Хороскоп за 31 януари, вторник

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 30-01-2017 - 22:31

Овен 21 март – 20 април

Ще успете във всяка иницитива, ако проявите творческа активност и стремеж за постигане на целта. В този ден йогите съветват да се ръководим от инстинктите си. Вечерта ще наблюдаваме тройката Луна, Венера и Марс на звездното небе. Денят е благоприятен за първа среща и първа целувка, за старт на нови проекти, за подновяване на отношения, от които прибързано сте се отказали. Доставете си радост за сетивата, оставете се на емоцията и не забравяйте, че в този ден не се пълнее и диетите са противопоказни.

Р-4

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Днес лесно с усвояват знания, лесно се правят нужните връзки и се сключвт изгодни договори. Концентрирайте се над деловата част до обед, а след това помислете и за удоволствията. Тази вечер е вълшебна, любовна и дълбоко емоционална. Тройката Венера, Марс и Луна се стремят един към друг в нощното небе. И у вас ще се засили стремежът към взаимност и обич, независимо неравностойните връзки, които се очертават. Ден за хубаво похапване. Храната изцяло ще се превърне в енергия, действайте.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

За родените в третата декада любовта днес е само разсейващ фактор, който ще ви насочи в грешната посока и към грешния човек. Ориентирайте се повече към делови срещи, търсете нови бизнес партньори, сключете нови споразумения и се договорете за цени на стоки, услуги и доставки. Бъдете принципни. Не е време да обещаваш едно, а да правиш друго. С такава политика отблъсквате евентуални партньори и клиенти. Пътувайте, не се страхуайте да защитите и приятелските интереси. Вечерта завършва със скандал.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Силен, любовен и творчески ден за родените в третата декада. Ще постигнете повече отколкото предполагате и очаквате. Посетете всички места на личния си интерес. Направете предложения, подайте ръка за взаимно изгодни инициативи и се опитайте да си извоювате по-добра служебна и обществена позиция. Рекламирайте се, постарайте се да ви забележат. Изискването е да проявявате принципност в искания и обещания. Не давайте повод на важни хора в живота ви да се разочароват от вас. Диетите са противопоказни.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Денят бележи пик на личната ви активност, на желанието за пробив в нова среда и разбира се в любовта. Тази вечер сте на път към поредното завоевание. Може би това ще бъде истинската любов. Този ден ще ви донесе две награди и едно поражение. Наградите ще са повече в любовната и интелектуална области, но на работното място ще трябва да си стиснете ръцете в знак на примирие с вечния ви конкурент. Запазете партньорския мир, организирайте си гала обеди и вечери. Колкото и да изядете няма да напълнеете.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден за проверка на връзките. Ще си проличат истинските приятели, които ще се подкрепят един друг в кризисни ситуации. Влезете в битки, изкажете мнение по болезнени теми. Сега е момента да заявите и към коя партия принадлежите, какво искате от живота и за какво се борите. Наблюдават ви, преценяват ви. В края на седмицата може да получите много изгодно предложение. Не се страхувайте от прилива на емоции. Дори и да се разплачете ще ви разберат правилно. А ако плачете на сън, това е знак за пречистване.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес вашата управляваща планета Венера е в прегръдките на Марс и Луна. Вървите по тънък лед от емоционални състояния, които ще ви карат да плачете и да се смеете. Реагирате болезнено на всяко отхвърляне и приемате прекалено лично отношението на другите към вас. Не прикривайте емоциите, излейте насъбраните чувства. Ще ви олекне и ще се почувствате пречистени след един уточняващ позициите и отношенията разговор. Не отлагайте нищо важно за утре. Днес е денят на протегнатите ръце и на така нужната ви взаимност.

Р-4

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Ден обагрен с много емоции и чувства, които ще ви извадят от застоя, ще ви насочат в неочаквана посока и към хора, с които сте се забравили във времето или предстои да бъдете заедно в бъдещето. Очартават се запознанства и покани, възможност да влезете в нова среда, да опитате нещо различно и да видите света по нов начин. Родените в третата декада ще изживеят стастни моменти. Тази вечер имате и шанс да направите бебето. Дано успеете да сложите всичко това в рамките на трезвата преценка и отговорност.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Труден ден за родените след 11 декември. Луна и Венера са в аспект на чук и наковалня спрямо Сатурн от вашия знак. В такъв момент деца и родители не се разбирт, може да се стигне до скандали и поствяне на ултиматуми. Трудно разбирате чувствата на другия и още по трудно правите компромиси със своите. Вместо да атакувате близките, опитайте да ги защитите и да ги предпазите от връзките, които ги нараняват. Днес диетите са противпоказни. Доставете си радост на душата с любимито блюдо, няма да напълнеете.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Използвайте всяка минута от днешния ден за уточняване на отношения, за сключване на споразумения, за привличане на клиенти и партньори и за осъществяване на преспективни връзки. Не се колебайте да влезе в битка за защита и на приятелските интереси. Днес се оформят лагерите в живота ви, прави се равносметка на връзките и се проявяват активно отношенията в една или в друга сфера на влияние и зависмости. Пътувайте, водете принципна политика, не оставайте да ви чакат тези, които ви обичат и ценят.

Р-6

П-6

Л-6

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Вървите към срещи, които ще променят не само бъдещето ви, но и отношенията ви в обществото. Кандидатурата ви излиза на преден план на работното място и в политиката. Може да получите перспективни предложения и заявки за участия в личните ви начинания и проекти. Сега е момента да организирате нов предмет на дейност, да привлечете клиенти и партньори, да освежите и личния си живот с нова връзка. Тази вечер две души ще се намерят, но трета ще остане самотна. Дайте воля на чувствата, но и бъдете отговорни.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Родените в третата декада ще изживеят вълнуващи мигове и пикове в настроението. Плачът ще бъде заменен с усмивки и обратно. Не се опитвайте да сдържате емоциите, изживейте мигът така както душата ви го чувства. С лекота изливате чувствата си, правите жестове, които другите няма как да не разберат. Очаквате оценка. Луна и Венера греят на небосклона в знака на Рибите тази вечер. Оставете любовта да ви води, пътувайте, не отклонявайте покани и предложения. Децата се дистанцират, родителите отказват да ги разберат.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е шестица-числото на Венера, на вътрешния ред и хармонията в живота. Опитайте да ги постигнете в дома и на работното място. Чакайте придобивки и увелчние на семчейството. Ще уредите наследствен и имотен спор и може да се сдобиете с жилище. Родените през 1974-5 г ще дочакат и внезапно придобито богатство това лято.

Родените днес знаят цената на удоволствията и работата. Ще работят с удоволствие и ще се забавляват с ще по голямо такова. Притежават изключителна артистичност и музикалност, гарнирани със солидна порция емоционалност, която ще ги направи неповторими на сцената и в очите на околните.

Заченатите днес ще започват от нулата на няколко пъти в живота си. Ще имат силни врагове, ще минат през тежки изпитания, но също като в приказките накрая ще получат всичко, към което са се стремили и изречението „три дни яли, пили и се веселили”. 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.