Колите от програмата Renault Selection са на по-малко от 7 години и под 150 000 км.
Снимки Любомир Асенов

Renault Selection обещава качество, произход и гаранция

Денислав Стоянов - петък, 01-12-2017 - 08:36

Програмата стартира заедно с ново дилърство на Renault и Dacia в София

Компанията „Renault България” даде старт на програмата за сертифицирани употребявани автомобили Renault Selection. Целта на програмата е да създаде бизнес модел, по който да се извършва дейността с употребявани автомобили, съгласно корпоративните изисквания на Renault. Под слогана „Сертифицирано минало, Гарантирано бъдеще“, Renault Selection обещава сертификат за качество и произход, гаранция минимум 6 месеца и безплатна пътна помощ 24/7.

Автомобилите, които попадат в обхвата на програмата са тези, които имат едновременно по-малко от 7 години от дата на първа регистрация и са под 150 000 км. Програмата Renault Selection предлага и допълнителна гаранция при определени условия, карта от Съюза на българските автомобилисти с валидност спрямо гаранцията и протокол по 100 контролни точки.

Новият продажбено-сервизен комплекс на „Омникар Ауто” е оторизиран дилър и сервиз на Renault и Dacia.

Първият обект Renault Selection Store се намира в новооткрития продажбено-сервизен комплекс на „Омникар Ауто”, който е втори в рамките на София и четвърти в страната. „Омникар Ауто“ ООД е оторизиран дилър и сервиз на Renault и Dacia от 2007 г. Компанията развива дейността си в три големи града от първостепенно значение – София, Пловдив и Бургас. Новото дилърство е с обща площ от 22 600 кв.м. Площта е разделена на търговска, сервизна, офис, склад, както и паркинг с 420 паркоместа. Размерът на инвестицията е 6,5 милиона лева и дава възможност за работа на 40 човека. Сервизните услуги включват механични, бояджийски, тенекеджийски и автокозметични услуги.

Renault Selection Store се намира в София на ул. „Околовръстен път” № 935, точно до разклона за Суходол.

Клиентите и любителите на марките Renault и Dacia могат да посетят новия обект на „Омникар Ауто” по време на „Дни на отворените врати“ от 1 до 3 декември включително. Те ще имат възможността да тестват пълната продуктова гама на Renault и Dacia. Всеки клиент направил тестово шофиране, ще получи възможността за специално предложение, комбиниращо изкупуване на неговия настоящ автомобил и оферта за нов, след направен оглед и динамичен тест. Новата локация на „Омникар Ауто” и Renault Selection Store се намират в град София, на ул. „Околовръстен път” № 935, точно до разклона за Суходол.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.