Вашият хороскоп за 25 юни-1 юли

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 25-06-2016 - 08:30

Овен 21 март – 20 април

Използвайте съботния ден за делови, артистични и приятелски контакти. Изявете се на сцената на живота, пътувайте, посетете важни места и хора и се оглеждайте за знаци на съдбата. В този ден сте близо до важен източник на сила. Добре е да се сключват договори, да си мисли и работи екипно. В неделя се потрудете над личната си квалификация. Всичко, което научите, ще ви бъде от полза. В понеделник не бързайте в нищо и за никъде. В началото на работното време може да ви подведат и привлекат към губещи проекти. Старите договори ще се развалят, а новите ще бъдат поднесени в луксозна опаковка, която вие ще плащате. Пазете се от провокации и сами не провокирайте хора, които може да отвърнат неприятно на удара ви. На 28-и превъзбудата нараства. Родените около 10 април да внимават с пари и документи, да не действат първосигнално и да не сключват прибързани договори. Не носете със себе си оригинални документи. Ще се наложи да включите скритите резерви в действие. На 29-и ще приключите важен проект или служебна задача и може да получите различни бонуси. Довършете обещаното. Към края на работното време ще дойдат и допълнителни екстри. На 30-и, докато умните се намъдруват, лудите ще се налудуват. Ще влезете в спорове, от които трети страни ще спечелят. Отложеното за 1-и ще тръгне по вода и ще ви върне загубени позиции.

 

Телец 21 април – 20 май

25-и е благоприятен за всякакъв тип сделки и договаряния. Посетете пазари и тържища, разговаряйте с посредници и сами играйте посреднически роли. Ще извлечете максимални ползи от проведените разговори. Едно пътуване ще ви отведе на точното място и ще сложи край на дълъг период на колебание. Може да си намерите нова работа или да пробиете на пазара с личното си хоби. Добре е в този уикенд да се преместите и в ново жилище, да започнете нови отношения и по нов начин да възприемете връзката си с някого. В неделя чакайте важни вести и уточнения, които ще помогнат в понеделник да избегнете прибързаните действия, които могат да ви вкарат в преразход. 27-и отваря големите апетити, конкуренцията е безпощадна. Във вторник на всички нива ще има промени. Едно ще се разруши, друго ще излезе от контрол и като цяло денят ще бъде революционен. Дайте си сметка към кой лагер принадлежите, за да не останете встрани от големите печалби. На 29-и Луната навлиза във вашия знак. Денят ще ви донесе постъпления, които в бъдеще няма да пресекнат. Сдобивате се с постоянна клиентела. Сключените договори ще работят повече за вас. На 30-и правите силен ход, докато колегите се разсейват. Преговаряйте на четири очи. В петък до обед ще постигнете максималното. Предстоят рокади, които ще отприщят късмета ви.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Рисков уикенд за вас. Съботният ден разширява контактите, но много от срещите ви ще се окажат вредни и ограничаващи в бъдеще. Ден и на доброволната жертва в името на близките и децата. Ще се откажете от нещо, за което дълго сте се готвили. Не предоставяйте права и територии на непроверени хора. И най-голямата болка носи изцеление и ви измъква от тежки грижи. В неделя не се явявайте никъде неподготвени и неглиже. Очертават се важни запознанства. В понеделник се активизирате, не прощавате никому, особено на тези, които са ви предавали. Апетитите се изострят. Очаквайте провокации, след които амбициите ви ще се отпушат. Дайте си сметка кой не заслужава вниманието, което му оказвате, и жестовете, които правите за него. Не приемайте чужди идеи, наложете своите на колектива и у дома. 28-и е ден на промени и реформи. Статуквото се руши, постарайте се да реагирате бързо и адекватно на настъпващите промени. Който яхне гребена на вълната и овладее ентусиазма на тълпата, ще постигне максимума. На 29-и не проявявайте излишна активност. Тези, които ви търсят, ще имат грижата да обезпечат съвместните проекти. Пазете се от случайни контакти, работете само със свои хора. 30-и ще донесе късмет и пари, ще ползвате различни облекчения. Но може би най-успешният ви ден е 1-и. Всичко ви тръгва по вода.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Един чудесен съботен ден за вас. Пътувайте, разширете контактите, търсете срещи с полезни за бъдещето ви хора. Всичко предприето ще носи ползи и късмет. Ще се разберете и по най-неприятните и сложни семейни и приятелски въпроси. Може да ви предложат нова работа. В неделя отделете повече време за личната си квалификация. Наученото ще ви послужи като база за развитие през седмицата. Понеделнишки ще ви тръгне наопаки, ако не сте готови с обещаната работа и не представите проектите и продукцията си навреме. На 27-и попадате в кризисни ситуации, получавате удари под кръста и усещате болезнено, че губите позиции. Не се поддавайте на провокации и съблазни. Не се съгласявайте на съмнителни връзки и договаряния. На 28-и не сключвайте нови договори. Може да попаднете на мошеници и провокатори при водените преговори. Някой действа с подставени лица и може да ви постави в проблемна ситуация с документи и договори. Каквото загубите до 29-и после трудно ще си върнете. Тези дни не са благоприятни за вадене на зъб и лицева хирургия. На 29-и постигате успех в отдавна влачена работа. Меркурий навлиза в Рак, а и Марс тръгва директно. На 30-и запълвате дупките в бюджета с допълнителен доход. 1-и носи развитие по отношение на зациклени дейности и отношения. Ще се справите с всеки проблем.

