Румънската песен на нов глас

Агенция Монитор - понеделник, 13-03-2017 - 19:07

  Тенденцията, наречена фалшиви новини (fake news), е пропагандното оръжие за манипулиране на обществото, изобретено от медийните пипала на магната Джордж Сорос и употребявано в угода на интересите му по цял свят. Стартираме кампания, в която изобличаваме фалшивите новини, които слугите на Сорос у нас и по света публикуват с цел обслужване на конкретни олигархични интереси.

Фалшиви новини за невероятните успехи на Румъния в борбата с корупцията и как този опит трябва да бъде пренесен у нас се леят със страшна сила от фабриката на кръга „Капитал“ и присъдружните й медии. Опорните точки бяха спуснати в пълен синхрон от пипалата на Фетхуллах Костов - Радан Кънев и Лозан Панов, и превъртени през услужливите им медийни канали. Двамата политици (макар и единият официално да се води магистрат) упорито подготвят почвата за кадрили в съдебната система, в това число и избора на нов ВСС, като се опитват да използват за параван гостуването на известна румънска магистратка у нас. Прокопиевият „Дневник“ дори не се свени в пряк текст да обяви кое е най-важното за олигархичната им групировка, което се крие зад брътвежите на Панов за румънци, лодки и липсата на гребци.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.