Вашят хороскоп за 20-26 август

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 22-08-2016 - 00:29

Овен 21 март – 20 април

Символ на съботния ден е магията на преобразяването, възможноста да се покажете в различна светлина или просто да намерите себе си и важно за вас място. По някакъв начин ще се почувствате като преродени или ще намерите начин да се измъкнете от неприятна ситуация. Преблемът е, че тази вечер може да бъдете опасно зарибени с нещо по-рисково от това, с което ще се разделите. В неделя Луната навлиза във вашия знак и в понеделник е в провокиращ съвпад с Уран. Грешките ви от 21-и ще променят плановете ви за 22-и и дано не ви извадят от една благоприятна за вас ситуация, комбинация и възможност. Ако говорим за пари, за шанс да получите нещо дължимо или да спечелите повече от друг път, това може да стане на 23-24-и. В тези два дни се крие шансът да намерите и спонсор, за вас или децата и да притиснете тези, които отдавна са ви длъжници. Нищо няма да мине мирно и тихо, но без натиск и активност от ваша страна нищо няма да се уреди. И в един по общ мащаб тези дни ще покажат на всеки мястото му, ще дадат на един възможност да се облагодетелства, на друг да действа агресивно, а на трети да вземе без да пита, това което му е необходимо. Очертават се и световни сблъсъци на интереси. Активизира се военният потенциал. На 25-и нищо важно да не се предприема, а на 26-и да не се мисли и действа в екип. За почивните дни предпочетете семейната среда.

 

Телец 21 април - 20 май

Една знаменателна седмица. Бъдете внимателни, може да извадите голям късмет от тотото на живота, но и да затънете, ако не сте подготвени за всякакви случайности. В събота маските падат, разкриват се болезнени истини, които ще позволят на много хора в следващите дни да направят неочаквани ходове. В неделя кой както може ще захапе другия. Неблагоприятен ден за брак и всякакъв тип обвързване. Всеки си гони интереса в играта на чувствата. 22-и дава възможност да се прекрачат бариери, да се поставят лични рекорди, но и опасно да се влезе в чужди води. В интервала 22-24-и животът на много хора може да се преобърне и дано да е за добро. От една страна ще ви зарежда с енергия хармоничният съвпад на Меркурий и Юпитер от знака на Девата, но от друга ще ви провокира агресивният съвпад на Марс и Сатурн. Съветът е в тези дни да се пипа с кадифени ръкавици, за да не се наруши и световния мир. На 23-и може да имате големи печалби, да направите изгодни сделки и да намерите отдавна търсен спонсор за вас или за децата. На 23-24-и Луната е във вашия знак. Очакват ви възможности за пътувания и животопроменящи срещи. Може да се получи това, което в миналото е било невъзможно. На 25-и смирете апетитите, не се лакомете, ще ви ударят през пръстите. На 26-и се говорят празни приказки, вместо да се действа.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

За вас има някаква негативна и провокативна връзка между случващото се на 21-и и след това на 25-и. Тези два дни от настоящия период може да ви донесат повече грижи, неприятности и неудобство отколкото смятате. Бъдете особено внимателни, не предприемайте рискови инициативи и не се намесвайте като страна в битките на големите. В събота ще получите предупредителни знаци, кой и с какво може да ви навреди или постави в трудна ситуация на избор. В неделя стойте мирни. Не искайте много от живота, не поемайте излишни рискове. В този ден лакомията и желанието да имаш още и още ще ви скара с важни хора. Неблагоприятно за брак. На 22-и проблемите ще са повече за родените около 15 юни. Съвпадът на Меркурий и Юпитер в нехармоничен аспект с Нептун образува кармичен кръст с вашето Слънце. Може да ви предложат особено изкушаващ вариант, който до два дни ще ви направи тотално зависими от обстоятелства и чужда воля. До 29-и и Венера ще дойде в съвпад с Юпитер, а това ще помогне на конкурентите ви да действат синхронно, да ви притиснат и обезоръжат, ако не намерите нужното покровителство. Но може би 25-и е най-неприятният ви и рисков ден. Атаката към вас ще е повсеместна. Каквото загубите трудно ще си върнете. В петък настава голяма говорилня, вместо да се върши работа и действа адекватно. Нужна ви е приятелска защита. Вероятен е и здравословен проблем.

