Продавала плът срещу 20 лв. край Кочериново

Условна присъда за проститутка

Северина Иванова - петък, 05-02-2016 - 12:55

3-годишна условна присъда получи проститутка, продавала плътта си за по 15-20 лв. , в района на разклона за бившата Петролна база край град Кочериново. Жената получи най-ниския размер на наказанието, след като сключи споразумение с прокуратурата и призна вината си. Подсъдимата Таня. П. потвърди, че от 23.10.2014 г. до 05.10.2015 год., на ПП-1, Е-79, в района на Кочериново, като пълнолетно и работоспособно лице, не се е занимавала с общественополезен труд, като е получавала нетрудови доходи по неморален начин. Таня е осъществявала сексуални контакти с мъже, срещу заплащане. Жената взимала различни суми пари в зависимост от услугите, които предлагала на клиентите. По време на проверката от страна на полицаите в нея била открита една банкнота от 20 лв., която получила от поредния си клиент.

„Признавам се за виновна. Желая делото да приключи със споразумение. Съгласна съм с вида и размера на наказанието“, коментира пред магистратите подсъдимата. Тя вече има една осъдителна присъда отново за същото деяние.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.