Хороскоп за 23 октомври, неделя

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 22-10-2016 - 21:50

Овен 21 март – 20 април

 

Денят е зареден с агресия, която започава при вас с активност на всички нива, с желание да направите впечатление и да се докажете в една или друга посока. Бъдете внимателни, не отивайте в крайности. Слънцето вече не ви гледа в опозиция, а това ще помогне да се измъкнете от опеката на близки и партньори и да направите отдавна замислен ход. Не се дръжте като отвързани, не прекалявайте в желанието да имате нещо на всяка цена. Не се поддавайте на провокации и съблазни. Докажете, че може да ви се има доверие.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април - 20 май

Денят отприщва огромни апетити, както в храненето, така и в желането да вземате, да употребявате, да постигате своето на всяка цена и с всички средства. Не се поддавайте на гнева, особено ако е задвижен от желания, които близките ви не могат или нямат възможност да удовлетворят. В този ден се препоръчва пост и въздържание, като последното е много по важно. Пезете се от настинки. Укрепвайте здравето си с лечебни процедури и разходки сред природата. Гърлото е слабото ви място в момента.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ще се опитвате да наложите волята си над близки и приятели, да доминирате в партньорските връзки и да влияете на избора на околните. Трудно ще задоволите и апетитите си в любовта. Някой ще направи опит да се измъкне от опеката и влиянието ви и това ще ви разгневи. Днес трудно прощавате, трудно разбирате и влизате в положението на околните. Дистанциите ще се увеличат, а после сближаването ще бъде особено трудно. Не се поддавайте на агресията. Символи на деня са прошката, разбирането и покаянието.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Слънцето вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Скорпиона, с когото имате особена и силна връзка. Ще доминирате в избора на околните. Ще се опитвате да налагате мнението си и да отказвате близките и децата от намеренията им в желанието да сте заедно или да ги предпазите. В този ден се освобождават огромни амбиции и енергии, които няма да успеете да контролирате така както бихте желали. Ще се изпълните с неудовлетворение и ще се опитате да постигнете нещо със сила. Това ще ви вкара в разправии и неприятности.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Луната от вашия знак е в нехармонична позиция към Слънцето навлизащо в Скорпион. За родените в първата декада денят носи ненаситност, желание да се удовлетворят сетивата на всяка цена, да се постигне това, което вие желаете, а не това към което се стремят близките и хората, с които влизате в досег. Каквото можете ще захапете, ще отнемете, ще употребите. С пълна сила показвате природата си на хищник. Днес дипломатичността е забравена, а разбирателството е в ролята на изгонено пред вратата кученце. Смирете апетитите.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Дева 23 август - 22 септември

Ден на крокодила, който не прощава и не отминава просто така. Внимавайте в какви контакти влизате, на кого се доверявате и на кого разчитате. Не си режете ноктите и не се подстригвайте. В този ден има много забрани и знаци за внимание, но най важното е да смирите желанията, за да не попаднете в опасни капани и в ситуации, от които ще излезете ощетени марално и материално. Денят се свързва и с коренната реформа, с желанието да се разруши статуквото, да се освободите от оганиченията. Но може би точно те ви пазят.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не се дръжте като отвързани, особено ако са ви дали повече свободи. Вероятно е отново да попаднете в капана на зависимости, които ще бъдат много по тежки от тези, от които сте се отървали. С лекота попадате „от трън на глог” и давате предимства на тези, които не го заслужават. Вероятни са сривове в емоционалното състояние и сърдечни проблеми. Грижете се повече за себе си и близките, ограничете контактите, проведете релаксиращи процедури. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Навлизащото Слънце във вашия знак е в пречупващ аспект с Луната от знака на Лъва. Отношенията с родителите са нехармонични. Опитвате да излезете от рамките на оганиченията, които те са ви създали. Неопитните ще попаднат в капаните, които дебнат наколо, а по-опитните от вас сами ще се окажат капан за някого. Денят се свързва с желанието за реформа, за промяна, за смяна на караула в семейните и бизнес дела. Поколенията се сменят, изискванията вече са други. Напаснете се на промените с внимание.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Вървите към неравностойни връзки, но не само в любовта. Този ден стимулира огромната ви амбиция, особено ако сте се чувствали дълго време неразбрани и недооценени. Очертават се опити за излизане от рамките и ограниченията, на които сте били подложени. Апетитите се изострят. Правите невъзможното възможно и непостижимото, постижимо. Замислете са на каква цена постигате исканията си. Полученото днес ще се плаща с лихвите. Ограничете страничните връзки и сексуални контакти. Щадете сърцето и близките.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес не се задоволяваме с малко. Желанието за използване взима връх над приятелските и роднински връзки. От една страна ще влезете в преразход на сили и средства в стремежа да привлечете някого, а от друга деца и близки ще ви притискат с искания, които трудно ще удовлетворите. Ще се окажете между чука и наковалнята, а това ще увеличи рисковете в една или в друга посока. Пазете се от провокации и съблазни. Не започвайте нищо ново, за да не наливате сили и средства в чужда мелница.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Рисков ден особено за родените в първата декада. Ще бъдете подложени на натиск да правите прибързан избор. Околните ще ви притискат с искания, близките ще се опитват да излезат от контрол и да направят ход, за който няма да ви уведомят. Неблагоприятен ден за работа в екип и за участия във всякакъв вид митинги. Където се съберат повече хора ще избухне искрата на недоволството. Стойте настрана от тълпата. Положете усилия за приключване на дела, които влачите от доста време.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Засилва се тенденцията към скандали и авантюри. Това, което дълго сте подтискали в себе си може да пробие бронята на сдържаността и да излезе навън под формата на агресия, протест или среща с хора, които биха ви наранили душевно. Съблазните трудно се преодоляват, желанието да изживеете нещо вълнуващо може да ви коства много. Може да вземете прибързано решение за заминаване и раздяла с досегашния си начин на живот. Изчакайте, утре всичко ще бъде различно. Преспете, помислете и тогава решете.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е шестица. Очаквайте придобивки и нещо особено вълнуващо до Коледа. В момента имате шанс да подредите живота си, да намерите нова връзка, да сключите нови договори и да направите бебето. През 2017 г. ви предстои преход в нова среда, към нов начин на живот, с нови приятели и нови връзки. Старото остава зад гърба ви, сатрите приятели също.

Родените днес ще искат всичко и ако може веднага. Няма да се спират пред нищо за задоволяване на личните си амбиции и желания. Ще използват и конфликтите между родителите си за постигане на личните си цели. Те ще усетят слабото ви място. Ще бъдат добри психолози.

Заченатите днес ще страдат от генетични мутации, които може да се кажат особено перспективни за променящия се свят. Амбиция, алчност и честолюбие ще владеят душите им. Околните няма да разбират кой в действителност стои насреща им.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.