Гълъбина и баба Марийка решават да отидат в студио за татуировки.
В „СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ“

Стоянка Мутафова се татуира

Монитор - сряда, 11-11-2015 - 13:48

93-годишната Стоянка Мутафова ще се татуира. Това обаче няма да се случи в реалния живот, а на героинята й баба Марийка в предстоящия епизод на „Столичани в повече”, който ще се излъчи на 13 ноември от 21:30 ч. по bTV. Щурата пенсионерка продължава да предизвиква емоции в семейство Чеканови. След невероятните си срещи из Европа тя не спира с приключения и стига доста далеч, когато й хрумва да си направи татуировка. Шокът е още по-голям, когато и самата Гълъбина (Албена Павлова) решава да последва примера на баба Марийка, отключвайки гнева на съпруга си.

Междувременно Славея Лютова ще прибегне до отчаяни мерки, за да реши проблема на съпруга си, като няма да пропуска възможност да му напомни за състоянието му.

Пепи и Камелия ще се окажат принудени да съкратят целия си персонал, оставайки само с една секретарка. След непростимата й грешка обаче и нейната съдба ще бъде фатална. При Андрей и Елеонора положението не се е променило драстично, но честите срещи с продавача Люси шестака може би ще окажат някакво влияние.