Седмичен хороскоп за 6-12 май

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 06-05-2017 - 10:06

Овен 21 март – 20 април

Ще изкарате прекрасен празничен Гергьовден, но в следвщите два дни ще имате повече грижи и неприятности. На пътя ви ще изникват прегради и по някакъв начин законът ще ви санкционира или поне ще ви гледа подозрително. Спазвайте правилата, ако пътувате в неделния ден. Вечерта навлизаме в деня на сърцето. Помирете се с близки и приятели, които не са останали доволни от присъствието или отсъствието ви в събота. На 8-и не искайте много, а давайте от сърце. Родените около 10 април да внимават с документи и да не слагат подписа си под нещо, което не са проверили с адвокат. 9-и изисква активност и амбиция за постигане на големите ви цели. Явете се на конкурси и прослушвания. 10-и е ден, който ще ви даде огромна прогностична сила и възможност да въздействате на определни събития или на нечий избор. В този ден е точният съвпад на Меркурий и Уран във вашия знак. Аспектът ще изостри интуицията и ще освети пътя ви напред. Опитайте да реализате всичко, което ви хрумне. Виждате ясно бъдещето. Пълнолунието ще напълни потребителската ви кошница. На 11-и апетитите са огромни, конкуренцията не прощава, вероятно е да ви захапят на болното място, а и вие няма да простите на никого за издънките и пропуските. Вечерта ще е по-спокойна и ще омиротвори ситуацията. В петък всичко да се дели поравно. Ще се разберете по спорни въпроси.

Телец 21 април – 20 май

Символ на този Гергьовден е фонтанът от преливаща енергия и чувства. Всеки от нас трябва да е близо до своя източник на сила, енергия, любов и ресурси. Включва се каналът на кармичната родова помет. Ще се чувствате добре, ако сте близо до корените си, ако сте на трапезата с най-близките и скъпи на сърцето ви хора. Препоръчва се медитация над кармата на рода. Спомените валят. Добре е покрай празника да свършите и малко благоустройствена работа и да се натоварите физически. На 7-и може да вземете важно решение, а в понеделник до подпишете първите изгодни договори. Съвпадът на Луната с Юпитер озаконява и избора на всички нас в политически аспект. 9-10-и са най-добрите дни за старта на новия парламент. 9-и преобръща колелото и което и било отдолу притиснато и притеснено, излиза на преден план и започва да действа. Символ на 10-и е тръбачът, който свири сбор. Всички се събираме под знамената на личната си активност и взимаме с лекота общи партньорски решения. На всички нива се определят приоритетите с мисъл за семейството и децата. Пълнолунието дава пълнота в живата ви и дано напълни и банковата ви сметка. На 11-и ще имате проблеми както и да се опитвате да ги избегнете. Не водете имотни и наследствени дела. Но на 12-и ситуацията се успокоява и всичко важно се решава.

Близнаци 21 май – 21 юни

За другите се очертава прекрасен празничен Гергьовден, но за родените в третата декада проблемите ще са повече и отношенията ще се изострят по незначителни поводи. Не се събирайте с хора, които винаги ви разбалансират. Не засягайте болни теми и не говорете за работа. Неделният ден ви дава повече свобода на изявата, повече възможности да си прекарате добре и да си доставите радост. На 8-и късметът ще ви следва. Може да влезете в предопределени битки, но шансът да ги спечелите е много голям. Ще се случват събития, които ще издигат личната ви кандидатура на преден план. Всичко, което предприемете до 10-и ще ви осигури престижни позиции в бизнеса и в обществото. Това са може би най-силните ви три дни за месеца. Взетите на 10-и решения ще дадат възможност да направите точни предвиждания и ходове, които ще отвеят конкуренцията. В този ден човешкят ум е настроен на космическия разум, така че лесно улавяме тенденциите за бъдещето. Бъдете сигурни, че каквото ви хрумне на 10-и ще бъде от голямо значение и ще ви предпази от грешки. В този ден всеки може да намери своя меч и щит за бъдещето. На 11-и претенциите към вас ще са огромни. Изострят се властовите апетити, всеки се стреми да прецака другия. Не правете нищо на всяка цена. На 12-и ви престоят тежки битки.

