Хороскоп за 2 ноември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 02-11-2016 - 09:26

Овен 21 март – 20 април

Всичко, което свършите сами, без чужда помощ и намеса ще тръгне по правилата. Не взимайте решения под въздействие и натиск, независимо кой стои насреща и за какво ви моли. Вървите към невъзможната любов, към връзка която ще донесе моментно удовлетворение, но с времето ще изчезне от живота ви оставяйки горчивина. Важните начинания оставете за утрешния ден, когато всичко предприето ще ви се отдава с лекота и няма да платите такава висока цена както за работата, така и за удоволствията.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април - 20 май

Препоръчва се пасивност и отказ от взаимодействие и работа с непознати. Всяко обвързване с някого за нещо ще повлече неприятни случки и обстоятелства, които ще ви затормозят и вкарат в губещи ситуации. Анализирайте пътя напред. Десет пъти премислете преди да предприемете каквото и да било. Може да влезете в неприятни отношения, от които трудно ще се отървете. Ден на фатално привличане в чувствата и в любовта. Неблагоприятно за обвързване и сключване на колективни трудови договори.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят е неблагоприятен за съвместни действия и инициативи, особено с партньори, които и друг път са ви подвеждали. Всеки опит да се работи в екип и да се уреждат съвместни дела ще завършва с фиаско. Ще плащате за чуждите удоволствия, а вашите ще остават на заден план. В глух коловоз ще попадне и любовният ви живот. Може да се окажете в ролята на третия, който става излишен. Не правете избор между доброто и злото. Днес всеки избор тегли към нещо неприятно, рисково и опасно. Работете и почивайте в тесен кръг.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ден на мимолетни радости и сладости, след които ще следват дълги дни на разочарования. Може да попаднете на неприятни въздействия и влияния. Не споделяйте намеренията си и не се обвързвайте с нови договори. Днес работата в екип е противопоказна и ще обслужва интересите на някой стоящ зад кадър. Ако сте сънували родителите си, това е знак за внимание, особено по отношение на имотни и наследствени дела. Каквото отложите за утре ще мине много по-добре, ще донесе приходи и възможност за нова работа.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

С лекота привличате съюзници и сътрудници и правите удобни за околните собствените си амбиции и желания. Денят е неблагоприятен за работа в екип, но ако си шефът, ако ти даваш разпорежданията и обещаваш парите няма страшно. Да му мислят тези, които се хващат на голи обещания и се разголват емоционално пред непознати. Все пак този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. Не влизайте в съглашателства, работете само със свои пари и средства. Утрешният ден ще ви донесе победа.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Не се обвързвайте, не сключвайте нови договори и не влизайте в нов екип. Съвместните действия ще бъдат насочвани в негативна посока за отделните членове. Вероятно е да сключите неравностоен договор и да налетите на невъзможната любов. Останете пасивни, независимо какво ви обещават. Заемете се с тихи семейни дела, с личното си хоби и с това, от което може да получите лично удовлетворение, без да изпадате в зависимости от околните. Ден на фатални привличания, след които ще се почувствате ощетени.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за уединение и отказ от групови инициативи. Не позволявайте вмешателство в плановете си. Не търсете съмишленици за бъдещи действия. Не се препоръчва да влизате в коалиции или професионални сдружения. Днес зад всяка обща инициатива стои някой в сянка, който ще се възползва от действията на екипа. Неблагоприятно за провеждане на събрания и подписване на нови трудови договори. В утрешният ден много неща ще излезат на светло. Отложете преговорите, на които ще заложите в бъдеще.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят предлага всевъзможни изкушения, но може би в ролята на изкусителя ще влезете именно вие. Лесно ще убедите околните да ви следват, ще направите приемливи за колеги и близки собствените си амбиции и идеи. И любовта няма да ви се изплъзне, но за истинската трябва много повече да се потрудите. Ден на неравностойни обвързвания, в които едната страна ще контролира и стагнира другата. Личният ни избор ни прави щастливи или нещастни. Не правете това, което не искате да ви се случи.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на неравностойни сделки и игри, особено в любовта. Луната бърза на среща с Венера и Сатурн във вашия знак. Аспектът среща богато с бедното, умного с глупавото и младото със старото. Така екстрите се преразпределят, но както и да се стараем печелят хора стоящи зад кадър. Клюката играе водеща и компрометираща роля. Бъдете отговорни за делата си и точно днес не предприемайте действия, които бихте искали да скриете. Пазете и чуждите тайни, особено ако вече сте се обвързали с договори.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за работа на свой терен и със свои средства. Не влизайте в партньорски отношения, особено с непроверени хора. Денят е неблагоприятен за теглене на кредити и за съвместни инициативи на спорен имот или база. Това, за което се доверите или поверите на друг може да ви създаде повече проблеми и неудобства отколкото предполагате. Ограничете контактите, отлагайте делови и приятелски срещи за следващите дни, когато ситуацията ще се развие изгодно и за двете страни и лично ще контролирате положението.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ще ви се обадят хора, към които отдавна се стремите. На първо време ще се зарадвате, но в следващия момент ще осъзнаете, че има задкулисни цели и намерения. Ден на горчиви разочарования, особено в любовта. Може да разберете за изневери и сами да изневерите. За всяка стъпка ще се плаща, ще се изисква поемане на допълнителни отговорности, които ще се отразят негативно на семейните и приятелски връзки. Отлагайте важните си срещи за утре. Не подписвайте колективни трудови договори.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Пазете се от случайни контакти и запознанства. Ден на фатално привличане, на неравностойни връзки от които ще излезете по някакъв начин наранени и ощетени. Не правете предложение, не сключвайте брак и отлагайте съвместните инициативи. Може да се окажете зарибени от нечия идея, която ще ви вкара в преразход на чувства и пари. Ден на пасивност и отказ от съвместни дела. Почивайте и работете в тесен семеен кръг. Ако сте сънували нещо объркано откажете се от намисленото. Подсъзнанието ви дава знаци.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е четворка. Натоварването ви се е увеличило, отговорностите са станали двойни, но в следващата година ви предстои разширение, пътувания, възможности за нова работа, за учене в чужбина и нов начин на живот. На прага сте на важно преустройство в края на идващата година.

Родените днес ще придобият в детството си комплекси, ще бъдат повлияни от отношенията между родителите, особено ако виждат майка си в неравностойно положение спрямо бащата. Родените късно вечерта трудно ще се избавят от едиповите комплекси и в живота си ще попадат също на неравностойни връзки.

Днес ще се зачеват продължители на семйството и рода, както и радетели за българщината. Някой от предците ви напира да се прероди.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.