесе ползи и пари, а може би и така чаканото повишение.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Днес може да се измъкнете от едно опекунство, но и да попаднете на друго. Ще си проличат хората с комплекси и страхове. Препоръчва се пасивност и отказ от взимане на важни за бъдещето решения. Не тръгвайте в нова посока, не променяйте плановете си и не позволявайте да ви убеждават в едно или друго. Постарайте се да бъдете авторитетът, който контролира околните. Не се поддавайте на странично влияние и контрол. Слушайте вътрешния си глас и не се срещайте с хора, за които имате неприятно усещане.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Бъдете сигурни, че всякакъв елемент на активност от ваша страна днес ще бъде яхнат и употребен от мързеливците и хитреците на дребно. Стремежът е да се използва чуждия потенциал и усилия, а ако може и чуждите пари. Не влагайте средства и спестявания в нови проекти. Осмисляйте и проверявайте условята на предложените сделки и договори. Всичко предприето днес ще се изкриви и ще донесе повече главоболия, отколкото ползи. Разчистете терена за бъдещите дела. Оправете и сметките си с длъжници и сами се издължете.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес притеснителните хора ще бъдат притиснати от тези, които имат управленски и господстващи позиции и интереси. Ще си проличи кой командва и кой трябва да се подчинява на работното място и у дома. Добре е да си вършите работата, без да претендирате много пред началниците, но ако сами сте шеф сега е момента да поставите условията си на подчинените. Действайте концентрирано, бързайте бавно, не пришпорвайте чуждия ентусиазъм и контролирайте своя. Планирайте за следващите дни старта на новите инициативи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Изолирайте се от шума наоколо, не влизайте в преговори за нови сделки и бизнес инициативи. На всички нива ще се поставят ултимативни изисквания и който се хване ще бъде използван. Нищо не е такова каквото изглежда. Още утре ще се променят не само условията, но и изискванията в посоката, в която се готвите да тръгнете днес. Ще се коригира и цената. Постойте в тишина, доверете се на предчувствията си и не взимайте присърце натиска, който ви се оказва. Прочистете тялото и душата от насъбраната шлака. Спазвайте диета.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Рисков ден особено за родените във втората декада. Тези, които добре ви познават ще ви притиснат на слабото място. Ако действате комплексарски при срещите, на които отивате ще ви яхнат и тези, които не ви познават, но усещат слабостите ви. Доверете се на интуицията и инстинкта и бягайте от срещи с хора, които и друг път са ви оказвали натиск и са спекулирали с тайните, които знаят за вас. Пазете свои и чужди тайни. Пазете се и от случайни контакти, не се доверявайте на обещания и предложения.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е седмица. Това е човешкото число. Сам се раждаш, сам умираш, сам трябва да направиш усилие да преминеш в нова среда. Предстои ви преместване на нова работа и в нов дом или опити да се измъкнете от ограниченията, на които в момента сте подложени. Някой ще потърси по-добър живот в чужбина. 2018 г. ще ви донесе заслужените награди след проявените старания.

Родените до обед ще имат повече възможности за ръководни постове, а родените следобед ще са повече комплексари, ще имат тежко детство, което може да изкриви психиката им. Трудно ще понесат една евентуална раздяла на родителите или диктат от тяхна страна. Непредвидени ситуации и случайности ще им усложняват живота.

Заченатите днес ще преживеят съдбовни промени в живота си, но винаги ще получават едно видимо и невидимо покровителство в критичен момент. Ще имат завидна интуиция. Ще крепят на плещите си съдбата на доста хора.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.