СПОРТНА ФОРМА

Камелия гладува по 36 часа седмично

Агенция Монитор - вторник, 06-10-2015 - 16:44

Пълен бойкот на млечните продукти и месото обяви хамелеонът на фолка Камелия. Певицата, която наскоро напусна „Пайнер”, прекрои изцяло хранителния си режим и гладува по 36 часа седмично. „Приемам само вода. Така опознавам егото си, виждам кога се проявява, кое ме кара да се облягам на него. Не съм го правила, защото е модерно, а защото почувствах, че е време да се пречистя, че така ми е добре.”, обясни пред bTV русата амбиция.

Поемайки пътя на самопродуциращ се изпълнител на 44 тя признава, че се чувства прекрасно и по-одухотворена от всякога. „Като преживееш това да си популярен, а да нямаш кола и да ходиш на стоп по участия, като си купиш кола и апартамент без чужда помощ, като си изнесъл хиляди концерти в малки зали за по 500-600 човека, като си падал, защото си имал слаба песен, и си ставал заради следващ хит... Тогава не ти остава нищо друго освен да се радваш на живота.”, категорична е Камелия.

За хармоничния й вътрешен свят допринася и любовта й с Цветин, с който са заедно от 20 години. „Връзката ни е прегоряла и от страст, и от секс, и от напасване на характерите, и от раздели дори... Имаше период, в който не спяхме в едно легло, не бяхме заедно, но се чувахме всеки ден по телефона и това ме накара да разбера, че това е моят човек. Приех Цветин безусловно.”, откровена е бившата „Мис Чипровци”.