Хороскоп за 27 септември, неделя

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 27-09-2015 - 09:37

Овен 21 март – 20 април

Благоприятен ден за всякакви начинания. Не протакайте срещи и разговори, търсете възможност да прокарате идеите си, да се срещнете с правилните хора и да обсъдите неща от взаимен интерес. В следващите дни обстановката ще се нагнети от неочаквани събития, в които може да сте потърпевшата или губещата страна. Положете максимални усилия за омиротворяване на ситуации, които искате да запазите. Намерете пътя на компромиса към хората, които искате да привлечете и задържите в своята орбита.

 

Работа 5

Пари 4

Любов 6

Късмет 5

Здраве 4

 

Телец 21 април – 20 май

Не пропускайте този ден. Срещи и начинания ще тръгнат в правилната посока. Ще се разберете по спорни въпроси и с лекота ще намерите компромисните варианти. Препоръчва се диета с по-малко течности, така шлаката ще се отстрани без разводняване. Увеличете физическото натоварване и разпределете точно задълженията в семейството. Обадете се на близък с емоционални и здравословни проблеми и го подкрепете. Лесно може да провокирате околните със силен парфюм, грим или думи, които не могат да се преглътнат.

 

Работа 5

Пари 5

Любов 4

Късмет 5

Здраве 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Тежък ден за родените в третата декада. Меланхолията на приближаващото пълнолуние ви прави лесно раними и докачливи. Не се поддавайте на негативните емоции, в които ще ви вкарат свои и чужди амбиции и претенции. Работете в тесен кръг, играйте в своя отбор и не поглеждайте встрани. Ще ви се отрази много добре малко повече физическо натоварване. Не отлагайте важните разговори за следващите дни. Този ден носи в себе си примирието и компромиса. В следващите дни ситуацията коренно ще се промени.

 

Работа 5

Пари 5

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на затишие пред буря. Радвайте се на спокойните и щастливи мигове. Почивайте, разтоварете умората като смените един вид труд с друг. Не си утежнявайте живота с неприятни срещи и разговори, които могат да доведат до конфликти. Избягвайте бурните прояви на емоция. За вечерта не планирайте среща с хора, които не познавате добре. Отраничете се в тих семеен кръг. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Утрешният ден ще ви донесе неприятно изтрезняване, което ще се отрази негативно на работата ви.

 

Работа 4

Пари 4

Любов 5

Късмет 4

Здраве 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Всичко предприето днес ще донесе ползи в бъдеще, ще се развие в планираната посока, ще привлече качествени съюзници и съдружници и ще осигури нова база на интимните ви връзки. Ден на тръбача, който свири за сбор. Свикайте под знамената на личната си активност хората, с които смятате да живеете и работите заедно в бъдеще. Лесно ще се разберете и вземете важни семейни и професионални решения. В утрешния ден това няма да се получи. Всеки ще тегли чергата към себе си и няма да е склонен на компромиси.

 

Работа 5

Пари 5

Любов 6

Късмет 5

Здраве 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Тежък ден за родените в третата декада. Обхваща ви необяснимва мелонхолия, нуждаете се от приятелска подкрепа и защита. Тази вечер не замръквайте в непозната компания. Денят е благоприятен за нови начинания, за уточняващи разговори и уреждане на имотни дела. Ще се наложи да направите компромис, за да се разберете, но в бъдеще и двете страни ще се чувстват удовлетоврени. Не се претоварвайте. Не е ден за магични ритуали. Не стойте дълго пред огледалато и не се парфюмирайте обилно.

 

Работа – 4

Пари 4

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Везни 23 септемри – 22 октомври

Направете всичко възможно в днешния ден да стопите дистанциите. Не предизвиквайте допълнителни конфликти и проблеми у дома и в отношенията с партньори. В следващите дни ще навлезете в особоно рисков период, в който ще се нуждаете от подкрепи и защити. До вечерта желанията и амбициите ви се засилват, може да направите необмислен ход, за който да съжалявате. Съберете се с роднини и близки, разберете се по спорни въпроси и не отваряйте повече темата, която може да предизвика конфликти.

