Специалната селекция от ексклузивни автомобили BMW включва спортното купе M4.
Снимки The Power Crew

Специална селекция от изгодни баварци

Денислав Стоянов - сряда, 04-10-2017 - 16:36

Бова Кар откри нов шоурум за употребявани автомобили BMW в София

Оторизираният дилър на BMW за Бургас - Бова Кар, откри нов шоурум за употребявани автомобили в София. Специалната селекция от ексклузивно специфицирани автомобили се намира в уютен шоурум, намиращ се на бул. „Симеоновско шосе” №128. В стремежа си да открива нови хоризонти и да предоставя на своите клиенти първокласна обстановка, педантично обслужване и ексклузивни продукти, Бова Кар поддържа магията на BMW жива в клиентите на марката – от леснодостъпната локация с удобен паркинг, през посрещането и отношението на сертифицираните търговци до всяка предлагана услуга от BMW.

Новият шоурум за употребявани автомобили BMW в София се намира на бул. „Симеоновско шосе” №128.

В специална атмосфера, служителите на Бова Кар ще се погрижат за отличното обслужване на всеки престъпил прага на техния шоурум. Независимо дали сте дошли за сертифициран употребяван автомобил с гарантиран произход, пробег и техническо състояние, аксесоари и резервни части за BMW или желаете да замените своя настоящ автомобил или да ви бъде намерен и доставен конкретен автомобил по ваше желание – новият шоурум на Бова Кар ще ви посрещне с типичното за стандартите на марката BMW безупречно ниво.

Редом до автомобилите с гарантиран произход, пробег и състояние, се продават и аксесоари BMW.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.