Хороскоп за 4 април, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 04-04-2016 - 08:28

Овен 21 март - 20 април

Действайте активно, сключете нови договори, уредете срещи с хора, с които ще вървите заедно напред. Добре е да се договорите по цени на стоки и услуги. Утре планетата на търговската инициатива Меркурий ще напусне вашия знак, а Венера ще го замести. Ще станете с една идея по-романтични, отвеяни и непрактични. Затова използвайте днес всяка възможност да уредите изгодна сделка, да стартирате нова бизнес инициатива и просто да си гоните интереса. Поговорете с шефа за повишението си.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 5

Здраве - 4

 

Телец 21 април – 20 май

Един вдъхновен ден. Пътят пред вас се разчиства. Случват се събития, които ще ви помогнат да заемете по добро място в бизнеса и в обществото. До вечерта ще ви хрумнат гениални идеи как да се излезе от една неприятна ситуация и да се спечели максимално. Обсъдете с колеги, приятели и близки бъдещите ходове. С успех ще използвате и чуждите идеи. Реализирайте проект, от който някой прибързано се е отказал. Днес излизате с едни гърди напред в конкурентната битка. Утрешният ден ще ви донесе заслужени печалби.

Работа - 6

Пари - 5

Любов - 6

Късмет - 6

Здраве - 6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Станете рано. Каквото свършите до обед ще отвори нови възможности и шансове. Към обед на пътя ви ще се появят непреодолими прегради. Налага се да лъкатушите между претенциите на един и исканията на друг. Ще се изнервите и може да направите грешен ход. Родените в първата декада може да бъдат подведени с недостоверна информация. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Печелят хората с дипломатичен подход и с умения да намират балансирано решение в кризисен момент.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Силен, успешен и творчески ден за вас. Получавате просветление в момент, когато отдавна търсите изход от проблемна ситуация. Доверете се на интуицията. Нещо, което отдавна ви притеснява ще намери решението си. Ще ви олекне, ще намерите начин да продължите напред. Ще направите нужните корекции и ще спечелите в момент, когато нещата изглеждат невъзможни. Денят е благоприятен за пътувания и командировки. Погледнете света и живота си от друга гледна точка. Върнете си дълговете.

Работа - 6

Пари - 5

Любов - 6

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Лъв 22 юли - 22 август

С лекота ще преодолеете вчерашните притеснения. Ще си върнете самочувствието и ще направите качка напред в една отдавна замислена посока. Не протакайте сключването на нови договори и старта на нови начинания, за които отдавна се подготвяте. Ако на едно място не потръгне, на друго със сигурност ще извоювате победи, ще постигнете удовлетворяващи и двете страни условия. Проведете срещи с хора, които може да използвате за подкрепа, консултация и защита. Уредете наплатените сметки.

Работа - 6

Пари - 6

Любов - 6

Късмет - 6

Здраве - 6

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес на пътя ви възниква преграда, която е добре да заобиколите и да продължите напред, а не да хабите сили за разрушаването и преодоляването и. Не се съобразявайте с хора и обстоятелства, които ви пречат да реализирате намеренията си. Почукайте на друга врата, не зацикляйте над мисли и страхове, които до два дни вече няма да са актуални, ще се разрешат и отмият с времето. Изискването е да не споделяте собствените си идеи, които още утре може да видите реализирани от друг. Всичко, което посадите ще се хване.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес и утре имате свобода да действате и избирате така както сте го планирали. Концентрирайте се над преките си задачи и не се отказвайте от целта. Не оставайте нищо неуредено, несподелено и неизяснено. Ще срещате съдействие и съчувствие. Някой ще сподели тежестите ви. Планирайте за утре големи покупки и инвестиция в недвижим имот. Денят е благоприятен за огледи, за проучване и взимане на решения за служебни промени. Реализирайте всяка предложена възможност. Печелят хората с изпреварваща мисъл и действие.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един успешен ден, в който за вас няма невъзможни неща. Обхваща ви някакво особено вдъхновение, идват ви мисли и решения, които ще помогнат да излезете с чест и от най-неблагоприятната ситуация. Не се отчайвайте ако срещнете някаква трудност. Опитайте пак, вижте ситуацията от друг ъгъл и променете методите си на действие. Днес и утре може да спечелите дело, да намерите и закупите имот и да замете по-добри служебни позиции. Участвайте в състезания и конкурси. Връщат ви дълг. И вие се издължете.

Работа - 6

Пари - 6

Любов - 6

Късмет - 6

Здраве - 6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На всяка крачка срещате задържащи и зациклящи положения. Ще се наложи да търсите странични пътища, начини и варианти за уреждане на проблемите. Само не се отказвайте от целта. Този ден ви дава възможност да се опълчите на всичко и всеки, който ви се бърка или ви дава непоискани съвети. В желанието да постигнете нещо на всяка цена може да пренебрегнете дори и собствените си правила. В тези дни са вероятни и проблеми със закона. Пазете си документацията, не споделяйте намерения и идеи.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ако днес се стегнете и действате адекватно на ситуацията утре ще се похвалите с пари, победи и постижения. Близо сте до важна цел, но и други бързат към нея. Ще успеят не само подготвените, знаещите и можещите, но и активните и търсещите нови варианти. Препоръчват се пътувания и срещи на четири очи. Ден за правене на разсад. Посаденото ще се хване и даде богата реколта. Заложената програма ще се задейства успешно. Включете се и в брокерски инициативи. Разширявате влиянието си в своята пазарна ниша.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Опитайте да приложите в действие идеите, които ви хрумват. Денят е тясно свързан с интуицията, с възможноста да се предвидят събития и да се извлекат максимални ползи от действията или бездействието на околните. Доверете се на предчувствията си, тръгнете в посоката, която ви привлича. Ако срещнете стена на неразбиране и отказ, постъпете като реката, заобиколете преградата, приложете други методи и средства и търсете нови варианти за постигане на целите си. Сънищата ви ще се сбъднат.

Работа - 6

Пари - 6

Любов - 6

Късмет - 6

Здраве - 6

 

Риби 20 февруари – 20 март

Луната навлиза във вашия знак и среща Нептун. Аспектът носи пикове в интуитивните възприятия, дава възможност да се напипа вярната посока, да се кажат и направят нещата, които ще донесат моксимални ползи в създалата се ситуация. Планирайте в една по-далечна преспектива бъдещето си. Сега е момента да резервирате места и билети за предстоящата ви почивка. Силата на този ден е във възможноста да се намери изход и от най-трудната ситуация. Действайте по чувство и ще избегнете риска.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 6

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е осмица. Ще постигнете максималното, ще спечелите повече от миналата година и ще се окопаете на сигурна позиция. В следващата година ви чака лична и професионална инвентаризация. Ще се наложи да разчистите терена за новото, което ще дойде през 2018г.

Родените днес притежават изключителна интуитивност, музикален и артистичен талант и асоциативни дарби, които ще им помогнат да бъдат добри прогностици. Добре е да стоят далече от агресия и да не се насочват към военна професия.

Заченатите днес ще приличат на вас. Ще бъдат предразположени към зарази и инфекции. Ще пътуват много, ще посетят далечни и непознати земи и светове.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.