Хороскоп за 30 октомври, неделя

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 30-10-2016 - 09:40

Овен 21 март – 20 април

До 19ч. 40 мин. днес властва 30-ия лунен ден, което рядко се случва. Това е време, в което доброто и злото сключват примирие и ни оставят сами да се оправяме. В живота ви напира да се появи и нова любов. Вероятно е връзката да бъде неравностойна, но това не значи невъзможна. Постъпете така както го чувствате и разбирате, както ви говори вътрешния глас и сетивата. Ден за любов, прошка и покаяние. Не се разделяйте със старите връзки така, че да не може да се видите и разговоряте отново в утрешния ден.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на труден избор за родените в първата декада. Неблагоприятно за раждане със секцио около 19-20 ч. тази вечер. Новолунието в знака на опозицията ви Скорпиона изисква много повече енергия за всичко, което иначе ви се отдава с лекота. Внимателно анализирайте пътя си, набележете бъдещите инициативи и се откажете от всичко, което усещате, че ви наврежда и подвежда. Денят отбелязва равно количество добро и зло. Приключете каквото сте обещали, разчистете терена, направете подарък на любим човек.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден за прошка, смирение и любов. Търсете примирието и помирението, но не само по отношение на околните, а и вътре в себе си. Отдайте дължимото както на приятелите, така и на враговете. Ден за разчистване на сметки и терени, за преглед на наличностите, за отказ от вредни храни, навици и привички. Върнете си дълговете, разчистете камъните в градината, но не ги хвърляйте в чуждата. Ден за отдих. Дайте мир и спокойствие на сърцето и душата. Спазвайте диета, храната да е лека.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ситуцията се успокоява, намирате начин да излезете от кризата в предните дни. Ще сънувате пророчески сън, който ще ви донесе радост и едно добро предчувствие за бъдещето. Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва. В момента преминаваме на нова навивка на лично и професионално развитие. Завършваме определен цикъл от живота и личните си връзки. Ден за пречистване, за отказ от всичко вредно и ненужно. Не е все едно с какъв багаж ще тръгнете в новия си път. Не взимайте със себе си злобата и зависта.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Ден на тежък избор особено за родените до 1 август. Предстоят три дни, в които Луната ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона, заедно със Слънцето и Меркурий. Може да се наложи преход в нова среда, на нова работа и към нова връзка. Време е да проведете прочистващи и разчистващи пътя ви процедури. Предстоят трудни раздели, но без тях губите перспективата за промяна в личното си и професионално развитие. Може да се откажете от собственост и да я прехвърлите на децата. Освободете се от дългове.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден с равно количество добро и зло. В едно ще успеете, от друго ще се откажете и като цяло ще преминете на нова навивка на личното си и професионално развитие. Планирайте старт на нови търговски инициативи и отварянето на нов търговски обект в следващите два дни. В момента върви програма за разчистване на пътя. Махнете от живота си отломките от старите чувства. Изправете се и гледайте напред. Пред вас ще се отворят нови хоризонти. Не взимайте в новия си път стария багаж и стария начин на живот, който носи проблеми.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Време е за разчистване на сметките, за връщане на дългове, за разминаване по фланга на чувствата и оглеждане за нови перспективни връзки. Ден за покаяние и прошка, за изпращане на миналото. Направете нужната инвентаризация в отношенията. След избора направен в момента повече не се обръщайте назад. В живота ви още утре ще се появи нова възможност, шанс за нова работа и любов. Ден за активен отдих, за провеждане на пречистващи и прочистващи душата и тялото процедури. Променете и визията си.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Луната навлиза във вашия знак. В 19 ч. 40 мин. е новолунието в Скорпион. Аспектът променя нагласи и ориентации, дава нови надежди и насоки за бъдещето, Днес добрите и злите сили не се намесвят в личния ни избор. В такъв момент е особено важно да направиш своя ход и да излезеш от рамките на ограничнията, в които до момента си циклил. Преминавате на нова жизнена навивка. Отпадат едни ограничения и задължения и идват нови. Стоите на браздата между миналото и бъдещето. Планирйте за утре новите си ходове.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

От новолунието в Скорпион до следващото във вашия знак ще изтече месец на неочаквани и очаквани промени. Ще се наложат рокади и разместване в семейството, работата и начина ви на живот. Този ден дава възможност да постъпите по шекспировски както ви се харесва, да вземете инициативата в свои ръце и да се откачите от неприятни зависимости. Внимателно анализирайте ползите и загубите, откажете се от ненужното и си върнете дълговете. Разчистете дома, отървете се от всичко ненужно.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Символ на деня е златния лебед, възможноста да постигнете една мечта или поне да тръгнете към нея. Навлизате в пречистващ организма и душата ви период. Ограничете вредните храни, както и отношенията, които ви навреждат. Стремежът е към самостоятелна инициатива. В следващите два дни може да отворите и собствено заведение или търговски обект. Заставате на стартовата линия и в любовта. Не очаквайте всичко да потръгне веднага. Няма да мине без инвентаризации и болезнени раздели в чувствата и начина на живот.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на преход, на инвентаризация преди старта на новите инициативи. Прегледайте наличностите, разберете се с роднини по имотни въпроси. Разчистете и терена на връзките. Търсете нещо ново или подновете отношения, които сте оставили в доброто старо минало. Ден на равносметка, отбелязан с равно количество позитивна и негативна енергия. Концентрирайте се максимално над бъдещите си инициативи, стегнете си багажа, изчистете задълженията. За провалите не се сърдете на никого, а радостите споделете.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Настройте се на вълна пречистване и прочистване. Спазвайте диета, откажете се от вреден навик и направете жестовете, които близките ви очакват от вас. Ден за прошка, за изчистване или опрощаване на дългове и задължения. Приключвайте каквото сте обещали или дали дума да изпълните. Изчистете целия дом, оправете пътеките, махнете камъните, в които се препъвате. Вечерта енергията е на кота нула. Не товарете сърцето с работа и проблеми. Почивайте повече и планирайте за следващите дни старта на нещо ново в живота си.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е четворка. Излизате от период на тежко натоварване и работа и до няколко месеца ще се радвате на придобивки. Обирате роколтата на дълъг труд и през 2017 г. ви предстоят пътувания, разширение на бизнеса и дейноста ви и посещения, след които животът ви коренно ще се промени.

Неблагоприятно за раждене със секцио около 19-20 ч. когато е точното новолуние и липсва енергия за внедряване в нова среда. Родените в този ден ще са надарени с разбиране за нуждите на другите. Притижават свръхсетивни дарби, възможности за лечителство, психоанализ и прогностика.

Благодатен ден за зачеване. Заченатите днес ще имат свободолюбив дух и възможности да изявяват талантите си във всякаква област и среда. Отредено им е да изживеят живот-награда за миналите си прераждания и повече няма да се прераждат. Ще бъдат и доста лениви и мързеливи. Нямада им се учи, та те вече знаят всичко за Вселената.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.