Рак 22 юни – 21 юли

Не пропускайте срещите с близки и приятели в съботния ден. Този Гергьовден ще ви донесе късмет, прятни моменти и пътувания към приятни места. Но още в неделя на хоризонта са показват облаци. До вечерта правите някакво нарушение, влизате в неприятни разговори и скандали или си разваляте отношенията с хора, с които е добре да живеете и работите заедно. До 9-и на обед газите в мътните води на претенциите, неразбирането и незачитането, както от ваша страна, така и от страна на другите към вас. По неприятното е, че в този момент в хороскапа ви действа кръст на планетни сили спрямо вашето слънце. Внимавайте и спазвайте закона. Може би е по-добре да отлагате важните си инициативи за 10-11-и когато идва вашето време и позицията ви е много по стабилна. Каквото загубите в интервала от 7-и до 9-и на обед трудно ще възстановите, а каквото спечелите в дните след това ще ви радва дълго време и може би ще коригира загубите от предните дни. Всичко предприето на 10-и ще ви отвори път към победата, славата и престижните житейски или политически позиции. Късно вечерта на 10-и е точното пълнолуние. Дано в живота ви има пълнота. На 11-и ще искате всичко и ако може веднага. Никой не е склонен да прави отстъпки и компромиси, така че и вие трудно ще ги направите. На 12-и настъпва омиротворение и страстите се балансират.

Лъв 22 юли – 22 август

И за вас празничната събота ще мине в приятна компания с близки на сърцето ви хора. Денят се свързва с фонтана, с преливащата енергия от един към друг. Идете на силно за вас и семейството ви място. Продължете, ако започнете да правите нещо несъзнателно. Представете си картинно животът, който искате да водите и може да го имате. Включва се каналът на кармичната родова памет. Енергията ви блика като фонтан. В неделя релаксирайте, грижете се за близките, доставете си радост с приятни моменти заедно и излети в планината. На 8-и направете добро дело, обгрижете някого преди да поискате каквото и да било от съдбата или от тези, към които сте се запътили с проблеми или с работни програми. Ако сключите договор до 9-и на обед ще ви предложат много по-добри и изгодни оферти. 9-и се свързва с колелото на съдбата, с промяната, която трудно ще избегнете. Добре е да се работи в екип и да се прехвърлят на някой друг неприятните отговорности. 10-11-и са най-трудните ви и проблемни дни за периода. На 10-и е пълнолуние и едновременно с това Меркурий и Уран са в точен съвпад в знака на хармоничния ви Овен. Ще получите важни знаци и усещания, на които може да не обърнете внимание и да позволите на конкурентите да ви изместят. На 11-и ви предстоят тежки битки. Пригответе се за защита. Отложеното за 12-и ще мине много по-добре.

Дева 23 август – 22 септември

Празнчният Гергьовден ще ви донесе радости и болки, усмивки и сълзи. Предстоят неприятни разговори с роднини. Ще трябва да прикривате чувствата си, за да има мир и любов. Ще се отказвате от нещо приятно. Не правете големи компромиси и не позволявайте да ви стоварват чужди задължения и грижи. В неделя пътувайте, натоварете се физически, сменете един вид труд с друг, изпълнете обещанията, които сте дали. Вечерта може да ви се обадят с изгодно предложение и покана. Преди да предприемете каквото и да било в понеделник обгрижете някого и дайте милостиня. В този ден е от значение да се прави това, за което те помолят, а не това, което ти смяташ, че е нужно на другия. Правете добри дела и сами ще бъдете обект на такива. Ето най-добрият ден за дарения в този месец и за обгрижване на нуждащите се от грижи. На 9-и ще получите нова информация, която ще помогне да постъпите различно и да заблудите конкуренцията. Спокойно  ще решите старите проблеми. Само не бива да нервничите. 10-и е ден определящ тенденциите за ръзвитие на всеки от нас в бъдеще. Който има очи ще види и който вярва на интуицията си ще сполучи. Развивайте докрай идеите си от този ден и ще станете по конкурентоспособни.  На 11-и действайте смирено, увеличете самоконтрола. На 12-и крясъците разболяват, но ще си крещим.

