Обвиняемият Трайчо вика "дръжте крадеца"

Агенция Монитор - четвъртък, 26-01-2017 - 16:54

Тенденцията, наречена фалшиви новини (fake news), е пропагандното оръжие за манипулиране на обществото, изобретено от медийните пипала на магната Джордж Сорос и употребявано в угода на интересите му по цял свят.  Стартираме кампания, в която изобличаваме фалшивите новини, които слугите на Сорос у нас и по света публикуват с цел обслужване на конкретни олигархични интереси.

Сайт, собственост на обвиняем за укриване на данъци в особено големи размери, публикува изказване на обвиняем за умишлена безстопанственост ощетила държавата с десетки милиони левове, в което се критикуват институциите, че не работят за събиране на задълженията към тях. Ако оставим настрана крайното дебелоочие и на медията и на нозоизлюпения политик, заемал една камара публични постове през годините, разбираме, че Трайчо Трайков е недоволен, че заради „еднокатни бонуси“ като АЕЦ „Белене“ и КТБ, държавата е загубила много пари. Същият Трайчо, който е подписал 9 допълнителни споразумения за проекта „Белене“, за който плащаме в момента. Същият Трайчо, който прави коалиция с партия прибирала тлъсти лихви от източената банка. Новият Трайчо, който 2 години беше минситър, сега се тюхка, че е можело пенсиите да станат 600 лв. Вероятно щеше да е възможно, ако и собственикът на медията, която му разпространява фалшивата новина, благоволи да си плати данъците.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.