Хороскоп за 16 септември, петък

С НЕДА ИВАНОВА - четвъртък, 15-09-2016 - 21:53

Овен 21 март – 20 април

 

 

Денят дава шанс да се изпитат неподозирани усещания, да си доставите радост за сетивата и в дадени моменти да прекалите с нещо. Бъдете сигурни, че за всичко днес ще се плаща. Ограничете контактите, които ви вредят, които са ви водили и в миналото към неприятности и загуби. Ден на повторните уроци. Дано не ви се наложи да ги учите и трети път. Трудно ще се контролирате в ситуации, в които ще се почувствате предпочетени или пренебрегнати. Оголвате си гърба, предоверявате си или нападате тези, които ви обичат и ценят.

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Ден на големите апетити, на прекалените изисквания, които ще обтегнат отношенията и ще ви дистанцират от важни за бъдещето ви хора. Смирете ламтежа за постове и власт, намалете изискванията към партньорите и не на последно място се ограничете в храната. Добре е да се проведе прочистваща диета на пълнолунието. Дори и без да сте го мислили и искали връзките ви ще се прочистят. Ще се открият тайни и намерения, ще се досетите за едно и ще се усетите за друго положение, в което ви ограбват и навреждат.

 

 

Работа -5

Пари -6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

За родените във втората декада денят предлага повече изпитания и изкушения. Трудно ще сдържите амбицията да се наложите на всяка цена и желанието да имате неща, които по един или друг начин не са ви позволени. Ден, в който нарушаваме правилата и си плащаме за това. След кратките удоволствия идват дни на разочарования и болка. Някой ще си каже, че иска да живее за мига, а друг ще помисли повече и ще направи крачка назад в претенциите и амбициите. Скандалите са лош знак и разболяват. Защитавайте справедливи каузи.

 

 

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

 

Днес сте податливи на всевъзможни изкушения и съблазни, но ако проявите малко повече внимание и разбиране, ще си прекарате приятно и ще извлечете есенцията от всяка среща и преживяване. От особено значение е да знаеш докъде да стигнеш и къде вече да спреш. Всеки има своята граница, която мислено или в действителност го застопорява и пази от грешки. Ако не преминете отвъд разрешеното няма да плащате и страдате. Пробемът е, че това трудно ще стане и ще ви се получи. Липсва самоконтрол.

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов -4

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Няма да се спрете пред нищо докато не получите своето, докато не удовлетворите една амбиция и не дадате път на друга. Змеят на желанията ни изгаря. Това пълнолуние придружено с лунно затъмнение ще донесе проблеми на тълпата и дано да не е поради решенията и действията на хора стоящи на лъвски позиции. Ако заемате положение даващо ви власт и сила постарайте се да не спекулирате, да не използвате позицията си за подтискане на подчинените с прекалени изисквания. Застанете на справедливата страна, независимо изкушенията.

 

 

Работа -6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве -5

 

 

Дева 23 август - 22 септември

 

 

Ще се наложи да вземете болезнени решения, да се примирите с едно и да се разделите с друго. Прекалените ви изисквания ще дистанцират важни партньори, ще ви оставят сами да се справяте в труден момент. Може да ви предпочетат за изпълнителско, а не за шефско място. Вероятно е да бъдете изместени от посредствени хора, без нужния ценз и образование. Ще водите тежки битки, ще се наложи да играете по чужди правила. Ще се изнервите и може да отидете в крайности. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре.

 

 

Работа-5

Пари -5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

 

Движи ви особена превъзбуда, която пречи на здравия разум. Сами се вкарвате в капани, от които ще излезете морално и материално ощетени. Ден на големете апетити, на желанието да се наложиш на всяка цена, да излезеш на предна позиция и да изтикаш с лакти дори и приятелите, които са застанали отпред. Не се доверявайте и на тези, които ви пазят гърба. Днес всеки работи за себе си, ламти за още и още и трудно се контролира. В такъв момент лесно се чупят окови, които са играли роля на защитен механизъм. Следете децата.

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Денят ви дава предимства и възможности. Искайте повече и ще получите достатъчно. За другите ламтежът и амбицията са вредни, но при вас ще дадат положителни резултати, ще ви помогнат да изтикате конкурентите от позицията им и да спечелите водените битки. Явете се на конкурси, заявете претенциите си, покажете на тези, от които зависите с какаво сте съгласни и с какво не. Ако защитавате справедливи позиции и каузи победата ще е на ваша страна. Но ако имате задкулисни намерения бумерангът ще се върне.

 

 

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Рисков ден за родените във втората декада и за решилите да постигнат нещо на всяка цена, без да се съобразяват с намеренията на околните, на шефовете и партньорите, от които зависят. Големите ви амбиции удрят на камък, а другите ще бъдат сплескани между двата остри камъка, с които се борите в личния и професионален живот. Намалете претенциите. Точно днес не поставяйте условия и не се дръжте ултимативно. Вървите към прекаляване в чувствата и в храната. Бъдете внимателни с лекарства и алкохол. Пазете диета.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември - 20 януари

 

 

Ден на аскетите, а вие по принцип сте такива. Препоръчва се повече дистанцираност от шумотевицата наоколо. Работете на свой терен и със свои средства. Не се намесвайте в чуждия живот и избор и недопускайте намеса в своя. Апетитите се изострят до краен предел, а там където има струпване на много хора може да възникнат конфликти и инциденти. Предстоящото лунно затъмнение, ще постави в несигурна позиция големи групи хора, чията реакцияа е трудно да се предвиди. Останете си у дома за уикенда.

 

 

Работа -5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Ако днес не се опитвате да бъдете на всяка манджа меродията ще имате повече предимства и възможности. Не се намесвайте в чуждия избор и не коментирайте своя. Ден на плътски изкушения и астрални битки. Тръгвате на среща с голямата и забранена любов, независимо табутата, които съществуват или сами сте си поставили. Днес изкушенията може да ни върнат на изходна позиция след дълъг период на въздържание и пост. Всичко ще ви се услажда. Ще махнете с ръка, ще забравите за диетите и в любовта. Утре ще съжалявате.

 

 

Работа -5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Предстои пълнолуние с лунно затъмнение във вашия знак. Женското начало ще се засегне болезнено. Контролирайте децата. Не се препоръчва събиране на големи групи хора и рискови изпълнения, които може да привлекат чуждата агресия. Желанията взимат връх над разума. Склонни сте на постъпка, която в миналото сами сте осъждали. Вероятни са прекалявания на всички нива, които ще носят и здравословни проблеми. Не яжте ябълки-плода на изкушението. Скандалите са противопоказни.

 

 

Работа -4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е седмица. По някакъв начин сте живели в принудителна или доброволна изолация или ви се е наложило да защитавате позицията си в нова среда. Излизате от година на двоен отлив, но прилива на 2017 наближава. Планирайте за средата на октомври подписване на нови обезпечаващи и подсигуяващи договори, както и отваряне на нови фирми, които през 2017 ще ви донесат печалба.

Прилива на пълнолунието вади на бял свят много повече деца от обикновеното. Родените днес са белязани със сянката на затъмнението. Ще приживеят тъмни периоди, ще се наложи да променят коренно живота си и отношенията в семейството и да започнат отначало някъде другаде.

Лош ден за зачатие. Заченатите днес ще водят непрестанни битки със злото и един ден сами може да станат негови представители. Символът е гълъб, който се превръща в орел.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.