Вашият хороскоп за 17-23 септември

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 17-09-2016 - 12:44

Овен 21 март – 20 април

 

На 17-и природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Постарайте се и вие да запазите положението си на всички нива, без да търсите промяна. Луната навлиза в Овен преминавайки през гадусите на обсебването. По-внимателно с алкохола и стимулантите през уикенда. Не взимайте несъгласувани с близките решения. В неделя ви предстоят срещи, важни разговори и обмен на мисли. В понеделник ще срещате стената на неразбирането изградена от желанието на всеки да спечили, да бъде пръв, да елиминира другия. Каквото сте си надробили това ще сърбате. Добре е в обедните часове да преподпишете старо споразуминие, което ще ви донесе повече пари в бъдеще. На 20-и сме оплетени в мрежи от лъжи и неточности водещи към грешки, които ще работят за чужда кауза и интерес. Ден на паяка. На всички нива са заложени мрежи за наивници. Останете където сте. Вечерта преди заспиване си поръчайте сън-прогноза. На 21-и преградите са лесно преодолими. Подгответе се за нов старт. И така идваме до 22-и когато прословутият ретрограден Меркурий вече тръгва в директна посока. Отпушва се търговската и лична инициатива. Денят се свързва с колесницата на победата. Бизнесът и политиката се съживяват, постигат се успехи на всички нива. 23-и ни сваля на земята, изискванията се повишават. Нещо трябва да се научи и проучи, за да сте в час с нуждите на момента.

 

Телец 21 април – 20 май

Старайте се в събота да водите балансирана политика и да не отивате в крайности. Утрото започва с желание за манипулация, както от ваша страна, така и от страна на другите към вас. В неделя опитайте да се разкрепостите, да потанцувате, да се повеселите. Само не губете чувството си за мярка. Вечерта ще получите примамливо предложение. На 19-и маските падат, виждате ясно някого в истинската му светлина, разбирате намеренията и целите, които гони. Може да се пазарите, да си вдигнете нивото и цената на базата на проучванията, които направите. На 20-и играете двойни игри, влизате в мрежи и опипвате почвата на различни нива. Може да оплетете някого и да получите на ниска цена, това, което не се дава всеки ден и на всеки. В сряда се повтарят някои уроци, които вече сте научили. Коригирате грешките. В този ден усещате, че вече пред вас няма бариери, че може да протегнете ръка и да вземете от живота това, което ви се полага и ви приляга. На 22-и Меркурий става директен и предизвиква на всички нива директни разговори и преговори за цени на стоки и услуги. Партиите вече могат да обявят официалните си кандидати за изборите. Съживява се търговската инициатива и започват да се сключват нови договори. На 23-и се препоръчват консултации и проучване в посоката на личния ви интерес и бъдещата позиция в бизнеса.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Сутринта на 17-и може да бъдете подведени и притеснени. Изключете телефона, не позволявайте намеси. Към обед овладявате положението и за вечерта си осигурявате приятно преживяване. Денят се свързва с човешката душа. Опитайте да разберете мотивацията в поведението на човека до вас. 18-и е ден на веселите компании, на срещи и пътуване с приятели. Тези два дни са най-благоприятните в този месец за сключване на брак. Висшата любов ще ви покровителства. Тече и обмен на информации и мнения, очертават се новите групи по интереси. На 19-и се подготвят тайни финансови и политически съюзи. Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Някъде се готви удара, който трябва да изтърпи простолюдието и тези, които не с в час с изискванията на закона за печалбата. На 20-и се правят опити за зарибяване, за вкарване в доилния апарат на зависимостта и пристрастяването. Не влизайте в схеми, не подписвайте нови договори. На 21-и Луната навлиза във вашия знак и ви води към двоен избор. А може би в следващите дни ще уцелите с един куршум два заека, независимо, че са стреляни веднъж. Склонни сме да забравим старите уроци. Ден за победа над себе си. Концентрирайте се над най-важната цел. В четвъртък падат някои табута. За петък са ви нужни консултанти, а може би и секунданти за предстоящите битки.

