Преди Велинград голямата Стоянка Мутафова и Муки представиха книгата си в Димитровград.
Снимка: Фейсбук
Дъщерята на Стоянка одобрила кандидата по Фейсбук

Нюйоркчанин идва в София заради Муки

Ирина Гигова - неделя, 15-04-2018 - 14:31

Братът на Мария Грубешлиева-Муки, който от почти 30 години живее в САЩ, има намерение да се върне у нас и да доведе свой приятел, хлътнал по неговата полусестра, виждайки снимките й във Фейсбук. Дъщерята на легендарната Стоянка Мутафова също харесала фотосите на въпросния Дейвид, който изглеждал малко по-млад от нея и добре поддържан, но засега не обещава нищо повече. „Ясно е, че аз няма да оставя майка си, а кой би оставил Ню Йорк, за да се установи тук?! Пък и интуитивно някак не мога да си представя да понасям един мъж непрекъснато до себе си и той да поняса мен“, коментира Муки за „Монитор“, добавяйки, че все пак е навита да се запознае с американеца на българска земя. Братът Божил все още не е уточнил кога ще лети насам с кандидат-жениха.

Плановете се усложняват и от това, че синът на Леонид Грубешлиев не обичал да си идва и навремето при първа възможност забягнал отвъд океана с полет за Куба, а по-късно се установил в Ню Йорк. „Като мен, и Божил, който е кръстен на дядо ни по бащина линия, остана без деца. Раздели се със съпругата си и сега живее с една мулатка, която се грижи за възрастната си майка“, отбелязва Муки сходствата в съдбите им.

В събота кралицата на комедията Стоянка Мутафова и дъщеря й представиха биографичната книга за голямата актриса „Добър вечер, столетие мое!“ при голям успех във Велинград. Във вторник пък луксозното томче, създадено от Грубешлиева, ще има премиера в Перник. Авторката Муки много се вълнува, тъй като именно в тамошния театър е била актриса в продължение на доста сезони.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.