Хороскоп за 10 август, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 09-08-2016 - 22:00

Овен 21 март – 20 април

 

До обед имате повече степени на свобода в дейности и личен избор. Ще свършите полезна работа и ще постигнете поне една набелязана цел. От обед до четвъртък на обед стойте далече от потенциално зарибяващи хора и програми. Контролирайте децата, ограничете достъпа им в социалните мрежи и не се хващайте на рекламни уловки. Честността ви ще бъде провокирана, ще бъдете изкушени да направите компромис и действие, което в миналото ви е нанесло вреди. Сложете край на програмата проба-грешка.

 

Телец 21 април - 20 май

 

Денят започва с приятни срещи, покани и визити. Бъдете внимателни, зад привидно бляскавата и привлекателна външност на представените продукти, проекти и обекти се крие зарибяваща и употребяваща програма. Ограничете контактите. Отнасяйте се с подозрение към всяко предложение. Родените във втората декада са изложени на повече открити и прикрити атаки и може да станат обект на измами и злоупотреби. И ако сами гласите някакъв номер, да знаете, че играта може да спечелят по-големи хитреци от вас.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Днес може да направите желани и полезни за другите личните си амбиции и намерения. Представяте във ведри краски и най-неприятните истини и дори лъжата ще ви носи ползи. Ден на мрежата, до утре на обед и самите вие ще бъдете подложени на въздействия и натиск. Ще ви провокират от близо и далече, ще получавате неверни данни и известия и ще се наложи да правите неприятни справки. Каквото се обърка в този момент, ще промени петъчната ви програма и ще ви донесе много ядове. Не се предоверявайте.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Денят започва по вашите правила, но може да завърши по чуждите. По най-бързия начин уредете важните си дела и проведете срещите, от които очаквате пари и предимства. До обед в отношенията ви има точност и отговорност, но след това може да се намесят странични хора, които да дърпат конците и да изискват услуги. Ще уредите важен документ, ще получите нужните разрешителни в момент, когато за другите действат забрани. Този ден ви прави избраници на съдбата и дано това не ви донесе и повече отговорности.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на атака към вас, към личната ви позиция и бизнес интереси. Бъдете особено внимателни от обед до утре на обед, когато може да бъдете зарибени и употребени. По някакъв начин за вас ще важи максимата, че и „най-мъдрият си е малко прост”. Сами влизате в капани, които сте разположили за друг. Оказвате се с двата крака в забраненото или ви хващат в изневери. Бъдете сигурни, че от всяка ваша грешна стъпка някой ще се възползва. Вероятни са изнудвания дори от близките и децата. Здравето е нестабилно.

Дева 23 август – 22 септември

 

Пътувайте до обед, уредете срещи на място и подпишете нужните договори. Следобед играта загрубява, за грешка няма да има прошка. Сами може да вкарате някого в схема за употреба и използване на труд и усилия, но по-вероятно е вас да използват и изнудват. До утре на обед не разчитайте на честност и точност. Залагат се мрежи за наивници, рекламите са провокативни, а обещанията лъжливи и неизпълними. Може да заблудите някой наивник и да изкарате печалби, за които ще плащате в петък.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Каквото свършите до обед ще ви носи ползи и ще тръгне по правилата. Действайте активно, пътувайте, преместете се на ново място и уредете нужните документи. Следобед навлизаме в деня на паяка. До утре на обед не една интрига ще се изплете и не един проблем ще се заплете. Не се препоръчват екипни действия. Всичко трябва да се подлага на проверка. В отношенията ще попадате на омайници и добри оратори, които може да ви пробутат вредни продукти или нещо, което изобщо няма да ви влезе в употреба.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден на опънатите нерви, особено за родените във втората декада. Залагате капани, но и за вас са приготвили нещо особено привлекателно и измамно. Новите начинания е добре да тръгнат до обед. Следобед зачестяват подмолните действия и неприятните конкурентни атаки. Не е нужно на никому нищо да доказвате. Думите и действията ви може да се изтълкуват превратно. Денят е добър за преместване на ново място за работа и живот, за покупка на животни и инвентар и за работа със земята. Сеят се втори култури.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на предизвикателства. Ще получите важни знаци от съдбата, с които е добре да се съобразите. Ако се върнете от пътя, защото сте забравили нещо, това е знак, че усилията ви може да са напразни или да ви искат допълнителни пари и услуги. Все пак до обед тенденцията е да се върши работа и да се отхвърлят натрупаните задачи. Следобед се прилагат опасни хватки, които може да ни обвържат и вкарат в схема за източване на пари и интелект. Подписаните в края на деня договори ще работят за чужди интереси.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Утрото ви носи предимства, но следобед ще има опити за разбъркване на личната ви програма. Не проявявайте излишни чувства, някой се преструва. Не се опитвайте и да отстоявате мнението си, ще се окажете притиснати и ще сбъркате. Чудесен ден за земеделски дейности, за покупка на домашен любимец и преместване в ново жилище. Всичко да се прави по традиционния начин. Ако ви предлагат някаква новост, с нея идва и нов начин за източване на парите или амбициите ви. Обърнете се към по-духовни контакти и занимания.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес сте в ролята на употребения, преметнатия и прецакания. Родените във втората декада да не бързат с новите начинания, да не променят намерения и възгледи. Не вярвайте на думи и лъжи. Както и да постъпите в една трудна ситуация, ще сбъркате. Но утре изход ще се намери. Добре е да изчаквате, да се дистанцирате от хора и дейности които носят опасност, конфликтност и преразход на сили и средства. Лесно може да станете обект на измама и изнудване. Ако сами тръгнете в тази посока, после трудно ще излезете от схемата.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

За другите може и да изглеждате риба баламурник, но днес ще гледате как точно тези хора попадат в капани, как се оказват зарибени и с източени сметки, как плащат за некачествени стоки и услуги и после се сърдят на себе си. Денят ще ви донесе успех и радост в дейности, свързани с прибиране на реколтата и със засаждане на нещо ново. Ще се разберете и по имотни въпроси. Насочете се към духовни занимания, търсете контакти с хора на духа и просветлението. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, при вас всичко ще е наред.

 

 

ЧРД!

 

Личната ви година е деветка и заедно с универсалната година деветка ще ви отведат към приключване и инвентаризация, към изплащане на старите сметки и към раздели с досегашния ви начин на живот и с хората, с които вече не се разбирате и не мелите заедно. През 2017 г. ви предстои старт на нова житейска програма на ново място и може би в нов работен екип или ново семейство.

Родените днес ще имат трудно детство, с някакво неразбирателство в семейството или в средата. Характерът им може да се изкриви, ако са поставени в стресова ситуация. Притежават много дарби и таланти, които може да донасят както ползи, така и вреди.

От обед до утре на обед е неблагоприятно за зачеване. Ще се прераждат опасни и вредни за съдбините на света хора.

Тагове:  хороскоп

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.