Хороскоп за 15 септември

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 14-09-2016 - 22:00

Овен 21 март – 20 април

Ден на табуна волни коне. Децата тръгват на училище. По различни начини ще се правят опити да бъдем уловени и опитомени. На всички нива се поднасят нови идеи, но не всички ще се реализират и не всички ще са полезни за бъдещето. Добре е да действате екипно, да не изпъквате много, да изчакате и усетите новата посока. Препоръчва се диета. Пълнолунието помага да се изхвърли шлаката, да се търсят нови пътища за работа, живот и лично оцеляване в кризата. Посетете приятели, които се нуждаят от подкрепа и утеха.

Телец 21 април – 20 май

Денят носи особено опиянение, желание за запознанства, делови и лични срещи. Всичко предприето ще носи ползи, ще помогне да затворите цикъла, да се сдобиете с нещо, което ще ви направи независими и конкурентоспособни. Не прекалявайте с парфюма и грима. Сетивата са изострени до краен предел. Може да отблъснете някого в желанието да го привлечете на всяка цена. Може и да нарушите някои канони, но във всичко е добре да има умереност. Вечерта засилва маниакалните депресии.

Близнаци 21 май – 21 юни

Тежък ден за вас. Ще ви облъчват с предложение и покани, ще се опитват да ви вменяват задължения, които не са ваши. Предстоящото пълнолуние с лунно затъмнение ще донесе повече неудобства на женското начало. Добре е да се работи екипно, да се мисли и действа в името на колектива. Вероятни са опити за въздействие от странични фактори, които ще се опитват да яхнат личния ни ентусиазъм. Отнасяйте се внимателно и избирателно спрямо предложенията, които се налагат с прекален ентусиазъм.

Рак 22 юни – 21 юли

Предстоящото пълнолуние предизвиква екзалтирани прояви, води ви към вдъхновяващи срещи и чувства, които трудно се контролират. Не отивайте в крайности. Тази вечер може да ви налегне меланхолия и настроението ви да падне рязко. Бъдете в среда, която ви удовлетворява и защитава. Спазвайте диета без много течности, за да не се разводнява шлаката. Постарайте се да изхвърлите и от живота си всички връзки и дейности, които ви вредят и разболяват. Днес вие диктувате правилата и давате насоките.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес се движим и работим повече екипно, а Лъвът си търси лидерското място. Децата влизат в час, събират се на групи, търсят стари и нови приятелства. В такъв момент е от особено значение към коя група ще се приобщите. До дни ще направлявате избора на околните и по някакъв начин ще определяте приоритетите в работата, политиката и съвместните начинания. Печелят хората с готови идеи и с талант на водачи. Всичко предприето ще ви помага да овладеете места и позиции, които чакат своя лидер.

Дева 23 август – 22 септември

Труден и рисков ден за родените в първата декада. Оставате някак незабелязани, играете ролята на фон в отношенията. Друг обира овациите, въпреки че основната заслуга е ваша. Като капак ви наляга особена меланхолия. Търсите усамотение, някой ще си поплаче. Не оставайте сами, съберете се с приятели, мислете и действайте екипно. Вечерта засилва депресивните състояния. Сетивата са изострени до краен предел. Реагирате болезнено на коментари, които друг път сте приемали като ласкателство или приятелска задявка.

Везни 23 септември - 22 октомври

Всичко предприето ще ви носи ползи. Обединете интересите и действията си с тези на близки, приятели и колеги. Ще спечели колективната инициатива. Може да убедите околните да ви съдействат и работят във ваш интерес, ако усетят и личната си полза. Не претоварвайте очите, ползвайте съвсем лек грим и дискретни парфюми. Бъдете избирателни и в коментарите. Днес всичко прекалено и предозирано ще настрои околните към агресивна реакция и конфликтност. Бъдете внимателни и към близки, изпаднали в депресия.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Силен и пробивен ден за вас. Всяка инициатива, доведена до финал, ще отвори място за нещо още по-добро и престижно в бъдеще. Ще се разберете по спорни въпроси, ще насочите колективната инициатива в посока на личната си полза и интерес. Действайте амбициозно и стимулиращо на околните и ще бъдете предпочетени в битката за ръководни постове и престижни социални позиции. Днес и утре съдбата ви дава шанс да вземете това, което в миналото ви е било отнето. И в любовта няма да останете на сухо.

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Неблагоприятен и рисков ден за родните в първата декада, но и за другите днес и утре няма да има мира. Ще бъдете подтиквани към избор и действия, които в миналото сте отричали или сте отказвали да направите. Някой ще ви представи в светли краски задача и дейност, които може да ви донесат повече главоболия, отколкото пари или слава. Работете на свой терен, със свои средства и екипи. В личната ви вселена напира да влезе чуждо тяло. Ще се почувствате изолирани от желано партньорство и тормозени от нежелано такова.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на призив. Не пропускайте да се изявите в екипа, който ръководите или влизате в момента. От особено значение е да те забележат и оценят, да се откроиш с дарби и таланти, да покажеш ум и интелект, а по възможност и стилна визия. Всяко отклонение, предозиране и преиграване няма да се посрещне и изтълкува добре. Бъдете умерени в исканията, дозирайте нещата, пипайте с кадифени ръкавици там, където смятате да действате със здрава ръка в бъдеще. Залагат се основите на нови колективни дейности.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за нови начинания. Печели този, който издигне нова идея, развее я като знаме и успее да спечели на своя страна колегите, приятелите или електората. Това е и ден на екипното мислене, на колективните инициативи и умението да се напаснеш на променящата се среда и обстановка. Такъв силен момент ще чакаме доста време. Опитайте да привлечете погледите и да направите приемливи за околните личните си амбиции, усещания и идеи. Чудесно ще е, ако те работят и за общото благо.

Риби 20 февруари – 20 март

Предстои пълнолуние в Риби, придружено с лунно затъмнение, което частично ще се наблюдава и от нашата страна. Днес и утре всяко прекаляване ще води до проблеми, до неприятни изблици на агресия, меланхолия или депресивни състояния. Търсете начин да се опрете на колективната инициатива, да не се изявявате индивидуално и да не искате много от живота. Ще потръгнат дела и дейности, за които сте подкрепени, спонсорирани и напътствани от някой друг, стига да е добронамерен. Тази вечер не оставайте сами.

ЧРД

Личната ви година е шестица. Очаквайте придобивки за дома и семейството и може би нов член в него. Годината е добра за зачеване и сключване на брак. В следващата година може да бъдете изолирани от старата приятелска среда поради семейни или нови служебни отношения. Начинът ви на живот ще се промени.

Родените днес имат дарбата на организатор и обединител на идеи и отношения. Ще вършат голяма част от работата, но после друг ще вземе връх и ще ги ръководи. Проблемът им е, че трудно ще заемат високите позиции, които заслужават. Съветът е и да патентоват откритията си навреме.

Заченатите днес ще получават видима и невидима подкрепа от предците, от отвъдното и от измерения, в които попадат душите ни. Ще приличат на свой прародител и ще наследят дарбите на рода. Понякога ще ги обхваща необяснима тъга по нещо изгубено.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.