Хороскоп за 2 март, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - четвъртък, 02-03-2017 - 08:10

Овен 21 март – 20 април

Днес всичко може да се задвижи и уреди. Стимулира се творческата ви активност, работата ви спори и до вечерта може да постигнете много. Очертават се стимулиращи връзки, възможности да се представят на ниво проекти и възложени в миналото задачи. Лесно се печелят конкурси и поръчки. Не се страхувайте да влезете в битки. Защитавайте принципни позиции. По пътя към целта може да привлечете качествени хора на своя страна. Ден на очаквани и неочаквани печалби. Подкрепете приятели и близки.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Луната навлиза във вашия знак преминавайки през градусите си на финансова екзалтация. Днес лесно се печелят конкурси, поръчки и пари. С добре премерен ход може да си осигурите нужната протекция и финансиране. Ще ви хрумнат блестящи идеи. Вечерта организирайте купон. Днес колкото и да изядете няма да напълнеете. На маса и на чашка ще се решат и най-тежките задачи и проблеми. Пътувайте, водете преговорите на място и на четири очи, за да избегнете играта на нелоялната конкуренция.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят изисква да бъдем верни на принципите си, на обещанията и на дълга. Всяко нарушение в някоя от тези области ще ви постави в рисковата група, ще ви лиши от покровителство и от така нужното ви доверие. Изпълнете каквото сте обещали и не давайте голи надежди. Днес се дава клетва за вярност, определят се новите приоритети и се привличат качествени съюзници и сътрудници. 2-и и 31-и март са двата дни в месеца, в които храната изцяло се превръща в енергия, а не се складира в мастните депа. Яжте наволя, няма да напълнеете.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Проблемите ще са повече за родените в последните няколко дни на зодията. За другите съдбата превключва на зелен светофар. Каквото предприемете и уредите ще ви донесе пари и слава, ще ви постави в перспективна позиция и ще помогне да реализрате замислите си. Слънце и Нептун ви гледат в брилянтен аспект от Риби, а това положение ще ви помогне да съставите реалистичен и вдъхновен план или програма и да спечелите шефското одобрение. Ден на добри финансови постъпления. Хапнете без задръжки.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Важното свършете бързо. До обед вземете изпит и  осъществете връзките, от които очаквате ползи. Каквото отложите за следобед ще изисква повече грижи, време и инвестиции, ще качи цената на услугата, която търсите или на работата, която ще се върши. Ще се наложи да плащате повече и за планираните покупки. Децата и половинката ще ви изненадат с непредвидени харчове. Навлизете в рисков период, в който от нещо ще трябва да се лишите. Не се лишавайте от хубавото похапване. Днес не се пълнее, храната се превръща в енергия.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Не бързайте. Към обед пред вас ще се отварят широки хоризонти, ще получите предложения, покани и обаждания, които чакате. Проявете с пълна сила творческата си активност. Днес целите са лесно постижими. Ще се намери начин да се уредят спорни въпроси и да се получат дължими пари. Ще ви хрумнат блестящи идеи. Внимавайте и не ги споделяйте, за да не ви ги откраднат. Може да намерите нова работа и да сключите изгоден договор. Търсете на всички нива защитата и протекцията на закона. Диетите са противопоказни.

Работа – 6

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят не започва добре за родените в последните дни на зодията. Може да се отложат пътувания и срещи, на които разчитате. Не унивайте. Каквото планирате за следобед ще тръгне много добре, ще ви донесе предимства, пари и предложения за нови професионални ангажименти. Отстоявайте принципи и убеждения. Защитавайте не само своето достойнство, но и това на хората, които са ви се доверили. Един компромис с чувствата и съвеста ще ви коства много и може да провали дългогодишни връзки.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Късметът ви е активен до обед, а в следобедните часове ще работите за чужда кауза и интереси. Навлизате в проблемен за парите и вложенията ви период. Луната ще ви глада в опозиция от знака на златния Телец, така че много разходи ще възникнат и малко приходи ще дойдат. Ще водите битки за защита на престиж и позиции в обществото. Ще ви обещават едно, а ще правят и ще ви предлагат друго. Разходите ви ще нараснат, а планираните покупки и инвестиции ще глътнат повече от предвиденото. Само в храната не се ограничавайте.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на тежки битки за защита на интерси и позиции. Обединете усилията си с доказани във времето партньори. Може да се спечели много в днешния ден, но и задълго да се ограничите с поетите ангажименти. Важното е да не изневерявате на принципите си и всичко ще е наред. И ако нещо неустоимо ви привлича отдайте му се с цялата си душа. За днес и йогите препоръчват да се ръководим повече от инстинктите си. Не се страхувайте да проявите емоциите си и да се обясните. Ден за хубаво похапване.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Една проблемна сутрин за родените в последните дни на зодията. Бъдете внимателни. Към обед навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. До вечерта може да сключите перспективен договор и да бъдете приети в по-добра среда. Лесно ще вземете изпит и ще пробиете в нова пазарна ниша. Ще ви одобрят за позициите, за които кандидатствате. До два дни късметът ще ви следва. Ще получавате дължими екстри и пари и ще се радвате на протекции. Днес не се пълнее, хапнете си без ограничение.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Тежък ден за родените в първата декада. Може да се провалят пътувания и разговори, на които разчитате. Каквото заработите ще отиде за нуждите на децата и блзките, а за вашите нужди никой няма да попита. Нализате в труден материално период. Вероятни са опити да ви свалят цената, да закъсняват с плащания и поръчки. В този ден от значение за връзките е принципната политика. Бягайте от местата, в които се чуствате предадени и употребени. Не се страхувайте да влезете в битки за защита на свои и приятелски интереси.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Прекрасно се усвояват знания и се генерират идеи. Ще получите неочаквано просветление. Днес Слънцето е в съвпад с Нептун във вашия знак, а този аспект отговаря за творческата активност, за неочакваните хрумвания, които може да ви направят проспериращи и богати. Опитайте да реализирате всяка своя идея и да пресъздадете в реалноста всичко, което ви хрумне. Може да се събудите с гениално прозрение, което не се дава всеки ден и на всеки. Правете това, към което нещо неустоимо ви привлича. Радвайте се и на храната.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е шестица. Вървите към лична и семейна хармония, но ще я постигнете в последните два месеца на годината. До тогава ще изкачвате едно по едно стъпалата към върха на постиженията, славата и любовта. Въоръжете се с търпение и много любов и ще се радвате на заслужено щастие.

Родените днес няма да бъдат бедни. Ще привличат силни покровители, приятели и партньори, ще се радват на протекциите на известни и проспериращи личности и ще имат доходна професия. Стойте до тях и вие ще сте добре на старини.

Заченатите днес ще бъдат необикновени деца с двойнствена природа и с душа, в която доброто и злото ще водят тежки битки за надмощие. Съдбата им на някоко пъти ще се променя тотално, ще изкачват върхове и ще падат в пропасти. Не пийте, ако ще правите бебето.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.