Хороскоп за 28 септември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 28-09-2016 - 06:48

Овен 21 март – 20 април

Ден на пробив, на атака, агресия или манипулационни действия за защита на личните интереси и позиции. Няма да се спрете пред нищо, за да защитите територията си на влияние. Ако от доста време чувствате някакво задръстване и зацикляне в живота, работата и личните връзки, сега е момента да направите пробив и да намерите решението на проблема. Чудесен ден за отваряне на собствен търговски обект, за регистрации на фирми, патенти и разрешителни. Пътувайте, водете преговори на място.

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

Телец 21 април – 20 май

Днес и утре може да постигнете максималното за месеца в посока на бизнеса, търговската и миниджърска инициатива. Сега е момента да заемете овакантени пазарни ниши, да се преборите за по-висок пост на работното място и за престижна позиция в обществото. Някой изкачва и стъпалата към една немислима преди политическата победа. Този ден ще ви донесе сила и защита, възможност да направите силен ход и да отвеете конкуренцията. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. Намирате нова база, жилище и офис.

Р-6

П-6

Л-5

К-6

З-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

За родените в първата декада денят носи спънки и прегради по пътя, шансове за неприятни откази в местата, където отивате с готови документи и проекти. Не се отказвайте. Ако на едно място ви откажат, на друго ще ви приемат. Днес и утре ще изпиете поне една горчива чаша, но и сладка ще последва след това. Възможно е някакво прозрение за действителното състояние на отношенията ви у дома и на работното място. Съветът е да постъпите като реката, да заобиколите скалите по пътя си и с времете да ги подкопаете.

Р-5

П-4

Л-6

К-4

З-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Край с изчаквателната политика. Днес и утре направете добре обмислен и подсигурен ход. Всяка инициатива ще се отплаща във времето напред и ще ви носи дивиденти. Днес и утре е добре да се отвори ново производство, нов търговски обект или заведение. Дайте възможност и на хобито ви да работи за вас. Преградите са лесно преодолими, особено тези в нас самите. Близо до вода ще получите някакво озарение за правилната посока в живота и за избора, който трябва да направите. Някой ще купи еднопосочен билет.

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

Лъв 22 юли – 22 август.

Луната напуска вашия знак, но не и късмета ви. В момента шансът ви проработва, оказвате се търсени от няколко страни или от една, но сигурна и предлагаща по-изгодни варианти. Ще отлепите от точката на застоя, а някой дори ще се затича към едно по-добро бъдеще с нова връзка и нова любов. Ще намерите изход и решение в една неприятна и зациклена ситуация. Сега е момента да задвижите амбициозни проекти, да подпишете изгодни договори и да си стиснете ръцете с доказани във времето партньори. Уреждате пътувания.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-6

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на напредък, постижения и заслужени награди. Ще ви се отвори парашута за нова работа, за реализиране на проекти и мечти, за старт на нов бизнес в нова пазарна ниша. Денят дава сила за постигане на немислими в миналото позиции. Каквото се посади ще се хване, каквато идея имате ще започнете да я реализирате. Претворяват се в реалноста проекти, които сте смятали за невъзможни. Мислете за нещо прекрасно и то ще ви се случи. Добре подготвените ще направят и своето лично откритие, което ще им донесе слава и пари.

Р-6

П-6

Л-5

К-5

З-5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Тенденцията е всичко да потръгне в изгодна за вас посока. Подайте документи, търсете нова работа, подпишете нови договори и приемайте предложенията, които ви правят. Ще се окажете отдавна търсената кандидатура за престижна позиция в бизнеса и в обществото. И в политически план имате много добра позиция до една година. Не се ограничавайте сами. Дайте воля на жизнената си енергия на амбицията и творческия си потенциал и ще стигнете далеко. Ще получите прозрение по важен въпрос. Приятели и близки ви стимулират.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Очертават се два дни на успех и постижения, възможност да уредите документи и разрешителни, да се впуснете по реката на новите инициативи и да стигнете до спасителен остров в кризата. Чудесен ден за отваряне на нов търговски обект. Започнете дейност, която ще ви направи по-независими в света на конкуренцията. И ако до момента сте разчитали на едно, сега в живота ви ще се появи друго, с което ще затворите цикъла и по-спокойно ще очаквате бъдещето. Ден за пътувания и опознаване на света от друга гледна точка.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-5

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Родените в първата декада ще попадат в стресови ситуации, които ще ги накарат да се откажат от едно за сметка на друго. Бъдете готови с няколко предложения, че ако едно или друго ви се откаже да ви останат резервни варианти, с които да запазите позициите си в социума, политиката и на работното място. Не се отчайвайте, дори и да срещате прегради на всяка крачка. Този ден ще ви накара да криволичите между позволеното и забраненото и чрез проба и грешка да намерите верния път. И в любовта ще получавате откази и покани.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на големият ви личен шанс, на възможността да се внедрите в нова и престижна пазарна ниша, да подобрите начина си на живот чрез нова връзка и старт на нова инициатива. Днес и утре е особено благоприятно за отваряне на собствен бизнес, за регистрации на фирми и патенти. Защитете творчеството си от плагиатите. Може да намерите и силен съюзник в лицето на детронирани величия. Не забравяйте, че родените под знака на Девата са най-благоприятните ви партньори. Ден на прозрение за наистина стойностните хора до вас.

Р-5

П-6

Л-4

К-5

З-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Всичко предприето ще носи ползи. Ден за подписване на нови договори, за осъществяване на съюзи с нови партньори от страната и чужбина. Не се колебайте да тръгнете напред, да направите избор на нова посока, цел и лична мисия в този живот. Доверете се на интуитивния си избор. Ще ви движи някакво особено озарение и прозрение за правилната посока. Може да срещнете прегради, които един ще заобиколи, а друг ще подкопае с времето. Няма сила, която да стопира ентусиазма ни за движение напред и нагоре.

Р-6

П-5

Л-6

К-6

З-6

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден свързан с водата и с рибешката интуиция, която не знае прегради и намира решението на всеки проблем. Един след друг по пътя ви ще никнат пречки и проблеми, ще се появяват прегради в места, където уж всичко сте уговорили и уточнили. Може да се наложи повторно вадене на документи и разрешителни. Търсете изход от ситуации, които отдавна не ви дават мира и покой. Но незавсимо спънките и проблемите до вечерта ще покажете какво искате и можете. Дано не се заблуждавате. Може би вече сте намерили своя рай.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. От особена важност е до края на годината да стартирате нова дейност и бизнес инициатива, ако до момента не сте го направили. Всичко, което предприемете ще ви донесе обезпечение и юридическа сила, ще ви направи конкурентоспособни и ще помогне да проявите с пълна сила талантите си. Не на последно място ви се дава и шанс в любовта. До една година чакайте и наследник.

Родените днес притежават изключителна интуиция. Няма да се спират пред прегради и забрани. Те са тези, които ще изковат и внедрят в практиката новите закони. От особена важност е да им подсигурите първите крачки в бизнеса с тяхно лично заведение, база и търговски обект. Имате време да ги намерите и купите.

Заченатите днес ще бъдат благи, търпими и нежни. Само не злоупотребявайте с търпението им един ден. Ще пътуват много, ще имат професия изискваща странстване. Вероятно е да страдат от алергии и кожни инфекции.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.