КАТО ЛЪВОВЕТЕ

Роднина на Янка Рупкина стана Mr King of Fitness

Агенция Монитор - понеделник, 09-10-2017 - 14:03

 

Янчо Алексиев, роднина на фолклорната легенда Янка Рупкина, спечели титлата Mr King of Fitness Нации. Студентът в НСА пребори сериозна конкуренция на финала на феста, който се проведе в клуб в Банско. Народната певица озвучи старта на голямото мерене на мускули и остана да празнува с участниците до 4 сутринта. По четирима мачовци триумфраха в категориите фитнес-бодибилдинг и фитнес-топ модел. „Всеки от тях е победител, няма подгласници. Имаме титли Europe, Planet, Galaxy и „Нации“, които от догодина ще бъдат обособени в самостоятелни конкурси и ще се проведат в различни точки на Европа. За Mr King of Fitness Planet кандидат домакин, например, е Украйна, а Mr King of Fitness Galaxy се ориентира към Азербейджан.“, сподели за „Монитор“ Николай Стоянов от модна агенция „Монарх“, организатор и лицензиант на фестивала.

Добрата си двигателна култура в Банско показаха нашенци с постоянен адрес в Австрия и Норвегия, а сред победителите в сегмента фитнес-топ модел бяха испански тореадор и инструктор по летене с парапланер. 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.