Условни присъди за четирима, блудствали групово с 13-годишна

Ели Крумова - неделя, 08-01-2017 - 10:57

С условни присъди се отърваха четирима млади асеновградчани, блудствали на няколко пъти групово с 13-годишно момиченце. Само един от осъдените бил на 19 години по време на гаврите, разигравали се в мазе на жилищен блок. Всички останали били още ученици на по 16 години. Присъдите им са толкова ниски, тъй като и четиримата се признали за виновни, като поискали делото да се гледа по съкратената процедура.

И подсъдимите, и жертвата им били съседи в Асеновград, а с двама от насилниците момичето имало кратки връзки. В края на август пред блока на пострадалата на ул. „Оборище” в Асеновград минал единият от бившите й гаджета. Тя му поискала кърпичка и той казал, че ще  й даде, ако отиде до колата на чичо му. След като момичето приближило към автомобила, момчетата я придърпали на задната седалка, а единият се опитал да й разтвори краката. Не успял, а тя се измъкнала, но връщайки се пред блока си, била примамена от друго момче да слезе в избата уж да пушат. Там той й казал, че няма да я пусне да излезе преди да му направи „свирка”. Жертвата не искала и за да бъде убедена да обслужи младежа, била скубана. След като приключили, тинейджърът се обадил да останалите да слязат в избата, за да получат и те желаните ласки. Момичето се опитало да се обади по телефона и да си тръгне, но не било пуснато и се наложило да обслужи и останалите трима. Няколко седмици по-късно историята се повторила, но младежите изнудили жертвата си да ги обслужва със заплаха, че ще пуснат нейна компрометираща снимка във Фейсбук. Историята се повторила още два-три пъти преди майката на момичето да разбере за случващото се и да подаде жалба в полицията. Присъдата може да бъде обжалвана пред окръжния съд в Пловдив в 15-дневен срок.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.