 

Лъв 22 юли – 22 август

В събота всичко ви се отдава с лекота. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Срещите ви ще носят ползи и ще привличат качествени партньори. Ще купите нещо на сметка и ще продадете непродаваемото преди. В този ден се дава клетва за вярност. В неделя усвоявате нови умения и информации, а някой постига напредък и в любовните отношения. В понеделник ще действате от позиция на силата, ще показвате нокти и зъби и няма да се съобразявате с никого. Ден на лъвските апетити. Поставете на тясно всеки, който се осмелява да ви противоречи и влиза в територията на влияние. На 28-и ще направите поне една реформа, промяна или завой в политиката си на работното място. Веднага ще си проличат засегнатите в ситуацията и още на 29-30-и ще се опитат да ви навредят. В тези дни предстои обединяване на конкуренцията за отпор на личните ви интереси. Постарайте се да се информирате кой какви ги върши и във ваше отсъствие. Не давайте никому излишни пълномощия. Тези дни са неблагоприятни за оперативни намеси в областта на гърлото и щитовидната жлеза. Там се намира чакрата на прошката, която не сме склонни да дадем и затова боледуваме. На 1-и ще се сблъскате със стена от неразбиране, която ще преодолеете в края на работното време. Късметът ви се отприщва. На 2-и може да се уредите с имот.

 

Дева 23 август – 22 септември

В събота следвате чужди стъпки. Налага се да правите услуги и да подкрепяте някого в момент, когато няма кой да ви подкрепи, дори и за най-дребното начинание. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Не приемайте чуждите идеи, особено ако това ще ви откаже от вашите. Отношенията в семейството са под напрежение поради намеса на трети лица. В неделя не намирате време за своите дела и помагате на друг в неговите. Чака ви натоварен понеделник, особено ако не сте готови с обещаните проекти. Който в този ден лежи на стари лаври, ще сбърка и ще загуби престижна позиция. На 28-и се започва с промени и размествания, в които е добре да вземете дейно участие, за да останете актуални и на ниво. Обърнете внимание на здравето си, не позволявайте нещата да излязат от контрол. От 29-и Меркурий ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рака. В този ден и Марс тръгва директно, така че преговори и търговски начинания ще се отпушат, ще направите крачка напред в бизнеса и може да се похвалите с нови договори и сделки. В тези дни е противопоказано да се бърза. Всичко трябва внимателно да се оценява и изпипва. На 30-и провокатори ще пускат фитили на провежданите събрания. Няма да се вземат окончателни решения. Отложеното за петък ще донесе късмет и ползи. До обед свършете всичко важно.