 

Рак 22 юни – 21 юли

За вас се очертава рисков уикенд, с неприятни положения, в които не бива да отивате в крайности. Не казвайте окончателно „да” или „не”. Само пред олтара може да си го позволите, а и няма шанс да избягате. Запазете статуквото и баланса в отношенията, измъкнете се от неудобнете разговори и ги пренасочвайте за вторник. На 18-и в най-рискова позиция са родените около 5-15 юли. Очертават се проблеми с документи и разрешителни. Все някъде „сгазвате лука”, навлизате в забранените води на личните и професионални изневери. Не влизайте в конфликти с шефове и персонал. Освобождават се неконтролируеми енергии и желания, които ви водят не там, където трябва. В понеделник маските падат, всеки показва истинското си лице. Не очаквайте компромиси и не правете такива. Във вторник се въздържайте от активна дейност, не подписвайте нови договори. Оплетени сме в мрежи от зависимости и лъжи. В сряда всяка цел е достижима и всичко може да потръгне по правилата. Ще видите как преградите падат и на 22-и когато ще ни зарадва и подтикне към активна дейност тръгващият в директна посока Меркурий. Проведете уточняващи срещи и разговори, привлечете нови партньори и спонсори. Излезте на пазара на труда, рекламирайте се. На 23-и проведете някои консултации със специалисти.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 17-и играете роля на балансьор в отношенията на околните и така сте добре информирани за всичко, което се случва или ще се случи. Денят отбелязва равновесие между астралното и физическото тяло. Не отивайте в крайности. Крясъците в този ден разболяват, а пред дипломатичността всички врати са отворени. В неделя организирайте срещи и приятелски визити, посетете обществени мероприятия и се рекламирайте. Ще получите важна вест, за която ще почерпите. На 19-и е време да се откажем от илюзиите, да действаме с ум и по план, а не първосигнално и по инстинкт. В този ден всеки получава по заслуги. Във вторник ще ви преметнат и ощетят, независимо че привидно сте победители. Губите пари или възможност да печелите повече. Не се обвързвайте с никого за нищо, запазете личната си и фирмена самостоятелност. На 21-и ще направите избор, който ще ви издигне на по-висока степен на лично и професионално развитие. В този ден бариеите падат, стават само тези в ума ни, за които е нужно време, за да се преодолеят. На 22-и бизнесът тръгва напред. Препоръчителни са пътувания, директи срещи с производители, подписване на нови договори и съгласуване на становища по социални и политически въпроси. Лъвовете във власта ще се уточнят за бъдещите си действия. На 23-и се отдайте на проучвания.

 