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота лесно ще извоювате лична и душевна самостоятелност. Ще намерите начин да бъдете себе си, да се подключите към тайни и явни източници на сила и да дадете такава. Енергията ни блика като фонтан. Радвайте се с радоста на околните и споделяйте с близките своята. На 7-8-и Луната е във вашия знак в съвпад с Юпитер, а това положение позволява да се уредят наболелите лични и юридически въпроси, да се разберете с роднини по наледствени и имотни делби и да намерите ново поприще. Не смятайте за случайни обажданията в неделя вечер. Те може да сложат началото на дълга партньорска връзка. Не си затваряйте очите за изгодните оферти. С някакво неприкрито пренебрежение се отнасяте към хора, които искрено подхождат и може да ви бъдат полезни. Добре е да участвате в прояви на благотворителност на 8-и. Ден на сърцето, правят се дарения и се дава милостиня. Вечерта изникват нови варианти и възможности, но вие си затваряте очите водени от вечния си девиз „аз се колебая”. Не е време за колебания. В следващите дни хора с далновиден подход може да ви отнемат права и позиции, които в момента пренебрегвате. Родените в първата декада работят против интереса си на 10-и. Може да ви откраднат идеите. На 11-и не очаквайте от никого компромиси, но на 12-и е добре всичко да се разделя по братски и по равно.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще имате приятни моменти на Гергоьовден, но и много работа ще свършите. Часовете неусетно минават в приятна компания. В този ден е добре всеки да е там, където чувства и намира за себе си източник на сили и ресурси, където знае, че ще има кой да го прегърне и утеши, приласкае и потупа по рамото. Вечерта е заредена с изключителна сила. Енергията Кундалини се изкачва по гръбначния стълб. Внимавайте с алкохола. Дано не ви се наложи да пълзите. В неделя пасивността е нежелателна, но със сериозни дела на се занимавайте. Ще има обаждания, които ще изискват бързата ви реакциая, но ако може да си го позволите, не бързайте, за да не работите за чужди интереси. Вечерта получавате откровение, мислите ви се изчистват. В понеделник направете едно добро дело и жест на внимание към някого. Оставете и на околните да ви обгрижват, така позволявате и те да изчистят личната си карма. Вечерта обърнете внимание на себе си. Полезните вещества лесно се усвояват на 9-и. В тези дни и полезните мисли се напасват на пъзела на амбициите. На 10-и е точният съвпад на Меркурий и Уран. Аспектът позволява да улвим тенденциите за развитие в бъдеще. Още на 9-и вечерта може да ви хрумнат блестящи идеи, които до 11-и може да ви измъкнат от недоимъка или от кризата, в която се намирате. На 12-и не се карайте с никого.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада ще изживеят тежки моменти на 6-и и верояно ще обслужват чужди интереси. Не позволявайте да ви намират работа, докато другите се веселят и са заедно на трапезата. Изпълвате се с неудовлетворение. В неделя всичко си идва на мястото. Пътувате, изкарвате приятно и срещате приятни хора. Вечерта може да получите и изгодно предложение, което ще осмисли и изпълни със съдържание живота ви в идващата седмица. На 8-и подкрепете нечия иницатива, така и вашите проекти ще получат нужното съдействие или финансиране. Ден на сърцето и сърдечните работи. Не оставайте неуточнени отношенията с партньорите и с тези, които обичате. 9-и е магичен ден. Ще се появат старите проблеми, но този път ще ги решите радикално и от раз. Изчезват тежестите на миналото, които ви пречат да живеете щастливо и да се чувствате добре. На 10-и всичко предприето ще донесе ползи, пари и предимства, ще помогне да се внедрите в нова среда и да получавате по-добри доходи. Пълнолунието ще донесе приходи и придобивки. С някакво шесто чувство долавяте тенденциите за развите на работното ви място и правите предложение, което шефовете ще оценят. На 11-и никой на никого няма да направи компромис. Ден на крокодила, на огромните апетити и амбиции, които ще ви скарат дори и с най близките. Отлагайте важното за 12-и.