Везни 23 септември - 22 октомври

В съботния ден организирайте излети, пътувания към приятни места и хора. Съберете семейния съвет, направете нужните покупки, започнете ремонти, преместете се в нова среда и на нова работа. Денят се свързва с колесницата на победата, с шанса, който не идва всеки ден и по поръчка. Във въздуха витае някакво особено очакване. Дано останете доволни. В неделя отделете повече време за проучване и самоподготовка. Посетете учителите си, вземете уроци, четете лекции. Ако в понеделник не сте във форма, ви чакат тежки изпитания и удари на съдбата. Родените в първата декада ще претърпят поражение в конкурентната игра. Може да ви назначат заместник, който после окончателно да ви измести. Чуждо тяло се настанява в личната ви територия. И в любовта вървите към изневери. На 28-и ще има агресивно проникване в личната ви среда и работа. Пазете си документацията, не споделяйте идеи и намерения и стойте далече от хора на риска. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна ситуация. От 29-и Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рака. Семейните ангажименти ще бъдат противопоставени на професионалните. На никого няма да може да угодите. Не планирайте командировки, ако имате важни семейни поводи. 30-и носи разпиляване и спорове, но в петък следобед всичко се оправя.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Един силен, успешен и приятен уикенд за вас. Може да се решите на крачка, за която в миналото не сте намирали сили. Това са дни на рекорди, на успешни делови и лични срещи, които може да разрешат неразрешимото преди. Пътуванията ще са приятни, ще получавате допълнителни екстри и ще се радвате на внимание. В неделя все пак намерете време за учене и усвояване на нови умения. Който не се подготви добре, да не очаква големи успехи през седмицата. Сега е моментът да се срещнете с консултанти и съветници по правни и юридически въпроси. И чуждата реклама ще работи във ваш интерес. В понеделник до обед може да наложите избора си на колебаещите се, на незнаещите и неможещите, на хората, които все чакат някой да им каже какво да правят. Успявате да окажете натиск и над хора на висок пост. Предложенията ви ще се приемат. На 28-и се включете в рокадите и разместванията, които предстоят, и сами направете такива, ако чувствате някаква пречка и преграда. На 28-и някой от обкръжението ви ще се изложи, ще направи грешен ход и това ще ви даде предимства. Действайте на момента, защото в следващите два дни късметът ще се обърне и благоприятните възможности ще си отидат. На 29-и приключвайте, а не започвайте нищо важно. На 30-и не е добре за провеждане на събрания и колективни инициативи. Всеки дърпа чергата към себе си. В петък следобед и най-неприятната ситуация ще се отпуши.

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Труден уикенд за вас, с много напрежение, изисквания и допълнително натоварване. Ще ви дърпат в няколко посоки още в съботния ден. Ще се наложи да пътувате в нежелана посока. Ще правите големи покупки, ще се охарчвате излишно и ще променяте плановете си. Изнервяте се. Хубавото е, че близките ви ще се радват и дано това зарадва и вас. Не отсъствайте от важните за вас места. Не приемайте чуждите идеи като свои. Обмислете всяко предложение и дайте отговора си във вторник, когато и най-неблагоприятната ситуация ще се преобърне, ще постигнете напредък в момент, когато конкурентите ви ще отстъпват и губят позиции. В понеделник успяват само безкомпромисните, хората с агресивно и манипулативно поведение. Ако сте от тях, може да изпреварите събитията и да нанесете удар право в целта. На 28-и вечерта късметът работи повече за родените във втората декада. От 29-и Меркурий вече не ви гледа в опозиция, а това положение ще помогне да се продължат старите договори или да се сключат нови. Търговската ви инициатива навлиза в нова фаза. Активизирайте се максимално. Ден на големите печалби за хората на голямата игра и тънките сметки. На 30-и не работете в екип, преговорите се разводняват, намесват се трети лица. В петък важното да се свърши до обед, след това друг ще управлява избора ви. Навлизате в рисков период.