 

Рак 22 юни - 21 юли

Предстои период, в който доброто и злото ще се сблъскат челно, а за вас нещата може да се развият обещаващо и обнадеждаващо. Може да хванете голямата риба в мътните води на кризата. Ако сте добре информирани, ако знаете какво правите и към какво се стремите, може да получите максималното до петък. В събота късметът действа повече за родените в третата декада. Маските падат, маскарадът в отношенията ще омаскари някого, картите ще се разкрият. Хора като вас с голяма интуиция може да прозрат как ще се развие ситуацията в бъдещето. На 21-и се покрийте, не влизайте в излишни спорове, не се срещайте с хора на риска. Кой както може захапва другите, налага волята си, поставя ултиматуми, завзема чужда територия и позиции. Съвпадът на Венера и Юпитер на 22-и ще ви включи в спонсорски проекти или ще помогне сами да станете обект на благотворителност. Потърсете възможност да се включите в дейноста на определени фондации, да направите едно добро дело, да спонсорирате някого. Жестовете ще се върнат с двойна сила. На 23-и може да се спечели максимално, но и да се отпуши агресия, която да помете стремежите на много хора към по-добър живот. На 23-25-и някъде преразпределят и световната баница. Вероятни са възходи и падения. На 25-и стойте далече от тълпата, не участвайте в колективни начинания. На 26-и лесно се губи енергия, пари и смисъл в живота.

 

Лъв 22 юли – 22 август

В събота околната действителност е огледално отражение на това, което става в душите ни. Ако във вас цари буря и наоколо ще се разрази такава. До вечерта може да разкриете една измама или да получите по заслуги за старанията си. В неделя всичко да се подлага на проверка. Някой ще ви тества на опън и натиск. Силните на деня в момента залагат капани за наивници. Не се свързвайте с непроверени хора или с тези, които в миналото са ви притеснявали с измамни и нежелани връзки. На 22-и в много животи ще се разрази буря, но за вас това може да е буря в чаша вода. Ако сте ориентирани правилно ще се вазползвате максимално от случващото се. Имате шанс за неочаквана печалба. Отпадат ограничения, които спъват. В този ден с лекота се прекрачват бариерите. Проблемът е, че някои от тях в момента ни пазят и защитават. Вечерта навлизате в рисков период. На 23-и може да свършите добра работа, но тя ще пълни и чужди джобове. Внимавайте с пари и вложения на 23-24-и, не рискувайте, стойте далече от тълпата. 25-и е неприятен и рисков ден както и да го погледнеш. В моменат протичат искри от сблъсъка на доброто и злото. Не забравяйте, че в окултните практики се смята за най-силен този, който никога не е на мястото на удара. В този ден ще се раздават удари под кръста. На 26-и споровете и разнопосочните мнения ще попречат при взимане на адекватни решения.

 

Дева 23 август – 22 септември

Този период може да ви издигне на върха или да ви събори от сигурна позиция. На 22-и е точният съвпад на Меркурий и Юпитер във вашия знак, а в 16ч 30 мин. по Гринуич и Слънцето навлиза в Дева. На 29-и Венера също ще бъде в съвпад с Юпитер. Ще ги видим заедно на звездното небе. Назряват спонсорски и благотворителни събития, които може да ви донесат неочаквани подаръци от съдбата. Използвайте но умната всеки шанс, защото на 22-23-и агресора Марс е в съвпад със Сатурен в знака на нехармоничния ви Стрелец. Нищо не може да бъде прекалено хубаво в тези тежки времена. Гответе се за удар на съдбата, не влизайте в отношения с хора на риска и избягвайте пътувания в страни с революционна ситуация. Този период може да запали опасни огньове, но и да стимулира световните лидери към благотворителни проекти. Добре е в началото на деловата седмица да регистрирате патенти и фирми, да опитате да се преборите с тези, които са ви отнели права, пари и лична територия. 23-24-и ще ви донесат повече рискове, но и повоче възможност да доминиате в определени ситуации. 25-и може да ви събори от сигурна позиция. Играете нестинарско хоро в посока на големите си фобии и фикс идеи. Нептун от Риби налива масло в огъня на нереализираните възможности и ви подтиква към рискови ходове. На 26-и са вероятни скандали и разправии.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

