Интелигентна светлина за велосипеда

Агенция Монитор - неделя, 04-02-2018 - 13:09

Lucnt е оборудвана с акселерометър, задна светлина за велосипед, изработена от едно цяло парче авиационен алуминий и е способна на повече, отколкото може да се очаква.


Проектиран в Сан Франциско от Mema Engineering, Lucnt се включва автоматично, когато бъде закачен за магнитната монтажна скоба и се изключва, когато бъде откачен. Светлината се изключва и когато велосипеда остане неподвижен за повече от 90 секунди и се включва отново, след като велосипедът бъде задвижен.


Когато велосипедът се движи, светлината може да бъде нагласена да свети постоянно с 10% яркост или да мига при 100%. Мигането на светлината се променя спрямо скоростта на велосипедиста и спира да мига, когато се натиснат спирачките, а ако вече са в режим на постоянна светлина, Lucnt достига 100% яркост при натискане на спирачките.
Lucnt е водоустойчив и според информацията може да работи до 20 часа с едно зареждане на интегрираната батерия.

Тагове:  KLucntMema-Engineeringbikes

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.