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Прекрасен съботен ден. Препоръчват се премествания в нов дом, пътувания, огледи на имоти и терени. Ще ви хрумнат чудесни идеи. Посетете приятно място, търсете връзка и среща с хора, които могат да ви бъдат полезни в бъдеще. Намирате нужното ви лекарство. Правите лечебни процедури. Неприятностите се изчистват. Не отхвърляйте и предложения за работа. В неделя отделете време за учене или за търсете на ученици. Личното ви хоби ще ви донесе пари и известност. Но като се събудите в понеделник, бъдете особено внимателни. До вечерта поне в едно нещо ще се издъните, ще позволите да ви оказват въздействие и да ви отнемат шансовете. Отдавате енергия, време и пари на хора, които няма да са ви благодарни. Не е изключен здравословен проблем. Патите си от главата. До 29-и на обед не е благоприятно за оперативни намеси в областта на главата, за вадене на зъб и премахване на перде на очите. На 28-и вечерта родените около 10 януари са в по-рискова позиция. Правите някакво нарушение. Не носете документи, за които нямате дубликат. От обед на 29-и тръгвате напред. До вечерта ще имате поне една печалба, ще намерите сигурна работа и доход. На 30-и работете на свой терен и не се включвайте в общите начинания. На 1-и ще постигнете максималното, ще направите силен и успешен ход. Планирайте пътувания.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота е добре да се срещнете с много хора, да посетите културни мероприятия, да се изявите на сцената и в обществото. Ден за обединение в групи по интереси, за пътувания и делови срещи. Очакват ви приятни и перспективни запознанства. Идеите ви ще се приемат и харесват, ще намерите каквото търсите. Неделният ден използвайте и за самоподготовка и учене. Срещнете се с капацитети в нужната ви област. Давайте уроци. Ще спечелите и от консултантска дейност. В понеделник стъпвайте внимателно. Всеки е отворил голяма уста и няма да се колебае да нападне. Апетитите се изострят, слабохарактерните стават жертва на нечии претенции. На 28-и стартирайте набелязаните промени. Получавате някакво особено вдъхновение за пътя напред. Доверете се на инстинктите. Нищо важно да не се отлага и протака. На 29-и късметът е с вас в началото на работното време. След това с някаква особена лекота отдавате силите и предимствата си на някой друг, че даже и парите и чувствата си без нужното покритие и разбиране. 30-и е критичен за вас ден. Никой няма да ви слуша и да се подчинява. Ще ви поставят неприемливи условия. Не сключвайте нови договори, не преговаряйте. Отложените разговори за петък ще тръгнат на ниво. Чакат ви три дни на успех и късмет. Петъчната вечер може да донесе приятни изненади, срещи и прегръдки.

 

Риби 20 февруари – 20 март

През уикенда Луната е във вашия знак. Очертават се приятни пътувания, а и неприятните ще са ви от полза. Вървите към важни срещи, получавате идеи и хрумвания, които ще донесат пари, повишение и допълнителни бонуси. Може да си позволите умерен риск. По някакъв начин надскачате себе си, и постигате нещо невъзможно преди. Този уикенд е благоприятен за преместване в нов дом. На 27-и не бъдете прекалено доверчиви и не тръгвайте с голямата кошница. Вероятни са провокации на работното място. Може да ви обсебят с изисквания и претенции. Който може, ще захапе кокала и няма да пусне на друг да се добере до източници на ресурси и сила. Нечестно се разпределят пари и проекти. На 28-и ще получите откровение как да продължите и как да се измъкнете от губещите позиции. До вечерта ще има промени, реагирайте веднага. На 29-и може да направите силен ход в бизнеса. Меркурий вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рака, а Марс тръгва директно в знака на Скорпиона. До 1-и на обед ще постигнете максималното. Това са благоприятни дни за подписване на нови договори, за уреждане на права и привилегии. На 30-и мислете повече за себе си. Наоколо е голяма говорилня, а в мътна вода рибата лесно се лови. В петък до обед вие сте на ход и определяте правилата, размествате фигурите и водите в играта. Следобед късметът ви напуска.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.