Хороскоп за 14 ноември, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 13-11-2016 - 22:50

Овен 21 март – 20 април

Стойте мирни. Пълнолунието превъзбужда, прави ви много по емоционални и експанзивни отколкото се полага и ви приляга. Сетивата са изострени до краен предел. Не реагирайте първосигнално, ако не искате да се вкарате в неприятни, рискови и проблемни отношения. Изкушенията са навсякъде. Не яжте ябълки-плода на изкушението. Скандалите са лош знак, но ако ви залае куче това е добра поличба. Сънищата са пророчески и ще се сбъднат. В тях има подсказка как да решите проблемите, които влачите отдавна.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден на големите апетити. Искате всичко и ако може веднага. Ще изнервите близките и положението у дома. Някой ще се опита да избяга от личния ви контрол, въздействие и влияние. Ден на плътски изкушения и астрални битки. Печалбите по всички направления са единствената притегателна и движеща сила. Настрана остават съчувствието, разбирането и съпричастността. Смирете амбицията и агресията. Спазвайте диета. Не се поддавайте на инстиктите, контролирайте желанията, чувствата и апетита.

 

 

Работа -6

Пари -5

Любов -6

Късмет -5

Здраве -4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Денят носи краткотрайни удоволствия, след които ще последват дълги дни на разочарования, особено в любовта. Податливи сте на странични влияния и въздействия. Ако направите крачка встрани от пътеката, която сте си обещали да следвате ще попаднете не на когото трябва. Ще ви се отрази много добре практикуването на всякакви форми на аскетизъм. Изолирайте се от външния шум. Контактувайте е само с близките и с проверени в годините хора. Защитавайте правдивите, а не удобните някому каузи.

 

 

Работа -4

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден на големите претенции, както от ваша страна, така и от страна на околните към вас. Лесно влизате в спорове и разправии. Не е време да се делят територии и сфери на влияние. Активизира се вътрешният змей на желанията. Трудно удържате страста. Ще попаднете в неприятни отношения и може да загубите едно партньорство. Изневерите ще се плащат с лихвите. Не забравяйте, че планетата на любовта Венера ви гледа в опозиция. Ще се намери кой да ви провокира, да ви подведе и издаде. Сънищата са пророчески.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Рисков ден. Ще плащате за чуждите удоволствия, а за вашите няма да има кой да се погрижи. Всичко предприето ще ви коства не само повече пари, но и излишни нерви и загуба на време. Овладейте страта и амбицията, не искайте нещо на всяка цена. Ще попадните в капана на нелоялни търговци и посредници. Отложете решаването на имотни и наследствени спорове. Утре всичко ще изглежда различно. Ще намерите правилното решение и ще получите точно каквото ви е нужно. Днес и най-големите печалби ще носят загуби.

 

Работа -4

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

Дева 23 август – 22 септември

 

За разлика от другите при вас претенциите и амбициите ще дават резултат, ще ви поставят в по-благоприятна позиция, ще привличат нечие внимание и съдействие. Само не отивайте в крайности. Бъдете готови да се съгласите с първото предложение, което ви устройва. Ако преминете фината граница между разрешеното и забраненото може и да си изпатите. Но, ако водите умела игра в чувствата и привързаностите ще пиете мляко от две крави, ще получавате подкрепа и дотации и не на последно място нужната ви порция любов.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -6

Късмет -5

Здраве -4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

Ден на максималистите, на тези които не се задоволяват с малко, а и многото не им е достатъчно. Претенциите взимат връх над здравия разум, а това може да доведе до неприятни разправии. Дистанциите се увеличават, планираните пътувания и приятни моменти може и да не се реализират или да не потръгнат както сте ги планували. Намалете темпото и изискванията. Водете дипломатична игра и в чувствата, за да не загубите едно ценно покровителство. Не търсете любовта извън дома.

 

Работа -4

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Тъжък ден за родените в третата декада. Притиска ви нуждата. Определените пари не стигат за покриване на общите разходи и нужди. Ще се наложи да се лишите от неща, които много искате и за които много сте се постарали. Ще стоварите недоволството си върху невинните в ситуацията. Днес парите и материалните нужди провалят и най стабилните връзки. Любовта ще бъде дадена в жертва на страста да получиш една или друга екстра, промоция и придобивка. Не правете компромиси, за които ще съжалявате.

 

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на изгарящите страсти, на желанието да зарежеш всичко и да се отдадеш на неща, които ти носят удоволствия и удовлетворение. Съветът към тези, от които зависите е да намалят претенциите, да охлабят хватката, с който са ви хванали в капана на отговорноста за всичко. Нужна ви е глътка въздух, малко повече лична свобода и свободно време. Склонни сте да платите висока цена, за да ги получите. Не отивайте в крайности. Така ще си спестите горчивите разочарования и скандалите у дома. Спазвайте диета.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес искате много, а тенденцита е да получите достатъчно. От особена важност е да не прекалявате в исканията си и да спрете в точния момент преди да сте дистанцирали евентуалните си покровители, дарители и спонсори. Желанията трудно се удовлетворяват. За разлика от другите вие няма да останете излъгани в надеждите и очакванията си. Ще постигнете максималното в една непривична и рискова ситуация. Ще ви правят услуги тези, които очакват услуга от вас. Не се обвързвайте прекалено.

 

Работа-5

Пари -5

Любов -6

Късмет -5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Каквото и да предприемете ще се окажете прецакани и подценени. Хора с протекции и връзки ще заемат заслужените от вас позиции. Може да се окажете жертвеният заек на чуждата амбиция. И в любовта се оказвате в ролята на третия, дори и да не го съзнавате. От вас ще се очаква да играете ролята на спонсор и покровител в момент, когато сами се нуждаете от пари и услуги. Увеличете дистанциите. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре, ще помогне да запазите неутралитет и да дистанцирате хората с претенции към вас.

 

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве -5

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Определете приоритетите. В този ден не бива да се иска невъзможното, но преценката е много трудна. За вас важното в момента е да запазите връзките, които ви подкрепят и покровителстват, от които получавате емоционална сила и любов. Парите нека са на второ място, независимо потребностите ви в момента. Ще бъдете изкушавани в една или в друга посока. Сами ще се превърнете в нечий изкусител, но и вдъхновител за нови начинания и проекти. Вземете най-доброто от срещите и събитията от този ден и не искайте повече.

 

Работа -5

Пари -4

Любов-6

Късмет -5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

 

Излизате от лична година седмица, в която от много неща сте се лишили и много проекти са останали недовършени. До края на годината имате шанс да поемете в нова посока и да смените приоритетите. 2017г. ще бъде за вас една от най-успешните в живота ви. Ще се радвате на нова работа, нова връзка, пари и протекции. Ще уредите семейни отношения и проблеми, ще се установите на престижни позиции в бизнеса и в обществото. Планирайте силните си ходове.

Родените днес ще искат всичко и то на момента. Трудно ще удовлетворявате исканията им. Ще изтикват братята и сестрите си от софрата. За тях трябва да бъде най-отбраното и най-хубавото. Дано успеете да ги научите и да дават.

Критичен ден за зачатие. Любов и омраза ще се сблъскват в живота на тези деца. Червено и черно ще следват в емоционалния им живот. Ще изпият до дъно чашата на пречистващото страдание. От тях ще излезе велик подлец или велик Учител.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.