Дева 23 август – 22 септември

Съботният ден не започва по правилата за родените в последните дни на зодията. Намалете темпото и изискванията към себе си и другите. Символ на деня е умереността във всичко и към всичко. В неделя се отдайте на социални контакти, на срещи и разговори полезни за бъдещето и за инициативите, които смятате да предприемете. Най-хубавите и благоприятни дни за сключване на брак в този месец са 17-18-и. Ще ви покровителства висшата любов. 19-и е денят в който може да се спечели много и то на чужд гръб. Ще се правят финансови спекулации и на места фалшификации, които ще дадат предимства на един за сметка на друг. Печелят повече родените под земни знаци. 20-и е денят на паяка, на мрежата, с която все повече ни обвързват. Ще ви дават и обещават много, но и ще ви оплитат в зависимости, които ще се окажат в бъдеще доилен агрегат за ума и личната ви трудоспособност. На 21-и е време да се вземат окончателни решения и от 22-и да се тръгне напред, в нова посока, с нови хора и амбиции. Меркурий тръгва директно във вашия знак, а Слънцето го напуска. Предстоят промени и преустройства, които ще ви засегнат благоприятно, ще дадат възможност да изкачите висок връх в кариерата. 22-и дава шанс на личната ви инициатива. Подпиште нови договори, търсете директни срещи с производители. 23-и ви отрежда роля на консултант и съветник.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота го давайте по умерено и лежерно, не се напрягайте и товарете с много задачи и несвойствени дейности. През уикенда не е добре за вадене на зъб. Неделният ден ни разкрепостява, дава възможност да се съберем във весели компании. Лесно се отива в крайности. Контролирайте страстите и намалете алкохола. Вероятни са инциденти. Пазете си документацията и контролирайте децата. На 19-и ще ви се наложи да се откажете от една илюзия. Маските падат, виждате точно как стоят нещата и коригирате поведението си към някой, който се опитва да ви използва. Направете инвентаризация на връзките. На 20-и ограничете контактите, не предприемайте нищо важно и значимо за бъдещето, не сключвайте нови договори и стойте настрана от зарибяващи проекти. 21-и отпушва личната ви инициатива и премахва ограниченията, на които сте подложени. Може да кандидатствате за по-висока служебна позиция. Чакайте предложения и покани. Не се съмнявайте че може да изкачите висок връх. На 22-и в 14 ч. 12 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във Везни. Късметът ще ви следва, а сключените договори ще помогнат след десетина дни да извлечете максимална полза от ситуацията. Чакайте повишение. Добре е в петък да проучите всичко, което ви интересува. Пазарете се, ще ви направят отстъпки от цени на стоки и услуги.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Съботният ден изисква примирие, умереност и равнопоставеност. Търсете златната среда в отношенията. Никъде на отивайте в крайности и не прекалявайте. Тих и спокоен ден, дано и на вас да ви се получи. За неделя планирайте срещи и приятелски визити, участия в публични изяви и социални мероприятия. Най добрите дни за сключване на брак за месеца са в момента. В понеделник и вторник Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Телеца. Очаквайте опити за използване и навлизане в пространството на личния ви интерес. Ще се наложи да давате и да се примирявате в местата, където смятате да искате и нападате. 20-и може да се окаже най-проблемният ви в материално отношение ден за периода. Не парвете никакъв избор, не подписвайте нови договори и не се обвързвайте на никаква цена. Тече програма за зарибяване на наивници. Може да вложите пари и усилия в губещи проекти. Не теглете кредити. 21-и е ден за гладуване и духовно прозрение. Ще намерите правилния път и изход от неприятна ситуация. Ден на вашия тотем Орела лешояд. Набележете обектите, които смятате да завладеете. 22-и отпушва бизнес инициативата. Време е да се стартират нови дейности и програми. На 22-и добре проучете направените предложения, търсете експертно мнение, ако не сте достатъчно компетентни в интерсуващата ви област.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота излизате от задръстен период. Търсете баланса в отношенията, опитайте да сключите примирие с хората, с които сте имали пререкания за едно или друго. В неделя всичко при вас ще върви по правилата. Ще прекарате добре, ще получите изненадващи и приятни предложения и покана, която ще ви обнадежди за бъдещето. 19-и ни изправя срещу ледени сърца, пред изисквания и претенции, които нямат нищо общо с обещаното преди. Ден на маймуната. Очаквайте неприятни изненади. Контролирайте емоциите, време е да се отървете от една илюзия. На 20-и може да спечелите много и да получите дължими пари. Издължете се и вие, за да започнете начисто в следващите дни. Вечерата си поръчайте сън-прогноза и на 21-и ще се събудите с готов проект за действие или интуитивно решение на проблемите. Вечерта на 21-и в хороскопа ви се образува кръст на планетни сили. Бъдете готови да си поемете кръста на задълженията от 22-и. В деня на Независимостта на България и вие по някакъв начин може да работите за личната си независимост, амбиция и професионален просперитет. Този ден ни изправя на старта на нови лични, социални и политически инициативи. За партиите тиктака часовникът на предизборната кампания. На 23-и участвайте в експертни съвети и сами търсете за нуждите си квалитетно мнение.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Тежък и рисков уикенд за вас. Луна и Венера ви гледат в пречупващи аспекти. Не е време да се уточняват любовни и емоционални отношения. Не взимайте решения под въздействие на сълзи, емоции и чувства. Срещите ви ще са белязани с някакъв тип манипулация и желание за обсебване. Следете кръвното, не вадете зъб, не планирайте лицева хирургия. На 19-и ще дадете отпор на всички, ще направите ход лично за себе си, за собственните си интереси, желания и амбиции. Сега е момента да се видите отстрани и да се откажете от илюзиите. Разкриват се истинските намерения на тези, които ви се усмихват и ви хвалят. Вземете своето от живота. На 20-и идва вашият ред да прилагате определени хватки и да ловите наивници. Колелото се завърта, манипулираните ще манипулират и поставят условията си. Пипайте с кадифени ръкавици. На 21-и пред вас вече няма прегради. Махнете и тези от ума си. Денят дава възможност да се вдигнем на по-висока навивка на лично и професионално развитие. 22-и се свързва с колесницата на победата и шансът да попаднем в по-добра за дарбите си среда. Всичко предпието ще е успешно. Но от този ден планетата на правото и закона Юпитер ще ви гледа в пречупващ аспект от Везни-знакът на Темида. До една година решете законовите си проблеми. 23-и изисква проучване.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота направете така, че с всички да сте добре. Ще се наложат компромиси, но запазването на добрия тон е от съществено значение. И природата се стреми да запази хармонията на пълнолунието. В неделя излезте навън, организирайте излети, приятелски и делови срещи. Посетете пазари и тържища, уточнете покупки и ремонтни дейности. Намерете време за танци и веселба, но всичко добре да се дозира. Ако отидете в крайности в понеделник ще сте махмурлии на местата, където ще се решава бъдещето на личния ви интерес. Конкурентите ви може да вземат връх. Тези, които очаквате да ви подкрепят няма да го направят. На 20-и ще претърпите най-големите разочарования, ще откриете лъжи, за които може и да сте се досещали, но не сте искали да вярвате. Край с една илюзия. Случват се събития, които ви свалят на земята и дано запазите и в бъдеще тази връзка. На 21-и може да достигнете висок връх, да се отървете от подтисничество и зависимост, да прекрачите ограниченията, на които сте били подлагани и да обърнете гръб на всичко вредно и пречещо. Предприетото на 22-и ще носи ползи и предимства. Чудесно е, ако подпишете нов договор, ако се споразумеете за имотни и наследствени делби. Не изоставайте от събитията, а действайте изпреварващо. На 23-и ще спечелите от консултантска и преподавателска дейност.