Козирог 21 януари – 19 февруари

Чудесен съботен ден, настроението е празнично. Изчиствате съзнанието си от насъбрания негативизъм и си прекарвате чудесно. Всичко предприето ще мине на ниво. Покрай приятните семейни разговори и на трапезата с приятели ще свършите и добра работа. Може да установите важни връзки и да намерите нова работа. Не е все едно за какво се говори и с кого сте седнали заедно. 7-и е ден на високите енергии. Но бъдете сигуни, че и големи неприятности може да си създадете, ако не спазвате законите и разпорежданията. На 7-8-и не решавайте имотни и наследствени дела, не се занимавайте с проблеми, които изискват стабилно юридическо проучване и добри адвокати. По някакъв начин може да работите против собствения си интерес. В понеделник не искайте толкова, а давайте повече и ще си спестите неприятностите. На 9-и не бързайте, идете на фризьор, направете се красиви. Предстоят срещи, на които трябва да изглеждате перфектно. В този ден полезните вещества и мисли лесно се усвояват. На 10-и се събуждате с важна мисъл, която до края на деня може и да забравите и това ще е причина да изпаднете от някаква класация. Пренебрегвате интуицията, развявате като свое знаме чужди идеи, вместо да работите за своите. Но на 11-и не правите компромис и си взимате своето. 12-и балансира отношенията с партньори и колеги.

Водолей 21 януари - 19 февруари

В събота давате всичко от себе си в имато на близките и приятелите. Денят се свързва със семейната карма, със собствената традиция и с паметта на рода ни. Почитаме св. Георги Победоносец и дано в дома на всеки от нас влезе победата и радостта. Колкото по-ярко си представите това, което искате толкова по-голяма е вероятността да го имате в бъдеще. Навлизате в силен период. От 7-и до 9-и на обед може да постигнете много и да осъществите важни за бъдещето ви връзки. В тези дни по някакъв начин ще бъдете и обект на благотворителност, ще срещате топлотата на сърцата, които в миналото сте стоплили. 8-и е ден за благотворителност както от страна на другите към нас, така и от нас към другите. Връзките ви се заздравяват и се създават нови. Ще се радвате на пълнота в отношенията. Но на 9-и следобед някаква сянка се промъква или остро ще почувствате нечия липса. 10-и изисква да се определят приоритетите. Не бързайте да приемате чуждите идеи. Този ден дава на всеки нужната информация и вдъхновение за бъдещето. Предавате себе си, ако се откажете от една мечта. Всеки да върви по пътя си. На 11-и ще бъдете подтискани и притискани от различни места и хора. Изнервяте се, губите самообладание. На 10-11-и не правете аборти. Отложеното за 12-и ще мине на ниво и ще донесе мир в душата ви.

Риби 20 февруари - 20 март

За родените в третата декада съботният ден носи голямо натоварване и грижа за радоста и приятните моменти на другите. Съветът е да бъдете там, където е родовият ви източник на сила, където са децата и родителите ви. Имате нужда да получите вдахновение и вечерта ще го намерите. 7-и е ден на високите енергии, важното е да се държите изправено, да не позволявате да ви манипулират и притискат. Вечерта може да ви се обадят с делово предложение, което ще смени програмата ви и ще ви донесе придобивки през седмицата. 8-и е ден за благотворителни и спонсорски инициативи. Дай, за да може да получиш. Направете някому желан подарък и съдбата ще ви върне жеста чрез длъжниците ви. На 9-и всичко полезно лесно се усвоява, кръвта се обновява. Навлизате в силен тридневен период, в който ще си гоните интереса и ще постигате максимално възможното. Вечерта ще сънувате пророчески сън, а на 10-и всяка хрумнала ви идея ще е златна и може да ви позлати в бъдеще. Рибешката ви интуиция е активизирана максимално. В този ден се отваря портал към бъдещето и всеки, който вярва в интуицията си може да улови тенденциите за развитието си в бъдеще. Ще намерите изход и решение на наболял проблем. На 11-и не отстъпвайте от позициите си, независимо кой и с какво ви принуждава и провокира. Отложеното за петък ще зацикли. 

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.