Хороскоп за 9 октомври, петък

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 09-10-2015 - 00:27

Овен 21 март- 20 април

Денят отпушва творческата инициатива. Проведете важни делови разговори и срещи на четири очи. Въздържайте се от колективни инициативи. Всеки надига глас с претенции и трудно се съборазява с чуждите искания. Лесно може да влезете в преразход не само на сили и чувства, но и на средства, които в последствие трудно ще си върнете. Ще чувате обещания от различни страни, но след тях почти нищо няма да се случи и получи. Отложеното за следващите два дни ще носи повече ползи и преимущества.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

Телец 21 април – 20 май

Чуждата инициатива и натиск ще работят във ваш интерес. Дистанцирайте се от общата говорилня. Не е ден за събрания. Всеки дърпа чергата към себе си, бори се за престижни позиции и пари и не е склонен на компромиси. Тръгващият в директна посока Меркурий отпушва бизнеса. Опитваме се да захапем кокала и да не го пускаме на друг. Още утре ще се оформят групите и сферите на влияние, а това ще даде възможност да се включите в най-успешните инициативи. Ще спечели този, който знае и може да чака своя шанс.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-6

Близнаци 21 май – 21 юни

Предстоят тежки сблъсъци на интереси и позиции. Не очаквайте да ви дадат предимство, да ви направят отстъпки и да ви потупат по рамото. Дори и близките ще ви натоварват и ядосват, ще ви предават и загърбват. За родените в първата декада проблемите ще се повече. Ще се наложи да отстъпвате от думи, дела и позиции, да се събразявате с тези, които утре няма да се съобразят с вас. Не провеждайте съвместни консултации и събрания. Ако не може да ги отложите осигурете си път за отстъпление.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

Рак 22 юни – 21 юли

Имате шанс да влезете в голямата игра или да излезете от нея като победители. Намирате защитници и поддържници на личинте си стремежи и намерения. Не включвайте в предстоящите делови срещи прекалено много хора. Разговорите ще се разводнят, ще има повече разногласия отколкото очаквате и ще се правят повече компромиси. Тази вечер в живота ви ще се появи благодетел. Това ще помогне в утрешния ден да направите своя печеливш ход и да постигнете нужното ви съгласие.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

Лъв 22 юли – 22 август

Чувствате се някак олекнали и с по-малко тежест във връзките, след като Луна и Венера вече не са във вашия знак. Дистанциите се увеличават. В днешните разговори ще се наложи да правите компромиси. Бъдете отворени към благотворителноста. Преди да поискате каквото и да било дайте и обгрижете някого. Започнете инвентаризация на работното място и в бизнеса, който управлявате. Проведете конкурси и участвайте в такива. Преговорите да стават на четири очи. Третият в ситуацията може да се окаже предател.

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-6

Дева 23 август – 22 септември

От днес разширявате дейността си, прокарвате идеи и намерения дори и в места, където в миналото сте получавали откази. Явете се на конкурси. Участвайте и организирайте благотворителни инициативи. Препоръчват се срещи с личните ви учители, съветници и консултанти. Бъдете избирателни във връзките и не споделяйте пред всички намеренията си. Очертават се особено успешни и ползотворни три дни за вас. Каквото не постигнете днес утре ще тръгне по вода и ще се нареди по вашите правила.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на разнобой. Меркурий от вашия знак тръгва в директна посока, задвижва и провокира амбициите ни в бизнеса. Всеки тръгва на нож в защита на личните си позиции и интереси. Това неминуемо ще затрудни преговорите, ще предизвика разправии и излишно противопоставяне, което на първо време ще обърка плановете ви. Добре е докато другите спорят вие да се заемете с проучване и подреждане на приоритетите. Отложете за утре главния си ход и действията, от които очаквате печалби. Ще се обадят потенциални съюзници.

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-5

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Стегнете редиците, свикайте семейния съвет и координирайте действията си в посока на взаимните интереси. Не започвайте нищо важно без да сте го обсъдили с близките, от които очаквате подрепа, съвет и финансова инжекция. Един от критичните дни, в които хората се суетят и лесно влизат в преразход на енергия. Съдбата ви дава шанс да използвате подобни ситуации и да спечелите максимално. Дайте си сметка кого може да използвате в бъдещите си инциативи и какво вече ви е в тежест.

Р-6

П-5

Л-5

К-5

З-6

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Един от опасните и критични дни, в който може да се изпокарате с близки и приятели, да влезете в конфликти на работното място и да дистанцирате потенциални спонсори. Не провеждайте събрания и не участвайте в колективни мероприятия, в които не се знае кой пие и кой после ще плаща. Вероятно е група хора да се обединят срещу личните ви интереси. Някой създава конкурнтна на бизнеса ви пазарна ниша. Ще има опити да бъдете изтикани от позициите, които сте заели. Бъдете внимателни и в любовта. Вървите към изневери.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

Козирог 22 декември – 20 януари

Навлизате в тридневен силен и творчески период. Проведете нужните консултации и преговори без посредници и излишни свидетели. Старайте се да извлечете ползи и облаги от конфликтите, от претенциите на другите, от нежеланието им да се примирят и помирят с реалноста. Днес маските падат, усеща се накъде ще задуха вятъра на промяната. Подгответе бъдещите си инициативи. Може да привлечете спонсори за важните делови проекти и да си осигурите стабилна юридическа защита.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не споделяйте намеренията си. Днес ще получите предложения от няколко места и покани, които ще помогнат да изплувате от кризата. Не бързайте да взимате решения. В утрешния ден позицията ви ще бъде много по-добра, а и поканите ще получат финансова и юридическа подплата. Ще спечелите и от консултантска дейност. Не влизайте в излишни спорове. Животът сам ще докаже правотата ви, ще ви направи актуални и търсени. Очертават се ползотворни пътувания и покани, които не бива да се пренебрегват.

Р-6

П-6

Л-5

К-6

З-6

Риби 20 февруари – 20 март

Един от критичните дни за родените в първата декада. Четири планети ви гледат в опозиция от знака на Девата. Като се добави и тежкият аспект със Сатурн от Стрелец, може да се очакват кризи в отношенията, приключвания и неприятни случайности, които ще ви вкарат в преразход на сили, чувства и средства. Не участвайте в преговори, не позволявайте да ви стоварят чужда отговорност и чужди дългове, които трябва да платите. Вероятен е стомашен проблем. Спазвайте диета, ограничете контактите.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е деветка. Време е за приключване и раздели както в любовта, така и в партньорските и професионални връзки. Предстои разчистване на сметките, което ще освободи поле за личната ви инициатива и изява в следващата силна за вас година, в която ще застанете на стартова позиция.

Родените днес ще привлекат силни благодетели в живота си, ще се радват на протекци и защити, които не се дават на всеки. Имат важна мисия, която ще се активизира на 12 год. цикъл. Постарайте се в живота им да има повече хора родени около 20-30 август, които са предопределените им от съдбата благодетели, партньори и любими.

Заченатите днес ще бъдат богати, ще дочакат почести и слава, но ще бъдат спъвани от голямото си честолюбие. Каквото посеят, това ще пожънат.