 

Риби 20 февруари – 20 март

17-и е свързан с любовта, с дълбоката същност на човешката душа. В този уикенд ще се сключват бракове покровителствани от висшата любов и обречени на дълготрайност. Направете разбор на личните си връзки и в неделя бъдете с тези, с които се чувствате най-добре. Ден на неконтолируемите стасти и на веселието, при което може да стане от играчка-плачка. Не си позволявайте да влизате в скандали. Вечерта ще сънувате пророчески сън. В понеделник околната действителност ще бъде огледално отражение на това, което става в душите ни. Предстои разчистане на сметките. Върнете си дълговете и потърсете длъжниците си. Ден на леденото сърце. Никой на никого няма да влиза в положението, а ще иска своето и това, което по идин или друг начин му се полага. Маските падат. На 20-и се залага нова зарибяваща програма. Всичко, което ви кажат може да се окаже поредната хватка и илюзия, целяща да ви манипулират и използват. На 21-и пред вас се отварят нови хоризонти. Лесно ще преодолеете преградите. Ден на орела, на високите стремежи и цели, които ще ви изкачат на висок връх в кариерата и личните отношения. От 22-и се отприщва личната ни инициатива, стартират се нови бизнес проекти, в които може успешно да се включите първоначално като изпълнители и в последствие и като титуляри. На 23 посетете учителите си и давайте уроци.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.