Хороскоп за 1 май, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 01-05-2017 - 00:07

Овен 21 март – 20 април

Ден на противопоставяне. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Пазете си документите, внимавайте къде какво оставяте. Сами си създавате компромати. Не излизайте, без да сте закусили обилно. Денят ви връща към недовършеното в миналото, към делата, спрямо които сте били немарливи и безотговорни. Ще давате повече пари и ще губите време в разправии за неплатени данъци и такси. Грешките на децата и партньора ще ви създават допълнителна грижа и дискомфорт. Здравето е нестабилно.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Днес имате повече степени на свобода за разлика от утре. Пътувайте, създайте нови контакти, съберете се с приятели, проведете неотложни разговори с роднини. Чакайте и обаждане от чужбина с покана или съобщение за пътуване и гостуване по Гергьовден. Може да вземете сами решение за учене или работа в чужбина. Мислете и действайте с перспектива за бъдещето. Ще откриете истинския смисъл на една своя връзка. Доверете се на усета си за нещата и ако мислите за някого непременно му се обадете.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енергия от космоса. Това ще помогне да се уловят тенденциите за развитие. Препоръчителни са всякакъв тип контакти, дори и с хора, чието мнение и разбиране за живота не съвпадат с вашите. Тези, за които мислите ще ви се обаждат, а и вие може да го направите. Очертават се и междуконтинентални връзки, покани и поздравления от чужбина. Днес нищо случващо се не е случайно и не идва просто така. Ще имате материал за размисъл и шанс, който не е за изпускане. Не е време за недоволство.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на телепатичните конктакти, на неочаквани прозрения и озарение за развитието на живота, работата и връзките ви в бъдеще. Препоръчително е да се обадите на тези, за които мислите, а и те ще го направят. Предстоят ви разговори с близки и приятели от чужбина. Някои от тях ще съдържат и делово предложение, което не е за отказване. Ще почувствате остро кое е важното и кое маловажното в ситуацията. Очертава се истнският смисъл на една лична връзка. От разговорите ви днес и утре може да се настроите на вълна имиграция.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за любов уединение и смирение. Не се оплаквайте от живота си, за да не привлечете нещо неблагоприятно. Приемайте каквото ви дават и ви се случва и не желайте друго. Ден за прошка, за разтоварване от проблемите на минали общувания. Ще се обадят тези, за които мислите, с които имате работа за вършене или любов за уточняване. Денят се свързва с Ноевия ковчег, с възможноста да намерите спасително за вас място в тези кризисни времена. Внимателно преценявайте всяко предложение и покана и ако може не ги отказвайте.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Слушайте какво говорят околните, какво предлагат и в какви проекти и схеми се опитват да ви вкарат. Печелят хората с дар слово и тези, които усещат намеренията на другия. С пълна сила действат телепатичните контакти. Душите, които мислят синхронно се намират независимо разстоянията. Сънищата тази вечер ще намекват за това, което бързо трябва да свършите и приключите, за да може в петък да задвижите новите начинания. Днес се определят приоритетите, поставят се на изпитание възможностите и дарбите ви.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Днес сте между чука и наковалнята. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Ще ви поставят условия. Ще трябва да избирате между два варианта, а и трети може да се намеси. Ще ви е трудно, особено ако не се доверите на интуицията. Този, който може да ви помогне в ситуацията ще се обади, ако усилено мислите за него. Ако се държите спокойно може да откриете сами изход от създалата се ситуация. Ще си дадете сметка кой наистина държи на вас, обича ви и ви цени. Не се оплаквайте от живота, а действайте.

Работа-4

Пари-3

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на неочаквани прозрения. Давате си сметка как в действителност стоят нещата около една ваша връзка или бизнес инициатива. Ден на телепатичните контакти, на връзките, които осъществяваме с активно мислене за обекта. Ще ви се обаждат точно хората, чиито образи визуализирате. Ще се случват събития, които ще ви дават възможност да намерите изход и от най-обърканата ситуация. Решавате проблем, който ви тормози от доста време. Но в следващите два дни сте на път да си създадете нови.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес мислите ви гонят далечни цели. Някой взима решение за пътуване, живот и работа в чужбина. До утре на обед осъществете контакт с приятели, които могат да са ви от полза и да помогнат в тази посока независимо къде се намират. Този ден открива за всеки прозорец към света, скъсява дистанциите и дава възможност да разберем кой какво иска и за какво се бори. Ще почувствате ясно какво се случва с близък, който е далече. Ден за любов, уединение и повече смирение. Приемайте случващото се без недоволство. Напасвайте се на ситуацията.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

В хороскопа ви действа тежък планетен кръст. Отказвате да примете това, което душата вече е приела. По някакъв начин се опитвате да решите всичко със сила. Притискате околните с намеренията си. Проявявате нетърпение и блъскате с глава в стената, вместо да се успокоите, да приемете нещата от живота и да намерите мястото си в ситуацията. Не е време да се изразява недоволство и да се подстрекават околните. Туширайте тенденцията към конфликти и разправии и ще си спестите доста нерви, проблеми и болки.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Очертават се връзки с приятели независимо разстоянията, които ви делят. Чакайте покани, възможности за взаимно гостуване и подкрепа в труден момент. Интуитивно долавяте какво трябва да предприемете и какво е мястото ви в живота на другия. Ако се отнесете към всичко случващо се спокойно ще разберете това, което не сте разбирали. Всичко си идва на мястото, получават се сигнали и знаци показващи правилната посока на избор. Ден за прошка, за сближаване с далечното и раздалечеване от близкото.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 феврури – 20 март

Изключително интуитивен ден. По телепатичен път ще получите повече информация от обикновеното. С някакво шесто чувство долавяте какво се случва с близък, който е далече. Обедете се непременно на тези, за които мислите. Ще видите, че има изненада. Очаквайте обаждания и предложения, които може да ви променят местоживеенето и работата и да ви уредят с договори за учене и работа в чужбина. Днес всичко е възможно и може да се случи. Нужно е повече смирение и молитва. И нещата просто се случват.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е седмица. Предстои ви преход от едно място на друго, от едно жилище в друго и от една работа на друга. И старите ви връзки отстъпват място на нови. Който не ви последва в пътя, по който тръгвате ще остане в миналото ви. До ноември сте в добра юридическа позиция. 2018 г. ще ви донесе придобивки и награди, повишение и стабилизация.

Родените днес ще водят тежки битки със закона с институциите, с близките и приятелите. Те носят промяната, за която още не е дошло времето или точно те ще я извършат. Хубавото е, че никога няма да са бедни, но изискванията към тях ще са големи. Винаги да си вадят дубликати от важните документи.

Заченатите днес ще бъдат лекари, адвокати, борци за справедливост и правдини. Не бива да лъжат, тогава и здравето и щастието ще си отидат от живота им. Ще пътуват много, но ще изживяват и инциденти по време на път.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.