 

Работа 4

Пари 5

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Всяка инициатива в днешния ден ще отваря нови пътища за бъдещето, които ще ви вадят от лични и професионални кризи. В живота ви ще се появят каещите се грешници и хората, които в миналото са ви пренебрегнали. Намерете точния подход и подберете внимателно нужните ви хора. Ролите вече са разменени. В момента вие имате право на избор. Другите ще трябва да отправят молби и да се съгласяват с вариантите, които този път вие ще предложите и наложите. Родените в последната декада ще извлекат максимални ползи.

 

Работа 5

Пари 5

Любов 4

Късмет 5

Здраве 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ако вчера сте получили удар от неочаквана посока днес е добре да обсъдите нещата с близките и с хората, на които се доверявате. Стегнете редиците, подгответе се за атака и защита. Конкуренцията ви готви нови ходове, които може да парирате с добро проучване и реклама. Ще се справите на ниво, ако има на кого да се опрете. В следващите дни животът на много хора ще се обърка. В такъв момент е важно да знаеш на кого и какво може да разчиташ. Ден за инвентаризация и диета на всички нива. Вечерта смирете надигащата се агресия.

 

Работа 4

Пари 5

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден, в който може да постигнете повече от друг път, да намерите правилните хора и да насочите делата си към печеливши проекти. Побързайте, не отлагайте и не протакайте разговорите, от които може да получите подкрепи и защити. Тази вечер в живота ви се издигат прегради, недоволството расте, извършват се трансформации, които трудно ще овладеете. До дни ще търпите непредвидими загуби и болки. Бъдете сигурни, че ако сеете вятър ще пожънете бури. Смирете недоволството, търсете копромисните варианти.

 

Работа 4

Пари 4

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Най-важното в момента е да стопите дистанициите, да привлечете близки и приятели към една обща и печеливша кауза. Предстоят дни на разединение и конфликти, които ще нарушат хода на личните ви проекти, ще ви насочат към хора и събития, за които не сте и мислили дори. Денят дава право на избор, събира ни под знаменета на сили и идеи, които приемаме и одобряваме и ще опитаме да защитим на всяка цена. В следващите дни болезнените ни амбициите ще развихрят свещенни семейни и професионални войни.

 

Работа 5

Пари 5

Любов 4

Късмет 4

Здраве 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не нарушавайте закона, спазвайте разписанията, търсете пътя на най-малкото съпротивление в деловите и лични връзки. Може да се освободите от едно задължение, но да се съгласите с друго, което повече може да ви затрудни и притесни. Бъдете избирателни във връзките. Време е да съберете семейния и фирмен съвет и да обсъдите бъдещите инициативи. Ден на тръбача, който свири сбор. Ще бъде трудно на тези, които останат сами, които не проявят толерантност и не осъществят защитни съюзи. Простете забежките на близките.

 

Работа 5

Пари 4

Любов 5

Късмет 4

Здраве 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е осмица. Всяка инициатива и всеки подписан нов договор ще се отплащат във времето напред, ще работят във ваш интерес и ще привличат качествени хора и съюзници в личната ви орбита. Подсигурете се двойно. В следващата година поне един от ангажиментите ви ще отпадне, ще тръгнете към лична и професионална инвентаризация.

Родените днес имат дарбата да обединяват позиции и интереси, да събират последователи и приятели под знамената на личната си активност. Ще ни радват с артистичност и блясък на сцената на живота. Ще играят ролята на омиротворител и буфер на обществено и политическо ниво.

Заченатите днес няма да загубят връзката си с миналото, с предците и с духовния мир, от който идват. Гласът на съвестта ще е водещ в живота им. Понякога ще изпадат в необяснима тъга. Ще бъдат пазени и съхранявани при критични обстоятелства.