20-и е денят на кривите огледала, илюзиите са навсякъде. Това може да замъгли съзнанието ви и в следващите два дни да направите неточен и рисков избор. На 21-и не се обвързвайте с никого за нищо. С навлизането на Слънцето в знака на Девата вие навлизате в сатурнова дупка. Не си поставайте тежки задачи особено за 21-22-и. За родените около 10 октомври 22-и е зареден с почти равностойна положителна и отрицателна енергия. Ще се случват събития, за които ще почерпите и ще плачете, ще се почувствате емоционално и физически употребени. Давате газ и натискате спирачките едновременно. Дано поне финансово не загубите. Не правете планове, не позволявайте да ви зарибяват и вкарват в капани за наивници. Неблагоприятна неделя за сключване на брак. Единият ще доминира и със сигурност ще се търси някаква сметка във връзката. На 23-и имаме почти равно количество добро и зло. Включете се в спонсорски проекти, регистрирайте патенти и разрешителни. Ако говорим за печалби, то на 23-24-и ще печелят повече хората на високи позиции. Някъде ще се използва и силата на агресията за навлизане в чужда територия. На 25-и ще се започне с реформите. Време е да изринете Авгиевите обори в живота си. Поставят се искания, от които никой не отстъпва. Приключеното на 26-и носи успех и награди, а започнатото натоварва.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 20-и бъдете обективни, контролирайте чувствата. Маските падат, изяснявате си доста положения, а това ще ви предпази от грешки. Неделниятден изисква отказ от обвързване с когото и да било за каквото и да е. Работете на свой терен, контролирайте апетитите не само в храната, но и в секса. Плетат се интриги, оплитаме се в мрежа от лъжи. 22-и сменя полюсите, дава ви повече права и възможности, поради зациклянето и неприятностите на конкурентите. Възползвайте се на мига. На 23-и рискът диша във врата на родените в първата декада. До четвъртък Луната ще ви гледа в опозициая, ще губите позиции поради участия в колективни инициативи. Тези дни изискват всеки да си поеме отговорноста, а не да се крие зад чуждия избор. Тихомълком може да направите силен ход. Не афиширайте победите и избора си, независимо, че много ви се иска да се похвалите с нещо. 23-24-и носят финансови загуби, ако не си затваряте устата. На 25-и агресията е повсеместна. Ден на крокодила, на тези, които не прощават, които не правят компромиси и като захапят не пускат. Може да отстраните конкурент. Денят се свързва с изгнанието, преследването и насилието, които няма да липсват някъде по света. На 26-и търсете компетентно мнение и в почивните дни давайте смело напред. В събота постигате максималното, а в неделя може да се обзаведете със собственост.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 20-и срещате лъжа и измама, предоверявате се и се ядосвате на себе си. В неделя очаквайте опит за въздействие и влияние, някакъв особен вид провокация, която ще ви амбицира и настрои агресивно. Няма да простите неща, които в миналото сте прощавали. На 22-и много съдби може да се объркат преди да се оправят и подредят по нов начин, на ново място и в нови професионални и семейни отношения. Марс е в точен съвпад със Сатурн във вашия знак в квадратура с Нептун от Риби и с навлизащото Слънце в Дева. Ще бъдете разпънати на кръста на отговорности и задължения. Бъдете особено внимателни. За родените около 1 декември ще се случват животопроменящи събития, при които не може да останете безучастни. Сменят се нагласите, полюсите и отношенията ви с досегашни и бъдещи партньори. Някой може да се реши на крачка към нови хоризонти тук или в чужбина. 22-и дава повече сила на родените в третата декада. На 23-и натискате копчето за рестартиране на нова програма. Дано добре да сте подготвили нещата. В тези дни трябва да сме особено внимателни кой какви копчета натиска. 24-и изисква проучване на терена и отношенията. На 25-и попадате в капани, предявявате претенции, с които ще настроите някого агресивно. Рисков и опасен ден. И сексът разболява. На 26-и преговорите зациклят.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота бъдете максимално обективни в отношенията. В неделя сме оплетени в лъжи и завоалирани действия. Не се обвързвайте с никого за нищо. 21-22-и ви вадят от равновесие. Подтиквани сте да направите рисков ход да посегнете към чуждото или да позволите на чужди хора да се разпорежад с вашето. Лоши дни за обвързване с брачни и професионални договори. Вероятни са проблеми с очите, може и зъб да ви заболи. В преносен смисъл ще се проявят хората, които ви имат зъб или претендират за нещо ваше. На 23-и навлизате в силен период по отношение на имоти и финансови постъпления. За околните играе тоягата на принудата и никак не е изключно вие да я държите. 23-и се свързва с колесницата на победата, с умението да се побеждава независимо какви са условията на битката. 23-24-и може да преобърнат живота ни и дано да е в положителна посока. Променя се статуквото, нищо не е същото, трябва бързо да се реагира, за да се запазят или придобият предимства. Слънцето вече ви гледа в хармоничин аспект от Девата, а съвпадът на Меркурий и Юпитер осигурява стабилност на договарянията, особено ако касаят уреждането на изгодни за вас фирмени отношения, прехвъляне на собствености и активи и връзки с чужбина. На 25-и печелят тези, които държат тоягата на принудата. На 26-и действате разсеяно и правите грешка.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Символ на съботния ден е преобразяването. Един разкрива картите си, а друг се прави на това, което не е. Всеки избира тактиката си и дано вашата проработи. Вижте се отстрани, преценете обстановката. В неделя не се женете, не се обвързвайте, не взимайте и не давайте заеми. Край с една илюзия, навлизате в утрезвяващ период. На 22-и може да влезете в ролята на балансьора или третия, който опасно застава между други двама. Не се знае как ще се развият нещата. Може да се окажете жертвеният агнец, но може и да помогнете една ситуация да мине без големи жертви. От 22-и Слънцето вече не ви гледа в опозиция. Хора с власт и положение може да преразгледат и приемат вашата кандидатура. На 23-и правите рисков финансов ход и помагате на друг да спечели Трудно си защитавате интересите в материален план и на 24-и . В този ден се печели от консултации и консултантски услуги. Който знае и може ще извлече ползи от съвети и предписания. 25-и ви дава шанс да извоювате изгодни условия, да поставите в шах тези, които до момента се се разпореждали в живота и професионалния ви избор. На 26-и може да се окажете катализатор на процесите, които до момента са ставали неосъзнато. Привличате погледите на близки и приятели върху актуалните за момента действия. Който е в час и си знае урока ще спечели.

