Хороскоп за 4 март, петък

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 04-03-2016 - 09:00

Овен 21 март – 20 април

Ден за почивка и разтоварване. Нищо ново да не се започва независимо от позивите от тук и там за съвместна работа и организиране на общи проекти. Предприетото с амбиция и хъс ще зацикли, ще работи за чужди интереси и може да ви докара здравословен проблем. Правете всичко без бързане, сменете един вид труд с друг, потърсете удовлетворение и удоволствие от усамотеността с близки на сърцето ви хора. Изключете телефона, не позволявайте да ви притесняват с професионални и делови обаждания.

Телец 21 април – 20 май

Другите може и да се отдадат на заслужена почивка, но за вас този ден носи удовлетворение от работата, с която ще се занимавате. Насочете усилията си към любимото хоби, към разработката на проекти и начинания, на които в бъдеще ще разчитате. Важното е да се пазите от въздействие, дори и за съдействие. В този ден случайните контакти носят само вреда, натоварват психиката и джоба с нежелани и непредвидени разходи. На свой терен и сред свои ще се чувствате удобно, обгрижени и щастливи.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден за прочистване от душевни и физически шлаки, от наслоенията на делничността, от грижите на работното място и от тежестите на семейните задължения. Всеки, както го разбира, може да избяга от това, което го натоварва. Ограничете до минимум връзките с непознати, с хората, които ви притесняват, вредят и разболяват. Противопоказно е да се бърза, да се правят изявления, без да се проверяват фактите и да се търсят нужните връзки в това, което се обсъжда. Денят носи провокации и някъде по света - засягащи големи групи хора.

Рак 22 юни – 21 юли

Не позволявайте да ви привличат към съвместни действия и инициативи, особено в групи, които не отговорят на разбиранията, на работата, на желанията и душевните ви стремежи. Всяко събиране с неподходящите хора ще ви качва кръвното, ще вреди и ще ви разболява. Родените във втората декада може да преживеят стресови ситуации, ако не концентрират вниманието си към това, което правят. Постойте в тишина, опитайте се да овладеете страха и гнева. Изхвърлете натрупания стрес с повече движение в усамотение.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за покой и изолация, за срещи в тесен кръг с приятели и доверени съюзници, с които винаги е приятно, а и работа може да се свърши. Избягвайте пренапрежението и срещата с тези, които винаги ви качват адреналина. Няма значение кой за какво ви кани. Останете у дома или идете там, където ще се чувствате комфортно, където може да разпуснете и да се държите лежерно без притеснения за поведение и дрескод. Смирете амбицията, радвайте се на живота. Не е ден за работа, за старт на нови и амбициозни проекти.

Дева 23 август – 22 септември

Днес няма да изневерите на професионализма и на ангажирания си стил на поведение. Ще смените един вид труд с друг, ще си вземете и работа за вкъщи с уверението, че сте изостанали с материала Отлагате нещо приятно. Намерете време за всичко и за всички. Сега е моментът да ремонтирате каквото сте обещали, да отделите време за децата, да поработите в градината, да се погрижите за цветята и разсада. Досегът с природата ще ви обнови, ще насочи мисълта ви към нови идеи и проекти. Обмислете всичко на спокойствие.

Везни 23 септември – 22 октомври
Откажете се от всичко амбициозно, не вършете работата, която е трябвало да свърши друг. Ден на пасивност. Прекарайте го в покой и усамотение с най-близките хора. Всичко, което се задвижи с желание за печалби и амбиция, ще се провали и разпадне като проект във времето напред. Избягвайте пренапрежението, контролирайте емоциите, не се занимавайте с неща, за които не сте достатъчно подготвени. Отложете пътувания, ако нещо не е в изправност или ви притеснява. Прочистете се от насъбраната шлака.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не е ден за правене нещо на всяка цена, за извънредна работа и опити да се доказвате пред някого в една или в друга посока. Спрете, не бързайте, опитайте се да видите света по нов начин. Ако намерите място и време да постоите в тишина и на спокойствие, може да доловите нещо, което не сте усещали преди, с което може да промените личния си избор и бъдещето си. Прочистете мислите, търсете положителното и в най-трудните и мъчителни моменти. Символ на деня е раковината, от която се долавя шумът на морето.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Пазете се от всичко, което може да ви връхлети неочаквано. Ограничете срещите с непознати. Случайните контакти ще ви донесат само грижи и неудобства. Търсете покоя на приятните лични и семейни занимания. Намерете време да поговорите с децата и любимите, с тези, на които държите и на които нещо сте обещали. Не се товарете с много работа. Добре е да се започне прочистваща диета до новолунието, да се направи инвентаризация на връзките, да се отхвърлят някои неприятни и обсебващи ангажименти.

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените във втората декада ще изживеят мигове на неудобство, здравословни и физически проблеми. Намалете рисковете до минимум, не позволявайте да ви занимават с работа и задължения, които са от чужда компетентност. Може да станете виновни за чужда вина. Не влизайте в ролята и на болен здрав носи. Стойте далече от тези, които ви вменяват чувство за отговорност в момент, когато сами постъпват безотговорно. Намерете спокойно и релаксиращо място, елиминирайте поне за малко стреса.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за регенерация. Символ са двата съда с жива и мъртва вода, които редуваме в живота си. В момента навлизате в период на пречистване, някои от връзките ще изчезнат, други ще се появят. Освободете се от вредните и обсебващи мисли, стойте далече и от хора, които се опитват да ви въздействат в една или в друга посока. Това, което приключите, ще ви донесе ползи и предимства, а започнатото с голяма амбиция ще потъне в праха на забравата. Сетивата се отварят в момент на покой, мислите текат гладко.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес бързайте бавно, оставете се на течението в реката на живота, не правете излишни движения, не казвайте излишни думи, опитайте всякакви методи за релакс и разтоварване. В момент, когато се изключите от делничното, може да получите и просветление в каква посока да поемете. Спрете някъде по пътя си в място, където усещате покоя и тишината. Медитирайте. Не е ден за амбициозни участия, за явяване на състезания и конкурси. За утре не планирайте съвместни инициативи. Суетата и празните приказки ще доминират.

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е седмица. В отлив сте, търсите нова посока, мисия и цел в живота. Ще се наложат болезнени раздели с досегашните приятелства и начин на живот. Ще извървите мъчителен преход към нещо ново, което ще донесе повече радост, късмет и удовлетворение в живота ви, но към края на годината. През 2017-а ще постигнете големи успехи, ще се радвате на любов и придобивки.

Родените днес ще живеят живот на минимуми и максимуми. Ще познаят висините на славата и падението на нищетата. Имат дарба за концентрация в точно определена посока. Само кризисни ситуации, може да ги отклоняват от целта, която ще гонят с всички средства и на всяка цена.

Заченатите днес ще бъдат мислители, ще притежават мъдростта на старика, гарнирана с изключителна интуиция и прогностична дарба. Ще имат и крехко здраве.

 
Тагове:  хороскоп

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.