Болница „Надежда“
Монитор
В болница „Надежда“

Правят симпозиум по хистероскопия без упойка

Монитор - четвъртък, 23-11-2017 - 15:45

Хистероскопия без упойка и новостите в приложението на иновативната технология офис хистероскопия. Тези въпроси ще бъдат обсъдени по време на медицински симпозиум в болница „Найдежда“, който ще се проведе на 24 и 25 ноември.

Основни лектори на събитието ще бъдат световни имена в гинекологията като проф. Серхио Хаимович от Барселона, който първи в света въвежда медицинския лазер в офис хистероскопията, проф. Джампиетро Губини от Болоня, разработил революционния мини-резектоскоп, и д-р Луис Алонсо от Малага - водещ испански гинеколог, главен редактор на единственото онлайн издание, посветено на хистероскопията - Hysteroscopy Newsletter.

Към чуждестранните експерти ще се присъединят д-р Георги Стаменов и д-р Димитър Цветков от болница "Надежда".
Симпозиумът ще включва лекции и дискусии, фокусирани върху различни практически аспекти от използването на хистероскопската техника.

Модулът "хирургия на живо" ще предложи уникална възможност за развиване и надграждане на уменията в реална среда, като ще се проведе в три паралелни операционни зали.

Срещата с индустрията ще бъде допълнена от няколко сателитни симпозиума, а за първи път програмата включва и сесия "Среща с експертите" - кратки индивидуални консултации с лекторите.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.