 

Риби 20 февруари – 20 март

В събота Луната е във вашия знак. Плувате в мечтание, действате разсеяно. Вечерта е обсебваща. В живота ви може да се появи човек с опасен чар и мисли. Не оставайте с преспиване на непознати места и с непознати хора. В неделя ще се събудите оплетени в лъжи и поставени в шах от ситуацията. Не се съгласявайте с нищо, което може да ви застопори и вкара в капани. Лош ден за годежи и брак. Единият ще попадне под влиянието на другия. Няма равностойност. На 22-и преградите се лесно преодолими. Дано успеете да надскочите себе си и да реализирате амбициите си. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят. На 23-и печелите и губите едновременно. Денят завършва с усмивки и сълзи. На 24-и може да се приобщите към печеливш проект, но да загубите личната си самостоятелност и индивидуалност. Родените около 1 март са в тежка позиция в тези дни. Марс и Сатурн ви гледат в пречупращ аспект. Моментът е опасен за очите. Спазвайте техниката на безопасност, работете с очила, ако боядисвате нещо. На 25-и сте в най-слабата си и губеща позиция. Може да вземете решение за напускане на семейството, любимия или на страната. Ден на изгнанниците. Битката за кокала навлиза в тежка и безкомпромисна фаза. На 26-и нищо да не се започва. Но каквото се приключи ще ви помогне в събота и неделя да направите силен, пробивен и успешен ход.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.