Пьотр Толстой
Интернет

Чадър за храненици

Иван Тропанкев - сряда, 21-09-2016 - 17:18

Че наглото изказване на руския депутат Пьотр Толстой ще предизвика буря от реакции у нас не беше трудно да се досетим. Очаквано беше и да му се напомни - в случая от премиера, че  1300 години никой не е успял да купи България.

Учудващо е обаче защо сред най-шумно възмущаващите се оказаха висящите на други чужди хранилки видни "поборници" за демокрация, пребоядисали се възпитаници на комунистически идеологически институти и бивши ченгета от ДС, изявяващи се на десния фронт. Очевидно и през ум не им минава, че дейността им не е в полза роду, а служене на нови господари.

Всъщност дори са по-лоши от рублофилите, защото повечето от тях са се клели за вярност и са воювали срещу „гнилия“ западен строй, а днес без да им трепне окото усвояват сребърниците. Народът правилно е казал за такива, че колкото и да се въртят, задникът им остава отзад. Хората не са вчерашни, знаят добре кой кой е. Нито ще се трогнат когато същите викат дръжте крадеца и в същото време, въртят далавери, които плащат данъкоплатците, още по-малко ще повярват на псевдопатриотизма им.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.