Кабината на новия Iveco Eurocargo се характеризира с вписващи се в градската среда контури.
Снимки Iveco

Iveco Eurocargo спира безопасно с Ferodo

Денислав Стоянов - четвъртък, 21-07-2016 - 10:00

Камионът на 2016 година е оборудван с дискови накладки на компанията

Новият средно тежък камион Iveco Eurocargo, който беше избран за „Международен камион на 2016 година”, е оборудван с дискови накладки на Ferodo. Те осигуряват на камиона оптимално спирачно представяне, издръжливост и понижени нива на шум и вибрации. Компонентите се предлагат и на независимия пазар за след продажбено обслужване чрез гамата на Ferodo, както за предните, така и за задните накладки. Ferodo е доверен доставчик на усъвършенствани спирачни компоненти и създава надеждни решения за производителите на автомобили. За да осигури висока издръжливост и надеждна работа на автопарка от камиони Iveco Eurocargo, компанията Ferodo предлага също така и индикатори за износване, набор от аксесоари и висококачествени спирачни дискове.

Интериорът в кабината на новия Iveco Eurocargo е организиран като мултифункционален офис на колела.

Неотдавна Iveco Eurocargo беше избран за „Международен камион на 2016 година” от жури, състоящо се от 25 опитни журналисти в ресор „Търговски автомобили“ от медии от цяла Европа, включително и от България. Камионите, които участват в конкурса, трябва да са пуснати на пазара през последните 12 месеца, а победителят се оценява на база приноса си към пътнотранспортната ефективност. От най-голямо значение са показателите в категории технологични иновации, комфорт, безопасност, лесна управляемост, икономия на гориво, екологични съображения и краен разход за притежателя.

Тагове:  IvecoFerodo

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.